Terug
24 mei 2022

7x relaxen in een vakantiehuis met wellness faciliteiten

wellness-lodge-2-terrace-europarcs-de-wiltzangh

Vakantiehuis met sauna, hottub of jacuzzi?

Wat is er nu fijner dan tot rust komen in een jacuzzi, hottub of even stoom af te blazen in een sauna? Om na je zen-moment zo het bed in te rollen van je vakantiehuis. Hier moet je zijn: 7x relaxen in een vakantiehuisje met wellness faciliteiten.

Deze vakantiehuisjes hebben allemaal een sauna, hottub of jacuzzi. Hier geniet je van je privé spa of van gezellig samenzijn met vrienden of familie. In sommige van onze huisjes kun je heerlijk romantisch overnachten en in andere vakantiehuizen is er ruimte voor het hele gezin. Ook ligt een aantal van onze tiny houses gezellig bij elkaar rond een binnenplaats waar je bijvoorbeeld met vrienden een hottub deelt. Zoek je meer privacy? Ook dan zit er een wellness vakantie voor jou tussen.

7x relaxen in een vakantiewoning met wellness faciliteiten

1. In een Tiny House met gedeelde hottub

2. Vakantiehuis met jacuzzi

3. Vakantiewoning met infraroodsauna

4. In een vakantiehuis met eigen hottub

5. Genieten in de buitensauna

6. Houten vakantiehuis met sauna

7. Wellness Lodge met hottub én sauna

8. Bonus: bubbelen in een boomhut

1. Bubbelen in de gedeelde hottub bij je tiny house

Met een glas wijn in de hand onder de flonkerende sterren in de hottub. In dit bohemian stijl ingerichte tiny house met hottub op onder meer vakantiepark EuroParcs Beekbergen is er plek voor twee. Je deelt de hottub met de andere huisjes die rond de knusse binnenplaats staan. Op wat killere avonden steek je de pelletkachel in je tiny house aan. Leuk voor een vriendenweekend of een girlstrip. En duik je ’s avonds je bed in, dan kun je de hele nacht nog staren naar de sterren door het dakraam pal boven je bed.

tiny-house-2-hottub-europarcs-beekbergenBeekbergen Tiny House 2 Bedroom

2. Zen worden in een vakantiehuis met jacuzzi

Alsof je in een privé spa bent beland. Een luxe vakantiehuis met jacuzzi voor 4 personen is perfect voor een romantisch weekendje weg voor twee, maar ook voor een relaxte midweek samen met vriendinnen. Vanuit de jacuzzi duik je rozig je bed in.

Dit vakantiehuis met jacuzzi én een sauna staat op vakantiepark EuroParcs Koningshof in het pittoreske dorpje Schoorl. In een half uurtje fiets je ook naar het strand. Perfect voor een vakantie aan zee! Wie ga jij verrassen met een weekendje weg in dit vakantiehuis met jacuzzi?

Koningshof accommodationsKoningshof Koningshoeve sauna 4 jacuzzi

3. Zweten in een vakantiehuis met infraroodsauna

Alleen al van het warme interieur word je helemaal zen. Een luxe vakantiehuis met sauna op bijvoorbeeld vakantiepark EuroParcs Bad Hoophuizen kun je even stoom afblazen. Heerlijk na een drukke werkweek of een tijdrovend project. In de Modus Wellness 2 kun je terecht met z’n tweeën.

Het vakantiehuis is perfect voor een wellnessvakantie voor twee en garandeert ontspanning voor jou en je partner. Naast de privésauna is er ook een vrijstaand bad in de badkamer, dat uitnodigt om te blijven hangen en te ontspannen. Hier kun je de stress van alledag achter je laten en tot rust komen in een luxe ambiance.

Modus Wellness Bad Hoophuizenbadhoophuizen-modus-wellness

4. Genieten van je vakantiehuis met eigen hottub

Overnachten in een vakantiehuis met hottub of bubbelbad, betekent: bubbelen tot je een ons weegt. Zoals in deze vakantiewoning voor 6 personen op vakantiepark EuroParcs Marina Strandbad bijvoorbeeld. Niet alleen staat er een eigen hot tub in de tuin, dit vakantiehuis heeft ook een overdekte veranda. Een heerlijke plek om even lekker bij te komen!

