Terug
10 november 2022

5 redenen om de Winter Efteling te bezoeken

Meisje in de magische sneeuw - 5 redenen om de winter Efteling te bezoeken

Zó vanaf EuroParcs Kaatsheuvel

Een warm welkom in de wondere wereld die de Winter Efteling heet! Hier geniet je met het hele gezin van sprookjesachtige sferen. En het leuke is: EuroParcs Kaatsheuvel ligt vrijwel om de hoek! We geven je 5 redenen om in de koude maanden de Winter Efteling vanaf EuroParcs Kaatsheuvel te bezoeken.

5 redenen om de Winter Efteling te bezoeken

1. EuroParcs Kaatsheuvel ligt om de hoek

2. Voor het hele gezin

3. Kortere wachtrijen

4. Verrassingen op EuroParcs Kaatsheuvel

5. Schaatsbaan Winter Efteling

1. EuroParcs Kaatsheuvel ligt om de hoek

Het allerleukste van het verblijf op vakantiepark EuroParcs Kaatsheuvel is dat je in een mum van tijd in de sprookjeswereld van de Winter Efteling belandt. Vanaf het park loop je namelijk binnen 30 minuten naar de Winter Efteling. Met de auto ben je er al in 4 minuten. Is dat geen goede reden om de Winter Efteling vanaf EuroParcs Kaatsheuvel te bezoeken?

Boek een verblijf Bekijk vakantiepark

christmas-children-window-europarcs

2. Warm welkom voor het hele gezin

Het mag buiten dan koud en guur zijn, in de Winter Efteling krijg je een warm welkom. Dit is dé plek om met het hele gezin samen te genieten in een sprookjesachtige setting. Je kunt jezelf onderdompelen in magische sferen in de Winter Efteling van 14 november 2022 tot 5 februari 2023.

family-snow-winter-europarcs

3. Kortere wachtrijen bij de kassa

Boek je je tickets voor de Winter Efteling vooraf bij de receptie van EuroParcs Kaatsheuvel dan scheelt dat lange wachtrijen bij de kassa. En als je vanaf het park lopend naar de Winter Efteling gaat (daar doe je ongeveer een half uurtje over), hoef je ook geen parkeerkosten te betalen. Ideaal als je even krap bij kas zit. Een win-win situatie!

Winter Efteling

4. Verrassingen op EuroParcs Kaatsheuvel

Kom je overnachten bij vakantiepark EuroParcs Kaatsheuvel dan wachten je allerlei verrassingen. Zo is er een leuk animatieprogramma voor de kinderen en een spetterende kerstshow. Bovendien is de horeca deze periode 7 dagen per week geopend! Dus schuif met het hele gezin aan in ons restaurant voor een pannenkoek bijvoorbeeld of haal een snelle hap bij de snackbar.

EuroParcs Kaatsheuvel Grand Café pannekoek familie restaurant

5. Schaatsbaan in de Winter Efteling!

Bind de ijzers onder! Nieuw dit jaar is de openlucht schaatsbaan in de Winter Efteling. Bij de Warme Winter Weide kun je schaatsen huren voor dat echte wintergevoel.

Winter Efteling schaatsbaan

Op zoek naar meer inspiratie

christmas-market-mother-child-europarcs
14 november 2022

4 tips voor je wintervakantie in Zuid-Limburg

Lees verder