Resort Zuiderzee

Ontvangt Blauwe Vlag

EuroParcs Resort Zuiderzee mag weer de Blauwe Vlag hijsen

De jachthaven van EuroParcs Resort Zuiderzee heeft net als in de afgelopen jaren de offici毛le Blauwe Vlag erkenning gekregen. De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding, die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn. Hij wordt uitgereikt aan meer dan 4.500 stranden en jachthavens in ruim 50 landen in Europa, Zuid-Afrika, Marokko, Nieuw Zeeland, Canada en het Caribische gebied. In Nederland mogen 128 jachthavens de Blauwe Vlag voeren waaronder dus opnieuw EuroParcs Resort Zuiderzee.

De voorwaarden voor een jachthaven om de Blauwe Vlag te mogen krijgen zijn:

路 Water en kades zijn schoon
路 Goede hygi毛nische sanitaire voorzieningen zijn in voldoende mate aanwezig
路 Er is een gescheiden afvalinzamelingssysteem, bij voorkeur ook voor bilgewater en afvalwater
路 Lozingen van afvalwater van boten en havenvoorzieningen in het water van de haven zijn verboden
路 Reddings- en blusmaterialen zijn aanwezig
路 Er is een havenreglement met gedragscodes voor de bezoekers
路 Er is informatie over hoe om te gaan met natuur en milieu beschikbaar

Gerard Bouwhuizen, Regional Manager voor onder meer EuroParcs Resort Zuiderzee, is trots weer deze erkenning te mogen krijgen. ,,Hier zet het team zich dag in dag uit elk jaar weer voor in: voor een optimaal verblijfsgenot van onze gasten鈥, aldus de man die jarenlang als parkmanager zijn stempel drukte op het vakantiepark. ,,De Blauwe Vlag weer mogen hijsen stemt ons dan ook trots en is een beloning voor het werk dat wij dagelijks leveren.鈥

Eco villa Resort Zuiderzee

Resort Zuiderzee

Biddinghuizen

Dit prachtig gelegen vakantiepark heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. Jong en oud beleven volop plezier met de faciliteiten op Resort Zuiderzee in Biddinghuizen.

Veilig betalen met: