Breakfast

Het paasweekend bij EuroParcs

Beleef Pasen samen bij EuroParcs

Als je gezellig een lang weekend weg wilt met je gezin, familie of vrienden dan is het paasweekend daar perfect voor. Bij EuroParcs geniet je van luxe en comfort, zodat je tijdens dit weekend helemaal tot rust en tot elkaar komt. Beleef een gezellige onvergetelijke Pasen op één van onze mooie vakantieparken!

Tijd voor elkaar

Tijdens je lange weekend weg naar EuroParcs geniet je van alle gemakken van thuis, zodat je even lekker tot elkaar kunt komen en samen geniet van het lentezonnetje en de bloeiende natuur. Maar ga er vooral ook lekker op uit, want er is altijd genoeg te ontdekken voor jong en oud in de prachtige omgeving. Maar mocht het weer niet meezitten, dan vermaken jij en je kinderen zich nog steeds kostelijk dankzij de fijne faciliteiten van de parken.

Paasboxen

Speciaal voor deze dagen verzorgen wij paasboxen, met daarin alles voor bijvoorbeeld een complete borrel, een gourmetavond of een vers ontbijt.

Paasactiviteiten

Op onze vakantieparken organiseren wij de leukste activiteiten voor jong en oud die in het teken staan van Pasen. Let op: nog niet alle activiteiten voor de vakantieparken zijn bekend. We zijn volop bezig om deze te organiseren. Houd de activiteitenpagina van je favoriete vakantiepark daarom goed in de gaten!

Bekijk hieronder de beschikbaarheid van onze vakantiehuizen tijdens de Paasdagen en het paasweekend.

Easter eggs BE Bunny easter

Zoekresultaten (0)

Sorry, we hebben overal gezocht

Voor deze periode hebben we geen bestemming gevonden die bij de gekozen filters past. Kunnen we op een ander moment jouw reiswensen waar maken? Probeer het opnieuw voor bijvoorbeeld andere reisdata.