Nederland

Ontdek onze vakantie mogelijkheden

Ontdek jouw vakantie

Van je festival bezoek een vakantie maken? Ontdek welk vakantiepark in de buurt is van jouw favoriete event. De leukste dierentuinen, pretparken en andere uitjes bezoeken tijdens jullie vakantie? Bekijk wat de opties per vakantiepark zijn voor bijvoorbeeld een vakantie met kinderen, vriendenweekend, familievakantie of een vakantie met je partner. Wat de aanleiding ook is beleef je vakantie bij EuroParcs, dan weet je dat je goed zit.

vakantiehuis-huren-munt-westertoren-water-europarcs-poort-van-amsterdam-nederlandintro - bad hoophuizen -2

Ontdek jouw verblijf

Kortom, altijd een plek jou en je vakantie. Om je op weg te helpen, spelen wij graag in op de aanleiding van jouw vakantiewensen. Wij hebben een ruime keuze in verblijven en accommodaties die geschikt zijn voor elk reisgezelschap! Kom je met z'n tweeën? Denk dan eens aan een knusse Tiny House of een wellness vakantie. Ga je alleen op vakantie? Dan is wellicht een Solo Retreat iets voor jou.

Voor gezinnen is er meer dan genoeg te kiezen, op alle vakantieparken zijn er chalets en bungalows voor 4 personen of meer. Ook glamping is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen! Zo kun je het echte kampeergevoel beleven, zonder in te leveren op comfort. Is kamperen echt jouw ding? Een uniek gelegen camping is bij ons ook zo gevonden.

Kom je met de héle familie of met een vriendengroep? Kies dan voor onze groepsaccommodaties! Deze zijn te vinden op de meeste van onze parken en er zijn zelfs vakantiehuizen tot maar liefst 32 personen. Zo is er ruimte genoeg voor het hele stel!

20220518-EuroParcs - De Hoge Veluwe-128Hoge Kempen

Bekijk enkele van onze accommodatietypes

Voor elk reisgezelschap een passend verblijf.

Top thema's voor jou ideale vakantie

Ontdek de bestemmingen, het leukste vakantiepark, het perfecte vakantiehuis, onze aanbiedingen en ga voordelig op vakantie!

Bij EuroParcs is er van alles te doen!

Heb je zin in een actieve vakantie? Ga je graag het water op bijvoorbeeld? Veel van onze parken liggen direct aan het water, sommige vakantiewoningen hebben zelfs een eigen aanlegsteiger, zodat je je eigen boot mee kunt nemen. Ook hebben we enkele die een eigen jachthaven hebben, dus wanneer je geen accommodatie met een steiger hebt, kan de boot gewoon mee.

Trek je liever de natuur in? Nederland kent prachtige natuurgebieden en nationale parken. Waaronder natuurlijk Nationaal Park De Hoge Veluwe, één van de bekendste natuurgebieden van Nederland. Hier is onder andere de Nederlandse Grote 5 te zijn, maar ook museum Kröller-Müller bevindt zich in het park. We bieden verschillende parken op en rond de Veluwe, dus er is keuze genoeg!

Op het park blijven met de kinderen is natuurijk ook een optie. In de vakantieperiodes zorgt het animatieteam voor vermaak voor de allerkleinsten, maar ook voor alle andere kinderen. Van knutselen in de ochtend tot sporten in de middag en shows in de avond voor het hele gezin! Heb jij het animatieteam al ontmoet?

header-harbour-pano-europarcs-veluwemeeranimation paint

Bestemmingen, activiteiten en faciliteiten

Van complete ontspanning tot aan kinderanimatie. Bij EuroParcs hoef je je nooit te vervelen!

Met wie ga jij op vakantie?

Mezelf, mijn hond en partner. Maar een vakantie met vrienden, familieweekend of een girls trip kan natuurlijk ook.

Altijd vakantietijd bij EuroParcs

Bij EuroParcs kun je altijd terecht. Voor een weekendje weg, een korte vakantie, midweek, week tijdens de schoolvakanties, maar óók daar buiten! Op veel parken wordt er tijdens de schoolvakanties speciaal voor de kinderen iets georganiseerd. Daarom komen we juist in de vakantieperiodes met de voordeligste acties en beste aanbiedingen. Bekijk de beschikbaarheid voor de voorjaarsvakantie, herfstvakantie, meivakantie, kerstvakantie en de zomervakantie. Bij EuroParcs zijn er ook volop mogelijkheden tijdens de feestdagen, zoals Pasen en Pinksteren bijvoorbeeld. Goed te combineren met een weekend of midweek weg!

Ben je niet gebonden aan de schoolvakanties en wil je genieten van de voordelen van het voor-en naseizoen? Goed idee! Vakanties vier je bij EuroParcs, dan weet je dat je goed zit.

vakantiehuis-huren-cube-exclusif-familie-zomer-europarcs-bad-hoophuizen

EuroParcs blog

Lees de leukste blogs en laat je inspireren