Vakantiehuis met hond op vakantiepark EuroParcs Wörthersee camping Barrel

Vakantiehuis met hond

Locatie

Datum

1

Huisje huren met hond?

Wil je een vakantiehuisje huren waar je hond welkom is? Bij EuroParcs hebben we verschillende vakantiehuizen die geschikt zijn voor een fijne vakantie of een heerlijk weekendje weg met je hond. Ontdek al onze vakantiehuizen met hond en kies je favoriet!

Vakantiehuis met hond en tuinomheining

Vakantiehuis met hond aan het water, met sauna voor 6 personen op vakantiepark EuroParcs IJsselmeer

Vakantiehuis met hond omheinde tuin

EuroParcs biedt een ruime selectie vakantiehuizen met een omheinde tuin, perfect voor een vakantie met hond. Zo kun je genieten van je vakantie terwijl je hond zich in de tuin kan uitleven. De omheinde tuinen zijn groot genoeg om lekker te kunnen spelen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je hond wegloopt.

Op verschillende locaties zijn de vakantiehuizen met tuinomheining voor je hond te vinden. Wil je op vakantie met hond naar zee, naar de bergen of de natuur en het bos in? Wat je favoriete vakantiebestemming ook is, via de zoek en boek van EuroParcs vind je bij de filters onder 'Over je verblijf' het kopje 'Voorzieningen' en daar kun je kiezen voor de filter 'Tuinomheining'. Bij EuroParcs kun je altijd terecht voor een geweldig vakantiehuis met een omheinde tuin.

Vakantiehuis met hond met tuinomheining op vakantiepark EuroParcs Bad HoophuizenBiggesee camping camper vrouwen hond

Meest gestelde vragen over vakantiehuis met hond

In en om het vakantiehuis

Op bijna ieder EuroParcs vakantiepark is wel een vakantiehuis waar je van harte welkom bent met je huisdier! Enkel bij vakantiepark EuroParcs Gulperberg zijn huisdieren niet toegestaan in de woningen. Het is wel toegestaan om je hond mee te nemen naar de camping, dus verblijf je graag in je eigen camper of caravan? Kom dan naar het kampeergedeelte met je hond. En geniet samen van het panorama uitzicht!

Tip! Als je in 'zoek en boek' je hond toevoegt aan je reisgezelschap, krijg je direct de vakantiewoningen en kampeerplaatsen te zien waarin je samen met je hond mag verblijven. Er zijn maximaal 2 huisdieren per verblijf toegestaan. Ook zijn er huisdiervrije woningen beschikbaar. Je kunt je voorkeur aangeven bij het maken van je reservering.

Er geldt een toeslag per huisdier per nacht. Je voegt het huisdier toe aan het reisgezelschap en de toeslag wordt weergegeven tijdens je boeking. Je huisdier kan alleen mee als hij toegevoegd is aan het reisgezelschap.

Wanneer je een huisdier toevoegt aan je reisgezelschap tijdens het maken van je boeking, krijg je automatisch alleen de vakantiehuizen te zien waarin huisdieren zijn toegestaan. Daardoor ben je er zeker van dat je je huisdier(en) gewoon mee kunt nemen naar het vakantiepark. Er geldt een toeslag per huisdier per nacht. Je voegt het huisdier toe aan het reisgezelschap en de toeslag wordt weergegeven tijdens je boeking. Let op, je huisdier kan alleen mee als hij onderdeel is van het reisgezelschap.

Er zijn accommodatie types met een tuinomheining waar je hond welkom is.

Het kan ook zijn dat er per type een aantal vakantiehuizen géén tuinomheining hebben en een aantal wel. Wil je graag een vakantiehuis met tuinomheining, dan kun je het beste even contact opnemen met het Klant Contact Centrum door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 (0)88 070 8090. Je kunt namelijk tijdens het boeken zelf - indien beschikbaar - het huisnummer kiezen (dit kost eenmalig €35,-).

Vakantiehuizen met vloerbedekking zijn er nagenoeg niet.

Wil je graag een vakantiehuis met vloerbedekking, dan kun je het beste even contact opnemen met het Klant Contact Centrum door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 (0)88 070 8090. Je kunt namelijk tijdens het boeken zelf - indien beschikbaar - het huisnummer kiezen (dit kost eenmalig €35,-).

Nee, er is geen hondenbench in de vakantiewoning. Mocht je deze nodig hebben tijdens je verblijf dan dien je deze zelf mee te nemen.

Nee, er is geen hondencamera of iets als een babyfoon aanwezig. Mocht je deze nodig hebben tijdens je verblijf dan dien je deze zelf mee te nemen.

Nee, er is geen hondendouche bij het vakantiehuis.

Op EuroParcs Brunssummerheide en EuroParcs Zilverstrand is er wel een hondendouche voor algemeen gebruik aanwezig op het vakantiepark.

(663) Verblijven -
Max. 8
4 slaapkamers

3 nachten vanaf

597,-481,20
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 4
2 slaapkamers

3 nachten vanaf

264,-214,80
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 6
3 slaapkamers

3 nachten vanaf

426,-344,40
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 12
5 slaapkamers

3 nachten vanaf

663,-534,-
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 6
3 slaapkamers

3 nachten vanaf

309,-250,80
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 4
2 slaapkamers

3 nachten vanaf

327,-265,20
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 5
3 slaapkamers

4 nachten vanaf

345,50318,50
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
20% Korting
Max. 4
2 slaapkamers

3 nachten vanaf

393,-318,-
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 6
3 slaapkamers

3 nachten vanaf

318,-258,-
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 8
4 slaapkamers

3 nachten vanaf

516,-416,40
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

Vakantiehuizen Nederland met hond

Bij EuroParcs kun je kiezen uit vakantieparken in Nederland, maar ook in België, Oostenrijk en Duitsland. Perfect voor een vakantie met je hond. Op al onze vakantieparken zijn honden namelijk welkom. Ontdek in welk vakantiehuis in Nederland met hond op vakantie gaat.

Vakantiehuisje met hond

Op vakantie met het hele gezin? Dan mag de hond natuurlijk niet ontbreken. Bij EuroParcs vinden we dat je trouwe viervoeter onderdeel van het gezin is en daarom hebben we ook een ruime keuze aan vakantiehuizen voor je. Bekijk ook hotel met hond of een camping met hond.

vakantie-met-hond-zomer-vakantie-huis-met-honden-vakantiepark-europarcs-de-rijp

Vakantiehuis met hond aan zee

Van een vakantie met hond aan zee tot een vakantie aan het water met je viervoeter. Zoveel wensen, zoveel keuzes. Van de Zeeuwse kust tot aan de kust van Noord-Holland. Zo heeft elk vakantiepark aan zee bij EuroParcs een fijne ligging, neem vakantiepark EuroParcs De Koog op Texel met een vakantiehuis waar je met je hond alle ruimte hebt. Bekijk alle vakantieparken en vakantiehuizen, kies jouw favoriet en boek je vakantiehuis met hond bij EuroParcs.

Vakantiehuizen met hond aan zee

Van bungalow, trekkershut, chalet, appartement tot aan groepsaccommodaties. Wat je voorkeur ook heeft ontdek het aanbod vakantiewoningen met hond bij EuroParcs en boek een top vakantie met je beste vriend!

Dog playing on the beachvakantie-met-hond-aan-zee-bij-europarcs