utrechtse heuvelrug

Vakantieparken Utrecht

Vakantieparken in Utrecht

De kleine en toch grootse provincie Utrecht ligt in het hart van Nederland. De centrale ligging van de provincie maakt het tot een ideale vakantiebestemming. Hoewel de provincie klein is, kent het veel afwisseling. Het ene moment zie je grazende koeien en molens in de weilanden van Het Groene Hart, het andere moment fiets je door de bossen en over de heide van Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug.

Vakantie Utrecht

Vakantie in Utrecht vieren? EuroParcs heeft een mooi vakantiepark in Utrecht, namelijk vakantiepark EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug. Dit vakantiepark ligt tegen het Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug aan, in de mooie omgeving van de Utrechtse natuur. Elk vakantiehuis en glampingtent zijn compleet ingericht en hebben stuk voor stuk het fijne buitengevoel. Kies je voor een glampingtent, dan heb je helemaal het kampeer-idee, terwijl je wel lekker comfortabel je vakantie viert! Meer weten over de vakantieparken van EuroParcs in Nederland? Bekijk alle vakantieparken in Nederland en kies jouw favoriet!

Utrecht

Ook kent Utrecht vele plassen en meren, eeuwenoude forten en kastelen. Vanuit de stille natuur kun je ook zo de drukte van de bruisende steden opzoeken. Met een verblijf op een EuroParcs vakantiepark in Utrecht kies je voor comfort, luxe én een strategische vakantiebestemming middenin de natuur. Denk je aan Utrecht dan denk je niet alleen aan de culturele en creatieve stad met zijn Domtoren, grachtenpanden en werfkelders, maar ook aan De Utrechtse Heuvelrug, de Loosdrechtse Plassen, Paleis Soestdijk en het indrukwekkende Militair Ereveld de Grebbeberg. Ook typisch Utrecht is de groene Lopikerwaard, het Groene Hart, de Oude Krommerijn en het Vecht- en Plassengebied.

Utrechtse dorpjes

De pittoreske centra van de Utrechtse dorpen en steden bieden veel genot door de gezellige sfeer, vele winkels en de beste horeca. Zo heeft Zeist een rijke geschiedenis van bekende mensen en kunstenaars die er verbleven, een deel van de stad is met het Wilhelminapark beschermd stadsgezicht. Woerden en IJsselstein hebben onder meer een groots kasteel, waarbij de historie van het kasteel van IJsselstein teruggaat tot de twaalfde eeuw. Daarnaast is Veenendaal, één van de grootste steden van de provincie en meerdere malen winnaar van de titel ‘Groenste stad van Nederland’ door onder meer de uitstekende fietsfaciliteiten, interessant door het bruisende centrum en de ligging in de Gelderse vallei. Met de kinderen zijn uitjes naar DierenPark Amersfoort, Het Nijntje Museum, Kasteel de Haar of Het Nationaal Militair Museum een absolute aanrader!

Henschotermeer MaarnVakantieparken Nederland Utrecht Gezin Boot Water Gracht Stad

Vakantieparken in de omgeving van Utrecht

Natuur
Natuur
Familie
Familie

1 nacht vanaf

204,32
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
  • Midden in de Maarnse bossen
  • Bezoek het gezellige Utrecht
  • Alle ruimte voor het hele gezin! 

Inspiratie in de provincie Utrecht

We hebben de highlights al voor je op een rij gezet!