Terug
25 mei 2022

Share

Proefslapen bij EuroParcs De IJssel Eilanden

Blog Trial Sleeping De IJssel Eilanden Header

Proefslapen bij EuroParcs De IJssel Eilanden

Toen ons nieuwste vakantiepark EuroParcs De IJssel Eilanden zo goed als klaar was, hebben wij tijdens het weekend van 8 april een volledig verzorgd Proefslaapweekend georganiseerd. Samen met zo’n 200 deelnemers hebben we de opening van het park goed gevierd met als aftrap een feestavond met ‘walking diner’, Nederlandse artiesten en heel veel gezelligheid. De winnaars van de winactie hebben het hele weekend als eersten mogen genieten van het park en de omgeving. In deze blog lees je alles over het allereerste EuroParcs Proefslaapweekend bij EuroParcs De IJssel Eilanden in Kampen.

Proefslaapweekend

Wat is een betere manier om de opening van een park te vieren dan dit moment samen met je gasten te delen? Daarom hebben wij als feestelijke opening van EuroParcs De IJssel Eilanden een Proefslaapweekend voor ruim 200 gasten georganiseerd. Hieraan werd enige tijd van tevoren een winactie gekoppeld en de winnaars hebben mogen genieten van een volledig verzorgd weekend op dit nieuwe vakantiepark aan het Reevemeer in Kampen. Dit weekend was inclusief 2 nachten in een spiksplinternieuwe vakantiewoning, een ontbijt box iedere ochtend, een feestavond met Nederlandse artiesten en nog veel meer leuke extra’s.

“Heerlijk… alles nieuw. Mooier kan niet.”

Trial Sleeping Opening EuroParcs De IJssel EilandenTrial Sleeping Walking Diner EuroParcs De IJssel EIlanden

Feestavond

Op vrijdag einde middag konden de gasten inchecken bij de receptie. Bij aankomst stond een luxe boodschappenpakket in de woning klaar met onder meer koffie, thee en wijn met wat lekkers. Na incheck druppelde iedereen langzaam de feestzaal van het vakantiepark binnen, waar men werd verwelkomd met een glaasje bubbels. Het lint werd doorgeknipt als symbool voor de opening en het feest kon beginnen! Maar eerst kon men genieten van een uitgebreide ‘walking diner’ met heel veel keuze uit allerlei Italiaanse specialiteiten, variërend van bruschetta’s en pasta tot panna cotta en pizza. Het eten ging gepaard met livemuziek en heerlijk Smash ‘n Roll ijs toe, dat voor je ogen op spectaculaire wijze bereid werd. Na het diner gingen de voetjes van de vloer tijdens optredens van diverse Nederlandse artiesten, waaronder Danny de Munk en De Zingende Barmannen.

Trial Sleeping EuroParcs De IJssel Eilanden Pup Up Bar SignTrial Sleeping Singing Bar Tenders De IJssel Eilanden

In de watten gelegd

Gedurende het hele Proefslaapweekend op EuroParcs De IJssel Eilanden hebben onze gasten nergens aan hoeven denken. Ze startten hun dagen met een ontbijt box vol verse lekkernijen die bij hun vakantiewoning werd bezorgd. Ook de kinderen hebben zich heerlijk kunnen vermaken met de kinderochtendshow en een onvergetelijke Feyenoord-clinic. De omgeving verkennen mocht natuurlijk ook niet ontbreken: met een touringcar vertrokken we naar het centrum van Kampen om een overheerlijke tapastocht te maken. Na een tweede buffetdiner hebben onze gasten het tegen elkaar opgenomen tijdens de foute bingo en een gezellige Amsterdamse avond beleefd, met de Bolle Jan Show als afsluiter. De volgende ochtend kwam een geslaagd Proefslaapweekend tot een mooi einde.

“Super voor elkaar, en ons lekker verwend!”

Trial Sleeping Feyenoord-clinic EuroParcs De IJssel EilandenTrial Sleeping Culinary Tour Kampen EuroParcs De IJssel Eilanden

Wegens een succesvol eerste Proefslaapweekend bij EuroParcs, zullen er in de toekomst meer Proefslaapweekenden plaats gaan vinden. Wil jij hier ook bij zijn? Houd deze pagina dan in de gaten en wie weet ben jij één van onze volgende Proefslapers!

Op zoek naar meer inspiratie?

In het bos, strand of langs het water