Nederland

Ontdek

Home Ontdek

Met wie ga je deze keer op vakantie?

Op vakantie ga je eigenlijk altijd samen met anderen. Maar wist je dat je bij EuroParcs ook solo op vakantie kunt? Wij hebben de perfecte woningen voor een solo retreat in de natuur, waar je even helemaal tot jezelf kunt komen.

Maar wij snappen ook dat je meestal met je geliefde, gezin, familie of vrienden op vakantie wilt! Wij hebben een ruime keuze in verblijven en accommodaties die geschikt zijn voor elk reisgezelschap! Kom je met z'n tweeën? Denk dan eens aan een knusse Tiny House of een luxe Modus Wellness voor 2 personen.

Voor gezinnen is er meer dan genoeg te kiezen, op alle parken zijn er chalets en bungalows voor 4 personen of meer. Ook de glampingtenten zijn heel geschikt voor gezinnen met kinderen! Zo kun je het echte kampeergevoel beleven, zonder in te leveren op comfort.

Kom je met de héle familie of met een vriendengroep? Kies dan voor onze groepsaccommodaties! Deze zijn te vinden op de meeste van onze parken en er zijn zelfs groepsaccommodaties tot maar liefst 32 personen. Zo is er ruimte genoeg voor het hele stel!

header-tiny-house-nature-europarcs-buitenhuizen accommodations-water3-europarcs-poort-van-amsterdam

Ontdek enkele van onze accommodatietypes

Voor elk reisgezelschap een passend verblijf
intro-tiny-house-europarcs-bad-hoophuizen
Tiny Houses
intro-family-holiday-home-outside-europarcs-zuiderzee-1
Groepsaccommodaties
glamping-at-night-cosy-europarcs-de-hoge-kempen
Glamping

Bij EuroParcs is er van alles te doen!

Heb je zin in een actieve vakantie? Ga je graag het water op bijvoorbeeld? Veel van onze parken liggen direct aan het water, sommige vakantiewoningen hebben zelfs een eigen aanlegsteiger, zodat je je eigen boot mee kunt nemen. Ook hebben we enkele die een eigen jachthaven hebben, dus wanneer je geen accommodatie met een steiger hebt, kan de boot gewoon mee.

Trek je liever de natuur in? Nederland kent prachtige natuurgebieden en nationale parken. Waaronder natuurlijk Nationaal Park De Hoge Veluwe, één van de bekendste natuurgebieden van Nederland. Hier is onder andere de Nederlandse Grote 5 te zijn, maar ook museum Kröller-Müller bevindt zich in het park. We bieden verschillende parken op en rond de Veluwe, dus er is keuze genoeg!

Op het park blijven met de kinderen is natuurijk ook een optie. In de vakantieperiodes zorgt het animatieteam voor vermaak voor de allerkleinsten, maar ook voor alle andere kinderen. Van knutselen in de ochtend tot sporten in de middag en shows in de avond voor het hele gezin! Heb jij het animatieteam al ontmoet?

header-harbour-pano-europarcs-veluwemeer animation paint

Van alles te beleven

Bij EuroParcs hoef je je nooit te vervelen!
header-acommodation-by-the-water-europarcs-buitenhuizen
Aan het water
Veluwe deer stock
Veluwe
intro-animation-playing-europarcs-de-biesbosch
Animatie

Animatie

Maakt je vakantie compleet
Animatie

Schoolvakanties en feestdagen

Met je gezin op vakantie doe je natuurlijk het allerliefste. Even helemaal weg met de mensen die het dichtste bij je staan. Je kunt natuurlijk kiezen voor de zomervakantie, maar ook in andere periodes is er bij EuroParcs een vakantie te vinden die voldoet aan jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan de kerstvakantie, de voorjaarsvakantie of de meivakantie.

Of wat dacht je bijvoorbeeld van carnaval, Pasen of Pinksteren? Dit zijn misschien niet altijd officiële vrije dagen op school, maar soms wél het perfecte moment om er even tussenuit te gaan!

intro-family-holiday-home-outside-europarcs-zuiderzee-1 intro-summer-ambiance-family-europarcs-de-biesbosch

Schoolvakanties en feestdagen

Het perfecte moment voor een vakantie
P1035951

Voorjaarsvakantie

Ga jij op vakantie in het voorjaar?
Ontdek het voorjaar
20211110-EuroParcs - Hoge Veluwe Herfst, Kerst & New Year-4 1

Herfstvakantie

Ervaar de mooiste herfstkleuren!
Ervaar de herfst!
Kerstvakantie

De kerstvakantie

Voor je het weet is het kerstvakantie
Boek je kerstvakantie!

EuroParcs nieuws

Lees hier het laatste nieuws over EuroParcs
feyenoord-europarcs-5

Feyenoord

EuroParcs trotse supporter van Feyenoord
Lees meer
surroundings-zoo-monkey-apenheul-europarcs-beekbergen

Slapen bij de apen

Kom slapen bij de apen
Ontdek