Terug
08 februari 2024

Top 5 leukste uitjes voor Moederdag 2024

Bad Meersee family jump joy bridge kids mother

Een origineel Moederdag cadeau?

Je hebt 't gevonden

Welke moeder kan wel een heerlijk ontspannen Moederdag cadeau gebruiken? Combineer een leuk uitje met een overnachting om echt even quality time met elkaar door te brengen. Ontdek onze 5 tips voor de leukste uitjes samen voor Moederdag in combinatie met een vakantie op één van de EuroParcs vakantieparken.

  1. Weekendje Texel

  2. Wellness vakantie

  3. Bootje varen

  4. Winkelen

  5. Uitwaaien aan zee

Weekendje weg naar Texel

Ga er even op uit in eigen land! Neem je moeder mee op een heerlijke mini vakantie naar het grootste Waddeneiland, Texel. Geniet samen van de uitgestrekte stranden met een ontspannen wandeling. De frisse zeelucht en het geluid van de golven dragen laten je helemaal tot rust komen. Daarnaast staat Texel bekend om zijn schilderachtige dorpjes, waaronder het levendige De Koog. Hier vind je charmante winkeltjes, gezellige cafés en restaurants met heerlijke streekproducten.

Na een dag vol activiteiten en ontdekkingen is vakantiepark EuroParcs De Koog de ideale plek om tot rust te komen. De comfortabele accommodaties en de serene omgeving zorgen voor een onvergetelijke Moederdag op Texel. Bekijk alle opties voor jullie minivakantie op Texel op vakantieparken op Texel.

EuroParcs De Koog Texel Drone Vuurtoren Strand Duinen Groen20220713-EuroParcs - De Koog-43

Wellness op een vakantiepark

Voor een Moederdag omringd door ontspanning en luxe is een wellnessverblijf op een vakantiepark de ideale keuze. Verwen je moeder met een minivakantie in een vakantiehuis met sauna of in een vakantiehuis met hottub, midden in de natuur.

Of kies voor een vakantiepark met zwembad. Met deze wellness mogelijkheden kan je moeder genieten van een heerlijke ontsnapping aan de dagelijkse routine. Het wordt een Moederdag gevuld met warmte en rust!

De Wiltzangh Wellness Lodge 2 Jacuzzimodus-wellness-2-bed-europarcs-bad-hoophuizen

Je moeder een weekend weg cadeau doen voor Moederdag?

Bekijk ons brede aanbod in vakantieparken en ontdek welk vakantiepark het beste bij jouw moeder past voor een gezellig weekend weg samen!

Weekendje winkelen

Vind jouw moeder het leuk om rond te struinen tussen winkeltjes in een pittoreske stad? Maak van Moederdag dan een weekendje weg, inclusief een shop-dag op zaterdag! Je kan haar zelfs nog verrassen door iets voor haar te betalen wat ze zelf heeft uitgezocht. Dan weet je zeker dat ze blij is met het cadeau.

Er zijn veel EuroParcs vakantieparken in de buurt van een stad of bijvoorbeeld een Design Outlet. Wat denk je van vakantiepark EuroParcs Limburg of vakantiepark EuroParcs Maasduinen, dichtbij Designer Outlet Roermond. Geniet van jullie welverdiende rust in een luxe vakantiewoning of knusse tiny house na een dag shoppen.

Winkelcentrum Maasmechelen Village Designer Outlet Roermond

Boottocht voor Moederdag

Als jouw moeder van water houdt, overweeg dan een ontspannende boottocht vanaf jouw favoriete vakantiepark aan het water. Verken de pittoreske waterwegen, geniet van de frisse lucht en bewonder de natuur vanaf het dek. Maak deze dag extra speciaal door een picknick aan boord te regelen.

Je huurt gemakkelijk een boot bij één van de EuroParcs vakantieparken met steiger. Kies bijvoorbeeld voor vakantiepark EuroParcs De Wiedense Meren in de buurt van Giethoorn of vakantiepark EuroParcs Veluwemeer, waar je zo het Veluwemeer op kan varen!

boat-nature-summer-europarcs-de-rijpsurroundings-giethoorn-europarcs-reestervallei

Uitwaaien aan zee

Trakteer je moeder op een onvergetelijk mini vakantie aan zee, vlakbij het betoverende Schoorl, en maak Moederdag 2024 bijzonder! Neem haar mee naar vakantiepark EuroParcs Koningshof, bekend om de karakteristieke Oud-Hollandse vakantiehuizen.

Samen kunnen jullie genieten van ontspannen wandelingen door de uitgestrekte duinen van Schoorl, waar jullie genieten van de frisse zeelucht en de geur van dennenbomen. Ontdek ook het charmante én nabij gelegen dorpje Schoorl zelf. Verken de sfeervolle straatjes, beklim de hoogste duinen van Nederland en geniet van adembenemende uitzichten over de Noordzee en het omliggende landschap.

Na een dag vol avontuur kunnen jullie terugkeren naar vakantiepark EuroParcs Koningshof, waar je geniet van de rustige omgeving aan zee én alle comfort die onze vakantiehuizen te bieden hebben.

Koningshof Accommodations Streetsurroundings koningshof klimduin schoorl

Ontvang de beste reisinspiratie en aanbiedingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste aanbiedingen, de leukste reisinspiratie en beste aanbevelingen voor onze vakantieparken.

Anderen bekeken ook...