EuroParcs Ruinen Hemelvaart Weekend Weg 2023 Bloemen Bos Drenthe

Affiliate programma

Over EuroParcs

EuroParcs heeft ruim 50 vakantieparken in Europa met een zeer ruim aanbod in verschillende vakantiewoningen. Van een boomhut tot een luxe vakantiehuis aan het water en van camping tot een vakantiehuis met eigen wellness. Bij EuroParcs vind je verrassende vakantieparken op de mooiste locaties in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg.

Hoe werkt ons affiliate programma? 

Ons affiliate programma wordt aangeboden door TradeTracker. Wanneer je naar onze website verwijst en gasten een boeking maken, wordt de boeking toegeschreven aan jouw account.

Met het affiliate kanaal streeft EuroParcs naar een sterke samenwerking met affiliates die zorgen voor waardevolle content die onze potentiële gasten inspireert. In ons affiliate strategie staan de volgende vier pijlers centraal: win-win situatie, transparantie, kwaliteit en persoonlijkheid.

Wat biedt EuroParcs jou?

  • Je ontvangt 6% commissie per transactie;

  • De commissie wordt toegeschreven op basis van een custom attributiemodel;

  • De tracking duurt 30 dagen en vindt plaats op basis van cookies of fingerprint;

  • Wij maken gebruik van automatisch gegenereerde feeds;

  • Up-to-date informatie en beelden via Giatadrive.

Meer informatie

Wil jij ook profiteren van de voordelen van EuroParcs? Meld je dan aan als affiliate bij TradeTracker. Wil je meer informatie over het affiliate programma, heb je vragen of ben je op zoek naar beeldmateriaal? Neem contact op via marketing@europarcs.nl.

Word affiliate partner van EuroParcs!

Veelgestelde vragen

Meld je aan als affiliate partner bij EuroParcs via TradeTracker.