EuroParcs: nu ook in hartje en toch groen Amsterdam

Nieuw bij EuroParcs! Citycamping Het Amsterdamse Bos

EuroParcs had met EuroParcs Resort Poort van Amsterdam en EuroParcs Resort De Rijp al twee vakantieparken bij Amsterdam, maar is nu met Citycamping Het Amsterdamse Bos ook in de hoofdstad present. Citycamping Het Amsterdamse Bos is hét vakantiepark voor hen die bruisend Amsterdam willen ervaren en tegelijkertijd dicht bij de natuur willen zijn. Dat wil zeggen: je overnacht in het grootste park van Amsterdam en bent in no time in het centrum van Amsterdam!

Dit vakantiepark van EuroParcs biedt bovendien een divers aanbod aan verblijfsaccommodaties. Je kunt kiezen uit chalets in allerlei vormen en groottes: van tweepersoons trekkershutten tot cottages voor maximaal acht personen. Maar Citycamping Het Amsterdamse Bos heeft ook camper- en caravanplaatsen en kavels waar je met een tent kunt verblijven! En natuurlijk gaat EuroParcs het vakantiepark verder ontwikkelen!

Dit vakantiepark is niet alleen geschikt voor gezinnen, maar ook voor vriendengroepen, backpackers en sowieso toeristen uit de hele wereld die Amsterdam willen ervaren op een unieke manier. De eenvoud is de kracht van dit Citycamping. Je kunt vanaf hier op de fiets, die je ook op Citycamping Het Amsterdamse Bos kunt huren, heel Amsterdam ontdekken!

Citycamping Het Amsterdamse Bos heeft verder een receptie en een kleine supermarkt. Daarnaast is er in de directe omgeving van Amstelveen veel te doen: er is onder meer in Het Amsterdamse Bos een spetterbad, een geitenboerderij, een pannenkoekenboerderij met een grote speeltuin en een klimbos. 

Citycamping Het Amsterdamse Bos

Citycamping Het Amsterdamse Bos

Amstelveen

Welkom bij ons vakantiepark en camping mét een veelzijdige natuurbeleving en Amsterdam wel heel dichtbij! Ontdek Citycamping Het Amsterdamse Bos!

Veilig betalen met: