Terug
04 september 2022

Video Hier Bij Ons: Aflevering 6

hier bij ons - aflevering 6

Video: Bij vakantiepark EuroParcs Limburg weet je dat je goed zit

Deze keer is Jeffrey op EuroParcs Limburg in Susteren! Hij maakt de uitdagende stormbaan van het animatieteam onveilig. Na zijn inspannende parcours zoekt hij de ontspanning op in het wellness resort van het vakantiepark.

Na het proeven van een heerlijk stukje Limburgse vlaai in aflevering 5, dacht Jeffrey: dit proeft naar meer! Hij zet zijn reis voort naar EuroParcs Limburg in Susteren, waar nog meer verrassingen op hem staan te wachten. Hij maakt kennis met het animatieteam van het park en die hebben wel wat voor hem in petto... een stormbaan! En hij trotseert deze niet zonder slag of stoot.

Ook laat Jeffrey je weer één van de vakantiewoningen van binnen zien, die ook nog eens uitzicht heeft op dé troef van het vakantiepark: de recreatievijver. Tijdens zijn bezoek maakt hij, zoals altijd, een praatje met jan en alleman.

Na zijn inspanning heeft Jeffrey wel een momentje rust verdiend. Hij trekt zijn badjas aan en gaat even heerlijk ontspannen in het prachtige wellness faciliteiten op vakantiepark EuroParcs Limburg.

Hier Bij EuroParcs: dan weet je dat je goed zit!

Bekijk in de video wat vakantiepark EuroParcs Limburg te bieden heeft

Transscript video “Hier bij Ons”, aflevering 6

Reporter Jeffrey begint de video bij de ingang van EuroParcs Limburg in Susteren. Hij heeft vorige week al van het bourgondische leven kunnen genieten, dus hij besloot om nog even te blijven. Hij gaat op zoek naar de kinderanimatie op het vakantiepark.

De stormbaan van het animatieteam

Jeffrey vervolgt de video bij de stormbaan, die het animatieteam heeft opgezet. De animatiemedewerker vertelt dat er vanmiddag dus een stormbaan en de Olympische Spelen is. Vanavond is er ook theater en er zijn een hele hoop andere dingen te doen. Jeffrey zegt dat hij de rust gaat opzoeken, maar de animatiemedewerker is het daar niet mee eens. Ze vertelt hem dat hij de stormbaan af moet gaan. En dat gaat hij dan ook doen.

Vakantiehuis voor het hele gezin

Na de stormbaan bezoekt Jeffrey in de video één van onze groepsaccommodaties namelijk het prachtig gelegen vakantiehuis Daelenbroeck 12 (nr. 539) met een sfeervolle, moderne inrichting. Het is geschikt voor een gezin van maar liefst 12 personen en heeft een schitterend uitzicht op het natuurmeer van het vakantiepark.

De interviews

Hij maakt een praatje met een gast bij het natuurmeer. Ze vertelt dat er veel te doen is op het park, waaronder zwemmen in het binnenzwembad en er is genoeg te doen voor kleine kinderen. Daarna vinden we Jeffrey in de video bij de indoor speeltuin. Hij neemt een kijkje en maakt een praatje met de manager Zwembad en Entertainment. Volgens hen zijn de hoogtepunten van het park de animatie, het vernieuwde zwembad, de indoor speeltuin en het springkussen tijdens de zomervakantie.

Jeffrey komt tot rust in de wellness

Na alle drukte besluit Jeffrey naar de wellness van het vakantiepark te gaan. De receptioniste vertelt hem dat ze een sauna, een Turks stoombad en een ontspanningsruimte hebben. Ze overhandigt Jeffrey in de video een badjas en een handdoek. Jeffrey kleedt zich om betreedt de sauna. Vervolgens komt hij tot rust in de ontspanningsruimte. Jeffrey neemt hier afscheid van de kijkers.

Vakantiepark EuroParcs Limburg

Vakantiepark EuroParcs Limburg is een kindvriendelijk vakantiepark in het Limburgse Susteren. Naast een prachtig natuurmeer beschikt het park over fijne faciliteiten als een binnenzwembad, een indoor speeltuin en een uitgebreid animatieprogramma tijdens de schoolvakanties.

Bekijk hier meer afleveringen van Hier Bij Ons!