Terug
01 november 2021

Share

Tiny House vriendenweekend in Limburg

tiny-house-friends-limburg-europarcs-maasduinen

Tiny House vriendenweekend in Limburg

Dat jaarlijkse weekendje weg met je vrienden staat weer voor de deur. Dit jaar is het jouw taak om het weekend te organiseren. Maar waar naar toe? Je bent al in de meeste Europese steden geweest en je wilt een keer iets anders proberen.

Een weekend in een groepsaccommodatie ergens in Nederland ligt misschien snel voor de hand. Maar waarom zou je je vrienden niet verrassen met een uniek verblijf zoals een Tiny House vriendenweekend? Je past vast niet met de hele groep in één Tiny House, maar met vijf Tiny Houses bij elkaar kun je met maximaal 10 personen in dezelfde kring verblijven. Zo heb je allemaal je privacy en kun je toch samen dingen ondernemen.

Huis-Tiny-House-Droomparken-Winter-2017- NKP2768 (1)

Tiny Houses met social space

Waar menig persoon een weekend in een Tiny House spendeert om de batterij even op te laden door minimalistisch te leven, zijn de Tiny Houses uitermate geschikt voor een gezellig weekend met je vrienden. De Tiny Houses liggen rond een ruime social space die je deelt met de mede-Tiny House bewoners. Deze social space bevat een grote vuurplaats met banken, beschutte terrasjes en een hottub waar je de lange zomernachten of koude winterdagen comfortabel in kunt spenderen.

Maak het Tiny House vriendenweekend compleet

Of je nu alleen, met zijn tweeën of met een vriendengroep in Tiny Houses verblijft, de social space nodigt uit om ’s avonds gezellig rond het vuur te verzamelen. Op EuroParcs Maasduinen is het mogelijk om een BBQ-arrangement te boeken. Dit arrangement is tot in de puntjes verzorgd met diverse soorten (vegetarisch)vlees, salades, sauzen en brood. Vraag hier voorafgaand aan het verblijf naar bij de receptie!

EuroParcs Maasduinen ligt in Noord-Limburg tussen Roermond en Venlo in. Het prachtige glooiende landschap doet zelfs een beetje buitenlands aanvoelen. Dat hoogteverschil is ook terug te vinden op EuroParcs Maasduinen. De verschillende niveaus maken het tot een intiem park dat van alle gemakken is voorzien. Tijdens het Tiny House vriendenweekend kun je hier onder andere terecht voor fitness, wellness en het overdekte zwembad. Als het weer een beetje mee zit kun je heerlijk relaxen aan het natuurmeer met zandstrand.

tiny-house-2-europarcs-maasduinen

Ontdek veelzijdig Limburg

Om je Tiny House vriendenweekend compleet te maken, is het mogelijk om op EuroParcs Maasduinen e-kickbikes te huren. Op deze elektrische steps navigeer je geruisloos door Nationaal Park de Maasduinen, langs de Maas richting Venlo of een van de andere routes die speciaal voor deze steps uitgestippeld zijn. 

Er zijn in ieder geval genoeg dingen om te doen in de omgeving van EuroParcs Maasduinen. Willen jullie liever een uitstapje naar een stad maken? Ga dan zeker naar Roermond toe. Of je nu van een mooie historische binnenstad, Limburgse gastronomie, shoppen of watersport houdt, deze stad heeft voor iedereen wat te bieden.

Winkelen doe je in het stadscentrum of net buiten het centrum in het Designer Outlet. Ben je sportief aangelegd? Bezoek dan zeker de Maasplassen waar je diverse watersporten kunt beoefenen of een bootje kunt huren.

nationaal park de maasduinen

Onze parken in Limburg met Tiny Houses

Bekijk de leukste Tiny Houses

Natuur
Natuur
Familie
Familie

1 nacht vanaf

36,65
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Maasduinen

Belfeld (NL)
  • Bij de Duitse grens en aan de rand van Nationaal Park de Maasduinen
  • Forest lodges, chalets, tiny houses en luxe villa’s t/m 12 pers.
  • Overdekt zwembad en wellnessmogelijkheden
Familie
Familie
Stad
Stad

1 nacht vanaf

29,80
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Poort van Maastricht

Berg en Terblijt (NL)
  • In het Limburgse heuvellandschap bij Maastricht
  • Vakantiewoningen, tiny houses, glamping en kampeerplaatsen t/m 6 pers.
  • Zwembad & sportfaciliteiten
Natuur
Natuur
Familie
Familie

1 nacht vanaf

219,-
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Limburg

Susteren (NL)
  • Op het smalste stukje van Nederland
  • Tiny houses, vakantiewoningen en chalets t/m 16 pers.
  • Gezellige recreatievijver en ‘dorpsplein’