Resort Aan De Maas

Ons nieuwste vakantiepark

Nieuw bij EuroParcs! Resort Aan De Maas

EuroParcs had met Resort De Achterhoek, Resort De Wije Werelt en Resort Veluwemeer al drie vakantieparken in Gelderland, daar voegen we nu het nieuwste vakantiepark, Resort Aan De Maas, aan toe. Het resort heeft alles in huis dat een vakantievierend gezin wenst, waterbeleving staat centraal. Een verblijf boeken? Dat kan nu al! We heten je graag welkom op dit splinternieuwe vakantiepark in het Gelderse Kerkdriel.

Het vakantiepark is uitgerust met een divers aanbod aan vakantiewoning. Kies bijvoorbeeld voor de Hackfort 6, een luxe vrijstaand chalet, of boek een verblijf in de Pavilion L'etage, waar je met 10 personen kunt verblijven. 

Het vakantiepark is geschikt voor zowel gezinnen, (vrienden)groepen en kleinere gezelschappen; er zijn genoeg activiteiten die je, met het vakantiepark als uitvalsbasis, kunt ondernemen. Op een kleine twintig minuten rijden sta je midden in het bruisende centrum van het Brabantse Den Bosch. Er is in de directe omgeving van het vakantiepark genoeg te beleven voor jong en oud. 

Resort Aan de Maas

Resort Aan de Maas

Kerkdriel

Waterbeleving schrijf je op EuroParcs Resort aan de Maas, gelegen in de Dorpswaard nabij Kerkdriel, in hoofdletters. EuroParcs Resort aan de Maas in de Bommelerwaard, ook wel Riviereneiland of kortweg Rivierenland genoemd, biedt alles wat een vakantievierend gezin zoekt. 

Veilig betalen met: