Noordrijn Westfalen WEB

Vakantieparken in Noordrijn Westfalen

Ontdek Noordrijn-Westfalen

Wandelen en fietsen in het groene Sauerland, het industriële erfgoed ontdekken in het Ruhrgebied of genieten van bruisende steden. Tijdens een vakantie Noordrijn-Westfalen kan het allemaal! De dichtstbevolkte deelstaat van Duitsland telt twaalf unieke regio’s die allemaal van elkaar verschillen. Geniet er van prachtige natuurgebieden met hoge bergen en groene valleien en historische steden boordevol musea en culinaire hoogstandjes. Hier is voor jong en oud genoeg te beleven!

Duitsland

Natuur zo ver je kunt zien

Meer dan een kwart van Noordrijn-Westfalen is bedekt met bos en water. Overal vind je natuurparken met prachtige flora en fauna, allerlei dieren en ontelbare wandel- en fietspaden. Zoals in het jongste natuurpark Sauerland-Rothaargebirge in Noordrijn Westfalen bijvoorbeeld, waar EuroParcs Biggesee ligt. Het vakantiepark is de perfecte uitvalsbasis voor een wandeltocht door het mooie Sauerland. Of laat je in Münsterland verrassen door een broedkolonie van flamingo's en een kudde wilde paarden. En wie van watersport houdt, kan zich uitleven op de ongeveer 80 meren of genieten van een boottocht op de Rijn of op Biggesee.

Kastelen en paleizen

Noordrijn-Westfalen barst van de cultuur! Dit gebied telt maar liefst zes UNESCO Werelderfgoederen en honderden kastelen en paleizen. Er zijn meer dan 1000 musea waar je uit kunt kiezen: van klassieke kunstmusea tot chocolademusea in Keulen. Ook kun je in Noordrijn-Westfalen heerlijk slenteren door historische stadjes met vakwerkhuizen en eeuwenoude kerken. Ontdek de indrukwekkende industriecultuur in het Ruhrgebied waar je een kijkje kunt nemen in oude kolenmijnen, maar ook moderne architectuur kunt bewonderen. Of neem een kijkje in een van de eeuwenoude kastelen en legendarische paleizen met elk hun eigen spannende verhalen.   

forrest-germany-nrwbiggesee sauerland duitsland

Inspiratie in Noordrijn Westfalen

We hebben de highlights al voor je op een rij gezet!

Onze parken in Noordrijn Westfalen

Water
Water
Familie
Familie

1 nacht vanaf

30,-
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Biggesee

Attendorn (DE)
  • Ideaal gelegen in een bos- en waterrijk gebied
  • Animatie voor de kinderen in de zomervakantie
  • Beleef het veelzijdige Sauerland