water 2 (1)

EuroParcs staat voor je klaar, hoe kunnen we je helpen?

Regel het eenvoudig zelf

Je helpt ons enorm als je zelf wijzigingen doet in je boeking via Mijn EuroParcs! Hier heb je al je reserveringen bij de hand. Ook voeg je hier eenvoudig extra's toe aan je boeking. Heb je een andere vraag? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder.

Berlin 0 154961555

De vijf meest gestelde vragen

Vanaf 1 januari 2023 gelden flexibele aankomst- en vertrekdagen. Je komt dan aan en vertrekt weer op welke dag je zelf wil (met uitzondering van aankomsten op zondag, nationale feestdagen, festivals en schoolvakanties van je land van bestemming).

Tijdens schoolvakanties van je land van bestemming gelden maandag en vrijdag als aankomst- en vertrekdagen.

Inchecken kan vanaf 16.00 uur en uitchecken tot 10.00 uur.

Als je een kampeerplaats hebt geboekt, kun je de plek op de dag van aankomst vanaf 13.00 uur betrekken en op de dag van vertrek uiterlijk 12.00 uur achterlaten.

Tijdens de feestdagen (Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst en Oud en Nieuw) gelden er andere aankomst- en vertrekdagen.

Nee. Handdoeken zijn niet inbegrepen in het bedlinnenpakket. Voor handdoeken kun je tijdens het boekingsproces een extra handdoekenpakket bestellen. Meer informatie over de inventaris van je vakantiehuis vind je op de pagina van de betreffende accommodatie.

Ieder vakantiepark van EuroParcs en nagenoeg alle vakantiewoningen beschikken over een Wi-Fi verbinding en is gratis te gebruiken. Onze parken liggen wel midden in de natuur, dus houd er rekening mee dat de snelheid en het bereik minder goed kan zijn dan je thuis gewend bent. Heb je problemen met inloggen of vragen over de Wi-Fi verbinding dan kun je altijd contact opnemen met de receptie.

Bij EuroParcs gelden er (buiten feestdagen) geen specifieke aankomst- en vertrekdagen voor kampeerplaatsen.

Wanneer je gaat kamperen bij EuroParcs kun je op de dag van aankomst vanaf 13.00 uur je kampeerplaats betrekken. Op de dag van vertrek dien je de plaats voor 12.00 uur opgeruimd achter te laten.

Nadat je bent ingecheckt, krijg je een welkomstpakket mee van de receptie. Hierin zitten de volgende handige spullen:

  • Kleine afwasborstel

  • Vaatdoek

  • Vuilniszak

  • Toiletrol

  • Miniflacon afwasmiddel

  • Vaatwastabletten

Je juiste antwoord niet gevonden? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum

Telefoon
+31 (0)88 070 8090

(gebruikelijke kosten)

Je vraag
Vul het contactformulier inVoor al je vragen
Openingstijden
  • maandag tot en met vrijdag bereikbaar 09:00 uur tot 18:00 uur
  • zaterdag bereikbaar 09:00 uur tot 16:00 uur