maastricht-1164609 1920

Vakantieparken vlakbij Maastricht

Home Vakantieparken Nederland Limburg - Maastricht

Ervaar mooi Maastricht

In het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap vind je de hoofdstad voor de Bourgondiërs: Maastricht. Deze bijzondere stad voelt aan alsof je je in België waant en dat komt niet alleen door de culinaire specialiteiten. Ontdek de sfeervolle binnenstad, prachtige natuur en mysterieuze grotten van Maastricht. Combineer je bezoek aan Maastricht met een verblijf bij één van de Limburgse vakantieparken van EuroParcs. Dan geniet je van een zorgeloos en comfortabel verblijf middenin de natuur en zoek je zo de drukte van Maastricht op.

Bourgondisch genieten

De Zuid-Limburgse stad Maastricht bevindt zich in Nederland, maar voelt door de architectuur, de sfeer en het dialect aan alsof je in het buitenland bent. Maar dat is niet het enige bijzondere aan Maastricht, de stad is perfect geschikt voor de levensgenieters onder ons. Zuid-Limburg en haar hoofdstad hebben veel verstand van Bourgondische leven. Naast culinaire hoogstandjes is er in Maastricht veel cultuur en historie te ontdekken. In het glooiende Limburgse heuvellandschap die de stad omsingelt, vind je een prachtige natuurrijke gebieden, mysterieuze grotten en zelfs wijngaarden!

Church Maastricht

Cultuur snuiven

De aan de Maas gelegen Limburgse hoofdstad Maastricht is dankzij haar bijzondere architectuur en sfeer een unieke Nederlandse stad. Voor sommigen zal de stad zelfs Belgisch aanvoelen, wat niet gek is aangezien het in het verleden weinig scheelde of Maastricht bij België of Nederland zou gaan horen. De Belgische invloeden zijn terug te zien in de Bourgondische manier van leven, de mode en de lokale specialiteiten. Je leert de stad het beste kennen door eropuit te gaan met een lokale gids. Struin over het prachtige Vrijthof, bewonder de Romeinse vestingwerken en haal de boekenwurm in je naar boven bij Boekhandel Dominicanen. Maastricht is de perfecte stad om een dagje te shoppen in de mooiste modedesignwinkels en vervolgens een ontspannen pauze in te lassen bij een van de gezellige terrassen. De vele Maastrichtse grotten en ondergrondse gangen zijn een groot avontuur om te ontdekken, voor jong en oud. Op de fiets is Maastricht en het mooie Limburgse heuvellandschap met de wijngaarden uitstekend te verkennen. Zo ervaar je het beste van beide wereld!

shopping mall