water 2 (1)

EuroParcs staat voor je klaar, hoe kunnen we je helpen?

Waar ben je naar op zoek?

De vijf meest gestelde vragen

Wanneer je een huisdier toevoegt aan je reisgezelschap tijdens het maken van je boeking, krijg je automatisch alleen de woningen te zien waarin huisdieren zijn toegestaan. Daardoor ben je er zeker van dat je je huisdier(en) gewoon mee kunt nemen naar het park. Er geldt een toeslag per huisdier per nacht. Je voegt het huisdier toe aan het reisgezelschap en de toeslag wordt weergegeven tijdens je boeking. Let op, je huisdier kan alleen mee als hij onderdeel is van het reisgezelschap.

Ieder vakantiepark van EuroParcs en elke vakantiewoning beschikt over een Wi-Fi verbinding en is gratis te gebruiken. Onze parken liggen wel midden in de natuur, dus houd er rekening mee dat de snelheid en het bereik minder goed kan zijn dan je thuis gewend bent. Heb je problemen met inloggen of vragen over de Wi-Fi verbinding dan kun je altijd contact opnemen met de receptie.

Op sommige parken zijn oplaadpunten beschikbaar, maar niet bij alle parken. Wanneer er een oplaadpunt voor een elektrische auto aanwezig is op het park, staat dat aangegeven op de website bij de parkfaciliteiten.

Je bezoek is van harte welkom in je vakantiehuisje bij EuroParcs. Zij mogen hun auto parkeren op de algemene parkeerplaats vóór de slagbomen.

Wanneer je gaat kamperen bij EuroParcs kun je op de dag van aankomst vanaf 13.00 je kampeerplaats betrekken. Op de dag van vertrek dien je de plaats voor 12.00 uur weer te verlaten.

Regel het eenvoudig zelf

In je account heb je de meest recente reservering(en) bij de hand. Bekijk de reserveringsdetails en gegevens van jouw reisgezelschap en voeg eenvoudig extra’s toe aan je boeking.

Login op Mijn EuroParcs

Berlin 0 154961555

Je juiste antwoord niet gevonden? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum

Telefoon
+31 (0)88 070 8090

(gebruikelijke kosten)

Je vraag
Vul het contactformulier in Voor al je vragen
Openingstijden
  • maandag tot vrijdag bereikbaar 08:30 uur tot 20:00 uur
  • zaterdag en zondag bereikbaar 08:30 uur tot 17:00 uur