Photoshoot Family Maastricht Ice Cream Bridge

Vakantieparken bij Maastricht

Ervaar mooi Maastricht

In het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap vind je de hoofdstad voor de Bourgondiërs: Maastricht. Deze bijzondere stad voelt aan alsof je je in België waant en dat komt niet alleen door de culinaire specialiteiten. Ontdek de sfeervolle binnenstad, prachtige natuur en mysterieuze grotten van Maastricht. Combineer je bezoek aan Maastricht met een verblijf bij één van de Limburgse vakantieparken van EuroParcs. Dan geniet je van een zorgeloos en comfortabel verblijf middenin de natuur en zoek je zo de drukte van Maastricht op.

Bourgondisch genieten

De Zuid-Limburgse stad Maastricht bevindt zich in Nederland, maar voelt door de architectuur, de sfeer en het dialect aan alsof je in het buitenland bent. Maar dat is niet het enige bijzondere aan Maastricht, de stad is perfect geschikt voor de levensgenieters onder ons. Zuid-Limburg en haar hoofdstad hebben veel verstand van Bourgondische leven. Naast culinaire hoogstandjes is er in Maastricht veel cultuur en historie te ontdekken. In het glooiende Limburgse heuvellandschap die de stad omsingelt, vind je een prachtige natuurrijke gebieden, mysterieuze grotten en zelfs wijngaarden!

Church Maastricht

Cultuur snuiven

De aan de Maas gelegen Limburgse hoofdstad Maastricht is dankzij haar bijzondere architectuur en sfeer een unieke Nederlandse stad. Voor sommigen voelt het zelfs Belgisch aan, wat niet gek is omdat in het verleden onduidelijk was of Maastricht bij België of Nederland zou gaan horen. De Belgische invloeden zijn terug te zien in de Bourgondische manier van leven, de mode en de lokale specialiteiten. Je leert de stad het beste kennen door er op uit te gaan met een lokale gids. Struin over het Vrijthof, bewonder de Romeinse vestingwerken en vergaap je aan de vele boeken in Boekhandel Dominicanen. Maastricht leent zich perfect voor een dagje shoppen in de modedesignwinkels om daarna neer te ploffen op een van de terrasjes. Ook de Maastrichtse grotten en ondergrondse gangen zijn een groot avontuur om te ontdekken, voor jong en oud. Op de fiets kun je Maastricht en het mooie Limburgse heuvellandschap met de wijngaarden verkennen. Zo ervaar je het beste van twee werelden!

Winkelcentrum Maasmechelen Village

Parken in de omgeving van Maastricht

Familie
Familie
Stad
Stad

1 nacht vanaf

29,80
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Poort van Maastricht

Berg en Terblijt (NL)
  • In het Limburgse heuvellandschap bij Maastricht
  • Vakantiewoningen, tiny houses, glamping en kampeerplaatsen t/m 6 pers.
  • Zwembad & sportfaciliteiten
Natuur
Natuur
Familie
Familie

1 nacht vanaf

31,50
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
  • In het Limburgse heuvellandschap bovenop de Gulperberg
  • Kamperen, chalets en glampingtenten
  • Bezoek het gezellige Maastricht!
Natuur
Natuur
Familie
Familie

1 nacht vanaf

29,-
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Hoge Kempen

Zutendaal (BE)
  • Uniek gelegen bij National Park Hoge Kempen
  • Glampingtenten en chalets
  • Ideaal voor fietsen en wandelen