Marina Strandbad Cosy Unique Plus 6 TerraceMarina Strandbad Cosy Unique Plus Hottub 6

5. Vakantiehuis met buitensauna zoals in Zweden

Een klein stukje Zweden in Nederland. Nou ja, wat sauna betreft dan. Want deze luxe vakantiewoning heeft een heuse buitensauna, zoals het eigenlijk hoort. Dit 4-persoons huisje staat op vakantiepark EuroParcs De Noordwijkse Duinen op zo’n twee kilometer van zee.

Vanuit het vakantiehuis ben je met de auto of fiets in een mum van tijd op het strand of in de kustplaats Noordwijk. Daar kun je niet alleen genieten van de zeelucht, maar ook slenteren door de gezellige straatjes, ontspannen winkelen of gewoon genieten van de faciliteiten van je wellnessvakantie aan de kust.

Een kleine insider tip: Als je een wellness vakantie plant tijdens het tulpenseizoen, is het vakantiehuis bijzonder geschikt - het vakantiepark ligt op slechts 15 minuten afstand van de beroemde Keukenhof en vele tulpenvelden in Nederland.

Noordwijkse Duinen Deluxe 4 Sauna ExteriorNoordwijkse Duinen Deluxe 4 Sauna

6. Vakantie vieren in een houten vakantiehuis met sauna in Limburg

Dit lijkt misschien een typisch Oostenrijks chalet, maar het staat gewoon in het glooiende Limburgse heuvellandschap op vakantiepark EuroParcs De Brunssummerheide. Zoek je een vakantiehuis voor 12 personen? Dan kun je met de hele familie of je vriendengroep terecht bijvoorbeeld terecht op dit vakantiepark. Er is namelijk ruimte voor 12 personen in totaal. En als je dan even tot rust wilt komen, trek je de deur van de sauna achter je dicht. Er zijn verschillende vakantiehuisjes met een traditionele sauna óf een infraroodsauna. Bekijk gerust alle groepsaccommodaties.

Brunssummerheide Boekhorst l-Etage Sauna 12wellness-sauna-europarcs-spaarnwoude

7. Bijkomen in Drenthe in dit vakantiehuis met hottub en sauna

Word je niet relaxt van de omringende natuur, dan wel in dit vakantiehuis met hottub én sauna. Want hier, omringd door hoge bomen, staat dit huisje voor twee waar je volledig tot rust komt. Het staat op vakantiepark EuroParcs De Wiltzangh in het mooie Drentse land. Tussen de bomen in de buitenlucht staat je hottub. En binnen in de badkamer van je vakantiehuis vind je nog een infraroodsauna. Het fijne is: je kunt er gewoon blijven slapen. Een weekend lang of een hele week.

De Wiltzangh Wellness Lodge 2 ExteriorDe Wiltzangh Wellness Lodge 2 Jacuzzi

Bonus: bubbelen boven in de bomen

Heb je altijd al eens in een boomhut willen overnachten? Deze magnifieke plek in het Drentse Ruinen kunnen we natuurlijk niet overslaan. Overnachten in een boomhut maakt je vakantie extra bijzonder. Boomhut XXL 6 op vakantiepark EuroParcs Ruinen is allesbehalve een traditioneel vakantiehuis met hottub, maar wel een heuse boomhut waar je kunt bubbelen boven in de bomen. En voordat je denkt: wacht, maar is een boomhut niet heel primitief? Geloof ons, dit exemplaar is voorzien van alle luxe (er zit zelfs een vaatwasser in) én je past er maar liefst met z’n zessen in.

Ruinen Treehouse XXL 6 ExteriorRuinen Boomhut XXL 6 Woonkamer

Op zoek naar meer inspiratie

Voor je vakantie in het bos, strand of langs het water