20210908-EuroParcs - Zilverstrand-97 - beach

Vakantie!

Locatie

Datum

2

Vakanties bij EuroParcs

Vakantie boeken? Ontdek alle vakantiebestemmingen bij EuroParcs, kies de beste en boek je mooiste vakantie bij EuroParcs. Vakanties moet je doen! Ga je op vakantie met je baby of maak je gebruik van de schoolvakanties en feestdagen om samen te genieten? Beleef het ultieme vakantiegevoel op één van onze vakantieparken. Tip! Profiteer van onze vakantie deals als je een weekend, midweek of weekje weg wilt boeken. Met wie geniet jij het meest van welk seizoen?

Vakanties 2024

Heb je jouw zomervakantie voor 2024 al geboekt? Gun jezelf een heerlijke zomer op onze vakantieparken. Alvast verder vooruit kijken? Verwen jezelf dit najaar nog met een heerlijke vakantie in 2024 tijdens de kleurrijke herfst. Perfect moment voor een vakantie in de natuur. Daarna komt de winter en dat biedt de kans om te genieten van een witte winter vakantie op één van onze mooie vakantieparken in Oostenrijk. Kom samen genieten met de kerst en combineer je verblijf met een bezoek aan één van de populaire kerstmarkten eind november of in december in de buurt van onze vakantieparken. Oud & nieuw vieren op een vakantiepark? Ontdek onze vuurwerkvrije vakantieparken!

Vakanties 2025

Als de jaarwisseling is geweest is het nog volop winter. Sta jij ook al in de starthouding om een vakantie in de zomer te boeken? De feestdagen zijn voorbij, de dagen zijn kort, vaak donker en somber. Hoe fijn is het om nú al uit te kunnen kijken naar een vakantie in 2025? Denk aan een heerlijke wintersport vakantie in januari of boek een weekend, midweek of week weg als mini vakantie in februari. Waarom wachten tot de lente begint en het voorjaar ontwaakt? Bekijk de feestdagen voor inspiratie of boek alvast een vakantie om de nazomer te plukken!

zonsondergang-uitzicht-villas-europarcs-de-zandingboat-nature-summer-europarcs-de-rijp

Weekend, midweek of een weekje weg

Van een weekendje weg, midweek weg of een weekje weg. Hoe lang knijp jij er even tussenuit?

Vakantie gezelschap

Met z'n tweeën romantisch overnachten tijdens jullie babymoon of met je gezin in een boomhut verblijven of liever alleen op vakantie? Voor een vriendenweekend op zoek naar een toffe groepsaccommodatie? Wij inspireren graag!

Een vakantie met baby, vakantie met peuter of een vakantie met kinderen is heel anders dan wanneer je een familieweekend wilt boeken. Ga je graag golven tijdens de vakantie en combineer je dit graag met wellness in je vakantiehuis of op het vakantiepark? Gaan jullie graag op pad of op fietsvakantie om de nabijgelegen natuur te ontdekken en om steden te bezoeken voor de cultuur en historie? Vergeet de pretparken, de uitjes in de omgeving niet en ontdek welk vakantiepark dichtbij jouw favoriete events of festival ligt. Er is voor iedereen veel te doen en te beleven.

Wat je ook zoekt: het vakantieaanbod van EuroParcs is zo gevarieerd dat je gegarandeerd jouw droom vakantie vindt.

EuroParcs Ruinen Boomhut XXL familie gezin springen

Op vakantie met je baby

Van babymoon, vakantie met baby of dreumes tot aan op vakantie met je peuter of kleuter?

Met wie ga je op vakantie?

Op vakantie met kinderen, vakantie met de hond, een familievakantie of romantisch overnachten voor twee. Wat je gezelschap ook is, je hebt 't gevonden.

School vakantie 2023 | 2024

Op vakantie gaan tijdens een schoolvakantie doe je natuurlijk het allerliefste, even helemaal weg met de mensen die het dichtste bij je staan. Als je gebonden bent aan de school vakantie perioden zoals vakantie noord 2023 | 2024, vakantie midden Nederland, vakantie zuid 2023 | 2024 of aan de bouwvak vakantie in 2024, bekijk dan ons aanbod tijdens bijvoorbeeld de kerstvakantie, de voorjaarsvakantie of de meivakantie.

Feestdagen

Een korte vakantie boeken en combineren met één van de feestdagen, zoals met carnaval, Pasen of Pinksteren? Goed idee! Soms is dat het perfecte moment om er even tussen uit te gaan. Wil je 3 dagen weg? Een weekendje weg is zo geboekt! Vaak heb je door de feestdagen 4 dagen vakantie en dat is perfect voor het boeken van een mini vakantie en kun je makkelijk een paar dagen weg in Nederland of ontdek een andere prachtige vakantie bestemming.

EuroParcs Pressegger See family walk parkDe Woudhoeve

Hoogseizoen 2023 en laagseizoen

Hoogseizoen. Kijk uit naar de mooiste tijd van het jaar: je vakantie! Elke maand kan weer een andere favoriete vakantie bestemming hebben en een vakantie boeken in het laagseizoen heeft vele voordelen: lagere prijzen, meer beschikbaarheid, rust en ruimte. Wanneer ga jij?

De ideale vakantiebestemming in januari, februari of maart? Ga op wintersport of kamperen op een wintercamping met een heerlijke wellness break tussen de witte bergen van Oostenrijk! Welke vakantiebestemming in april, mei en juni het beste is? Als het lente is en de voorzomer in het verschiet ligt, dan is dat het perfecte moment voor een actieve fietsvakantie of golfvakantie!

Wat voor jou de beste vakantiebestemming in juli, augustus of september is? Pak de warme zonnestralen tijdens de zomer op een vakantiepark met zwembad of geniet in de nazomer van een vakantie aan het water, aan zee of in de natuur! De ideale vakantiebestemmingen in oktober, november en december feestmaand? Ga eropuit met je hond, boek een vakantiehuis met wellness of ga kerstwandelingen maken om daarna gezellig op te warmen met een heerlijke kop koffie, thee of chocolademelk.

Highlighted Page December Festive Month DarkHermagor Nassfeld winter camping snow

Vakantie deals

Alle vakantie deals ontdek je op onze vakantie aanbiedingen pagina. Wil jij je vakantie last minute boeken, omdat je het weer wilt afwachten voor een last minute vakantie in Nederland? Om van een gunstige last minute vakantie actie te profiteren is dat de plek waar je wilt zijn. Of wil je juist zeker zijn van de mooiste plek op het vakantiepark of camping? Check dan onze vroegboekkorting om te genieten van de meest ideale deal en om de meest goedkope vakantie te scoren.

Vakantie landen

Wat is jouw favoriete vakantieland? Voor jou alle vakantielanden van EuroParcs op een rij: