EuroParcs Bad Meersee Zeeland Vakantieparken Nederland Zee Nederlandse Kust

Vakantieparken Zeeland

Vakantieparken in Zeeland

Kilometerslange zandstranden, zilte lucht, levendige dorpjes en stille dijken. Hier in Zeeland geniet je van de stilte in de duinen en het ruisen van de zee. Struin door natuurgebieden vlak bij de Zeeuwse kust. Dit is vakantie vieren op z'n Zeeuws, inclusief bourgondische gerechten.

Vakantie Zeeland

Zeeland is ook een prachtige provincie om een vakantiepark in Nederland te boeken, met haar mooie stranden, gezellige dorpjes en leuke steden als Middelburg en Vlissingen. EuroParcs heeft in deze provincie prachtige vakantieparken, zoals vakantiepark EuroParcs Schoneveld en vakantiepark EuroParcs Bad Meersee. De vakantieparken zijn gelegen op korte afstand van het strand, en bieden alles voor een heerlijke vakantie aan zee met het hele gezin. Kies voor een comfortabel vakantiehuis met alle luxe op één van onze vakantieparken in Zeeland, zodat jouw vakantie een succes wordt.

Zeeland

Met zandstranden zo ver je kunt kijken en de duinen op loopafstand van je vakantiewoning kom je pas echt tot rust. Geniet van een lange strandwandeling of neem een duik in zee. Overal in Zeeland heerst een maritieme sfeer. Dat proef je ook, letterlijk, want in Zeeland houden ze van bourgondisch eten. Verse oesters, mosselen en de Westerscheldekreeft staan hier op het menu. Bezoek havenstadje Breskens waar ieder jaar de visserijfeesten worden gevierd. Neem je van hieruit de Westerschelde ferry dan sta je zo in verrassend Vlissingen. Bezoek bourgondisch Sluis met het enige Belfort van Nederland. Of neem een kijkje over de grens in romantisch Brugge of de levendige badplaats Knokke-Heist. Zeeland barst bovendien van de natuurgebieden. Zoals de 'Verdronken Zwarte Polder' in Zeeuws-Vlaanderen waar je heerlijk kunt uitwaaien tijdens een wandel- of fietstocht. Iets over de Belgische grens ligt vogelparadijs Het Zwin, een lagune aan de kust

Onze vakantieparken in Zeeland

Water
Water

1 nacht vanaf

127,20
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Schoneveld

Breskens (NL)
  • Pal aan de Zeeuwse kust en vlak bij de Belgische grens
  • Studio’s, chalets en luxe vakantiewoningen t/m 6 pers.
  • Binnenzwembad en een wellnesscentrum
Water
Water

2 nachten vanaf

268,80
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Bad Meersee

Nieuwvliet (NL)
  • Aan de kust van Zeeuws Vlaanderen en dicht bij de Belgische grens
  • Luxe vakantiewoningen t/m 6 pers.
  • Zwembad en fietsverhuur bij EuroParcs Schoneveld
Water
Water
Familie
Familie

2 nachten vanaf

330,20
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Cadzand

Cadzand (NL)
  • Vrijwel direct gelegen aan het strand
  • Vlakbij de Belgische grens
  • Bezoek Zeeuwse dorpjes en geniet

Inspiratie in Zeeland

We hebben de highlights al voor je op een rij gezet