tree-houses-europarcs-de-wije-werelt

Green Key

EuroParcs vakantieparken met Green Key keurmerk

De afgelopen jaren is de aandacht voor MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), milieu en duurzaamheid in het bedrijfsleven toegenomen. Steeds meer bedrijven hebben een keurmerk in de vorm van bijvoorbeeld een Green Key. Wij van Team EuroParcs zijn er trots dat steeds meer van onze parken dit keurmerk mogen dragen.

Green Key

Als organisatie zijn we bewust bezig met duurzaamheid. Daarom zijn wij er trots op dat een aantal EuroParcs vakantieparken de Green Key heeft ontvangen, het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche met wereldwijd ongeveer 1.600 deelnemers. Het doel van het keurmerk is onder andere het sparen van het milieu. Wij doen dit door zuinig om te gaan met energie en water, gebruik te maken van milieuvriendelijke schoonmaakproducten en minder afval te produceren. We zetten ons in om zoveel mogelijk afval te scheiden en waar mogelijk proberen we te recyclen. Duurzaamheid beslaat naast natuur en milieu ook maatschappelijke betrokkenheid. Denk hierbij aan samenwerkingen met goede doelen, natuurorganisaties en betrokkenheid met lokale partijen.

Duurzaamheid

EuroParcs zet zich er voor in om zo snel mogelijk aan de gevraagde normen te voldoen en om de druk van onze onderneming op natuur, milieu en mens te minimaliseren. Daarmee gaan we als bedrijf net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Met de Green Key willen we jou als gast laten zien dat wij duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben.

Openbaar vervoer

EuroParcs vakantieparken met een Green Key keurmerk zijn doorgaans goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Lees meer over het Green Key keurmerk

intro-walking-family-forrest-europarcs-de-wije-werelt Green Key