Terug
23 februari 2024

Share

5x wat te doen op Vaderdag

EuroParcs Vakantiepark Hoge Kempen Speeltuin Vader Dochter Zoon Vaderdag

De 5 beste uitjes als Vaderdag cadeau

Vaderdag, de dag dat je jouw (schoon)vader extra in het zonnetje mag zetten. Maar hoe lastig is het om ieder jaar weer een Vaderdag cadeau voor hem te bedenken? Gelukkig hoef je je hoofd hier niet over te breken. Wij zijn ervan overtuigd dat het maken van nieuwe herinneringen samen een veel mooier cadeau is dan een nieuw horloge of parfum. We geven je 5 uitjes die je samen kunt doen als Vaderdag cadeau!

  1. Bezoek een bierbrouwerij

  2. Vaderdag barbecue

  3. Versla je vader met een potje minigolf

  4. Vissen op Vaderdag

  5. Samen sporten

Bezoek een bierbrouwerij als Vaderdag cadeau

De meeste vaders houden op zijn tijd wel van een lekker biertje. Maar misschien heeft jouw (schoon)vader stiekem de jongensdroom om ooit zelf bier te brouwen. Of vind hij het gewoon interessant om alles te weten over het brouwproces van zijn favoriete bier. Ga dan naar een bierbrouwerij vlak bij onze vakantieparken en geef zo'n bijzondere ervaring samen als Vaderdag cadeau. Ken je de Bronckhorster Brewing Company op 5 minuten rijden van vakantiepark EuroParcs Marina Strandbad al? Natuurlijk is de bekendere Texelse Brouwerij een aanrader, vlakbij vakantiepark EuroParcs De Koog. Ook leuk is Stadbrouwerij Sint Crispijn in Waalwijk, waar vakantiepark EuroParcs Kaatsheuvel net buiten het stadscentrum ligt.

EuroParcs De Koog vakantiepark texel bier brouwerij vaderdag

Vaderdag barbecue bij je vakantiewoning

Wat is nu echt een hobby of activiteit die veel vaders graag doen? Precies, een lekker stuk vlees grillen op de barbecue! Niet alleen vaders zijn dan in hun element, voor het hele gezin is dit een gezellige bezigheid. Zeker tijdens de warme dagen in de tuin van je vakantiewoning. Op veel van onze vakantieparken kun je via de EuroParcs app een geheel verzorgd barbecue pakket bestellen als Vaderdag cadeau. Veel voorbereidingen hoef je dan niet meer te doen. Dus schenk je favoriete drankje in, dek de tafel en barbecueën maar op Vaderdag!

EuroParcs IJsselmeer vaderdag barbecue

Je vader een weekend weg cadeau doen voor Vaderdag?

Bekijk ons brede aanbod in vakantieparken en ontdek welk vakantiepark het beste bij jouw vader past voor een gezellig weekend weg samen!

Versla je vader met een potje minigolf

Als je vader wel van een beetje uitdaging en competitie houdt, neem hem als Vaderdag cadeau dan mee naar de minigolfbaan. Overigens is dit een perfect uitje voor het hele gezin, omdat iedereen zich dan weer even kind mag voelen. EuroParcs heeft dan ook een aantal vakantieparken met superleuke minigolfbanen. Neem bijvoorbeeld ons Drentse vakantiepark EuroParcs Ruinen. Hier vind je een prachtige 18-holes adventure golfbaan, midden in de bossen. Dit geldt ook voor vakantiepark EuroParcs Hoge Kempen in België, op de grens van Nationaal Park Hoge Kempen. Een andere leuke minigolfbaan voor Vaderdag is die van vakantiepark EuroParcs Limburg, vlakbij zowel de Belgische als de Duitse grens.

EuroParcs Ruinen vakantiepark Drenthe minigolf gezin familie

Vissen op Vaderdag

Is je vader meer het type voor 1-op-1 activiteiten met zijn kroost? Dan is een dagje vissen of zelfs een visvakantie een perfect Vaderdag cadeau. ’s Ochtends vroeg hoor je de natuur wakker worden terwijl je je hengel uitgooit en staart naar het kabbelende water. Op onze vakantieparken hebben we genoeg plekjes aan het water waar jullie urenlang kunnen genieten van rust en ruimte. Of dit nu de steiger van je vakantiewoning, de zijtak van de IJssel of het Veluwemeer is, we hebben genoeg keuze voor iedere visser en elke vader. Ook is het mogelijk om op sommige vakantieparken een boot te huren. Hier heb je geen vaarbewijs voor nodig, dus geen man overboord als jullie deze niet hebben.

EuroParcs Veluwemeer vader zoon water vissen

Samen sporten

Mocht jij of je vader toch niet zo’n zin hebben in al te veel gedoe op Vaderdag, kom dan gewoon lekker samen in beweging. Bewegen is altijd goed voor je en als je het samen doet, is het nog goed voor de ‘bonding’ ook! Gelukkig zijn al onze vakantieparken gelegen op prachtige plekken in de natuur. Zo kun je samen wandeltochten maken in het bos, over het strand of door de duinen. Ook kunnen jullie mooie fietstochten in de omgeving maken als je verblijft op één van onze vakantieparken met fietsverhuur. Bij EuroParcs hebben we veel mogelijkheden om een balletje te trappen, maar ook om een balletje te slaan op onze vakantieparken met outdoor tennisbaan.

EuroParcs De Achterhoek vakantiepark tennis tennisbaan familie gezin

Ontvang de beste reisinspiratie en aanbiedingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste aanbiedingen, de leukste reisinspiratie en beste aanbevelingen voor onze vakantieparken.