Easter eggs

Het paasweekend bij EuroParcs

Beleef Pasen samen bij EuroParcs

Als je gezellig een lang weekend weg wilt met je gezin, familie of vrienden dan is het paasweekend daar perfect voor. Bij EuroParcs geniet je van luxe en comfort, zodat je tijdens dit weekend helemaal tot rust en tot elkaar komt. Beleef een gezellige onvergetelijke Pasen op één van onze mooie vakantieparken!

Tijd voor elkaar

Tijdens je lange weekend weg naar EuroParcs geniet je van alle gemakken van thuis, zodat je even lekker tot elkaar kunt komen en samen geniet van het lentezonnetje en de bloeiende natuur. Maar ga er vooral ook lekker op uit, want er is altijd genoeg te ontdekken voor jong en oud in de prachtige omgeving. Maar mocht het weer niet meezitten, dan vermaken jij en je kinderen zich nog steeds kostelijk dankzij de fijne faciliteiten van de parken.

Paaseieren zoeken

Het paasweekend staat natuurlijk ook in het teken van het zoeken van paaseieren. Op Eerste Paasdag mogen kinderen samen met de Paashaas gezellig op zoektocht naar paaseieren en op Tweede Paasdag is er een leuke speurtocht. Het hele weekend komt de Mini Disco on Tour ook nog langs. Kortom, je kinderen zullen een onvergetelijk paasweekend beleven!

Bekijk hieronder de beschikbaarheid van onze vakantiehuizen tijdens de Paasdagen en het paasweekend.

Easter egg hunt Bunny easter