Nieuw vakantiepark in Utrecht

EuroParcs nieuwe eigenaar van vakantiepark Maarn

EuroParcs heeft per 1 mei vakantiepark Laag Kanje in Maarn gekocht. Daarmee heeft EuroParcs haar aantal resorts in Nederland uitgebreid naar 15. EuroParcs is inmiddels al fors aan het investeren op de locatie: op het terrein worden vakantiewoningen en luxe vakantievilla’s gebouwd en er zijn plannen voor een overdekt zwembad. Naast de upgrade heeft het vakantiepark inmiddels ook een andere naam gekregen: EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug.

Met de aankoop van het vakantiepark in Maarn weet EuroParcs de geografische spreiding van haar resorts nog beter te positioneren. ,,Vanuit de markt is er veel vraag naar deze regio nabij Utrecht en dat begrijpen wij goed. Enerzijds zit je midden in één van de mooiste natuurgebieden die ons land kent, anderzijds is de ligging heel centraal. Utrecht is vanaf EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug op korte afstand gelegen. En dan hebben wij het nog niet eens over alle faciliteiten en het Henschotermeer wat naast het resort ligt” vertellen EuroParcs’ directeuren Wim en Wouter Vos.

De ‘rijke’ omgeving van Maarn
Sowieso is de omgeving van Maarn een plaatje. Genieten van het panoramabeeld over de heide... Wandelend of fietsend de vele heuvels beklimmen zoals de Zonheuvel, de Maarnse Berg, de Sint-Helenaheuvel en de Doornse Kaap… Tot rust komen bij het kabbelende water rondom het zwerfsteneneiland in Zanderij Maarn… Inspiratie opdoen in Maarn, het laatste authentieke tuindorp van Nederland... Of bij monumenten met een hoog ‘wauw-gehalte’ zoals Kasteel Maarsbergen in het gelijknamige dorp, Kasteel Geerestein en het koetshuis van kasteel Groenewoude in Woudenberg, Huis Doorn en kasteel Moersbergen in Doorn… Een andere blikvanger is de zeventien meter hoge Pyramide van Austerlitz in Woudenberg die gebouwd is door soldaten van Napoleon. Kortom, wie een tocht maakt in een straal van tien tot vijftien kilometer rondom EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug wordt regelmatig in de positieve zin van het woord verrast! Kortom, het vakantiepark in Utrecht heeft ontzettend veel te bieden. 

Vakantiepark dichtbij Utrecht en Amersfoort
Houd jij ook van stedelijke reuring? Dan ben je ook op de juiste plek op EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug, want in iets meer dan twintig minuten ben je met de auto zowel in Utrecht als Amersfoort! Beide steden hebben een historisch centrum, een groot winkelbestand en kennen een rijk cultureel leven in de vorm van musea, galerieën en theateroptredens. Amersfoort heeft daarnaast een grote dierentuin die onder meer Siberische tijgers, witte tijgers, leeuwen, andere ‘grote katten’, de Japanse tuin, olifanten en beren herbergt. 

Dank voor oude eigenaar
Tenslotte wil EuroParcs de oude eigenaar Olav Petram bedanken. Wim en Wouter Vos: ,,Hij heeft de mogelijkheid geboden dat EuroParcs als nieuwe eigenaar samen met vertrouwde en nieuwe gasten op het resort in wording kan genieten van al het recreatieplezier dat EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug te bieden heeft.” 

Resort De Utrechtse Heuvelrug

Resort De Utrechtse Heuvelrug

Maarn

Welkom bij ons vakantiepark mét een veelzijdige natuurbeleving! Bos, heide, zandverstuivingen, water, grasland en hoogteverschillen lenen zich uitstekend voor mooie vakantie avonturen!

Veilig betalen met: