Paasvakantie Zeeland (BE)

Vakantieparken in de omgeving van Breskens

Badplaats Breskens

Breskens is dé maritieme badplaats van Zeeuws-Vlaanderen met als grootste trekpleister het 4 kilometer lange zandstrand. Langs het water is altijd genoeg te doen. Struin over het strand, neem een kijkje bij de achthoekige vuurtoren of proef de zee en geniet van verse vis in één van de visrestaurants die Breskens telt.

Zon, zee en vis in Breskens

Vanwege het hoge aantal zonuren per jaar is het kilometerslange strand van Breskens geliefd bij zonaanbidders en wandelaars. Overal proef je de zee en kun je genieten van Zeeuwse lekkernijen als verse oesters, mosselen en de Westerscheldekreeft. Bij de ingang van de Westerschelde waakt de achthoekige vuurtoren ‘Nieuwe Sluis’. Het is nog steeds in gebruik en van april tot en met oktober kun je het in de weekenden bezoeken. Wil je meer ontdekken over de geschiedenis van vissersdorp Breskens dan moet je in het Visserijmuseum zijn. Bij het museum is ook een zeeaquarium waarin onder andere kreeften en haaien zwemmen. Kom je in augustus naar Breskens? Dan is het dorp in de ban van de beroemde visserijfeesten dat duizenden toeristen trekt.

breskens-beach-europarcs-schoneveldbreskens4-europarcs-schoneveld

Omgeving Breskens

Binnen een half uurtje rijd je naar Sluis, dé plek voor fijnproevers en cultuurliefhebbers. Je kunt er namelijk je tanden zetten in bourgondische gerechten en je kunt er fantastisch dineren in sterrenrestaurant La Trinité. Vanuit Breskens sta je ook zo in de Verdronken Zwarte Polder, een natuurgebied dat zo genoemd werd toen het in 1802 overstroomde. Nu wisselen strand, duinen en struweel elkaar hier af en kun je er goed wandelen en fietsen.

sluis10-europarcs-schoneveld

Vakantieparken in de omgeving van Breskens

Water
Water

2 nachten vanaf

268,80
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Bad Meersee

Nieuwvliet (NL)
  • Aan de kust van Zeeuws Vlaanderen en dicht bij de Belgische grens
  • Luxe vakantiewoningen t/m 6 pers.
  • Zwembad en fietsverhuur bij EuroParcs Schoneveld
Water
Water

1 nacht vanaf

127,20
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Schoneveld

Breskens (NL)
  • Pal aan de Zeeuwse kust en vlak bij de Belgische grens
  • Studio’s, chalets en luxe vakantiewoningen t/m 6 pers.
  • Binnenzwembad en een wellnesscentrum