Zoover Award 2018

EuroParcs Resort Veluwemeer wint Zilveren Zoover Award 2018

Gedurende het afgelopen jaar zijn er reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. En met een 8,3 gemiddeld heeft EuroParcs Resort Veluwemeer de Zilveren Zoover Award 2018 gewonnen!

'Wij zijn natuurlijk ontzettend blij en trots met deze waardering van onze gasten. We doen er alles aan om de beste service te geven en kwaliteit te bieden, zodat onze gasten naar alle tevredenheid bij ons op het resort verblijven en hun ultieme vakantie beleven. Dan is het natuurlijk minstens zo fantastisch dat dit wordt beloond met een Zilveren Zoover Award.’ Aldus Giel Hendrikx (Parkmanager Resort Veluwemeer).

EuroParcs Resort Veluwemeer
Wuivende loofbomen, bootjes op het glinsterende water en velden die een weids uitzicht bieden op de bossen. Het resort van EuroParcs aan het Veluwemeer brengt het oer-Hollandse landschap tot leven. Het uitzicht vanaf Resort Veluwemeer is adembenemend. Vanaf het zandstrand kunt u elk moment van de dag weer genieten van de horizon van het water, velden en bossen. EuroParcs Resort Veluwemeer biedt nog veel meer!

Zilveren Zoover Award
Resort Veluwemeer behoort met de Zilveren Zoover Award tot een van de beste vakantieparken van het land. Alle vakantieparken met een score van een 8 of hoger krijgen namelijk een Zoover Award Zilver. De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de meest gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa.

Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf en dit kenbaar te maken via Zoover, maakt een accommodatiehouder kans op een Award.

Resort Veluwemeer

Resort Veluwemeer

Nunspeet

Ontdek het glinsterende water en het oer-Hollandsch landschap. Spetteren in het buitenzwembad op het vakantiepark, met de fiets de omgeving verkennen of leren zeilen... Bij EuroParcs Resort Veluwemeer kan het allemaal! 

Vind jouw favoriete accommodatie bij EuroParcs

Veilig betalen met: