Terug
20 augustus 2022

Share

Video Hier Bij Ons: Aflevering 4

hier bij ons - aflevering 4

Video: Bij vakantiepark EuroParcs De Wije Werelt weet je dat je goed zit

Vandaag reist Jeffrey naar vakantiepark EuroParcs De Wije Werelt, een heerlijk vakantiepark bij het Veluwse Otterlo. Hij neemt een kijkje in enkele vakantiewoningen, kletst met vakantiegangers en laat je zien wat dit vakantiepark middenin de natuur allemaal te bieden heeft!

Heb je altijd al eens sfeer willen proeven in één van onze boomhutten, ingerichte safaritenten of Tiny Houses? In deze aflevering kun je exclusief binnenkijken bij deze unieke accommodaties. Verder laat hij je de faciliteiten van het park en de uitgestrekte zandvlaktes in de omgeving zien.

Hier Bij EuroParcs: dan weet je dat je goed zit!

Bekijk in de video wat EuroParcs De Wije Werelt te bieden heeft

Transcript video "Hier bij Ons", aflevering 4

Reporter Jeffrey bevindt zich bij vakantiepark EuroParcs De Zanding en wacht op de shuttlebus. Hij zingt 'busje komt zo' en de chauffeur komt aanrijden. De chauffeur van het busje vertelt dat ze naar het mooie park 'De Wije Werelt' gaan. Jeffrey stapt in en ze gaan naar EuroParcs De Wije Werelt. In de video vertelt de chauffeur over het vakantiepark en dat gasten het er altijd erg naar hun zin hebben.

Cocktails bij de receptie

Jeffrey arriveert bij EuroParcs De Wije Werelt en loopt richting de receptie, waar hij tot de ontdekking komt dat de incheck vandaag buiten plaatsvindt. Tijdens het inchecken kunnen gasten genieten van een alcoholvrije cocktail met het warme weer. Jeffrey vraagt of hij ook een alcoholvrije cocktail mag en hij proost met de medewerkster.

Een kijkje in de boomhut

In de volgende scene van de video zit Jeffrey te schommelen in een schommelstoel onder een boomhut op de Veluwe. Jeffrey beklimt de houten trap van de boomhut en gaat binnen een kijkje nemen. We zien beelden van de woonkamer met de zithoek en een kacheltje, de bedden boven en de badkamer.

Jeffrey maakt een praatje bij een chalet

Jeffrey bezoekt een gezin die in de tuin van hun vakantiehuis zit. De man vertelt dat ze de vorige keer in het huisje ernaast zaten. Ze hebben vakantiepark De Wije Werelt gekozen vanwege de leuke animatie en de ligging dichtbij de natuur. Ondertussen is Jeffrey ook bij het buitenzwembad en bij de animatie te bekennen. De dame van het animatieteam vertelt dat ze leuke activiteiten organiseren en dat ze veel leuke speeltuinen op het park hebben.

Op bezoek bij een glampingtent

In de video laat Jeffrey vervolgens de glamping van het park zien. Hij ziet een gezin op een met slingers versierde veranda zitten. De vrouw blijkt jarig te zijn. Het stel vertelt dat er leuke animatie voor de kinderen is, een schitterend zwembad, bosspelletjes, shows... Zij geven hun vakantie een 9. Jeffrey vertelt dat kijkers een verblijf in een glamping op de Veluwe kunnen winnen.

De zandvlakte

Op aanraden van het gezin gaat Jeffrey naar de zandvlakte op een steenworp afstand van EuroParcs De Wije Werelt. Hij laat zien hoe mooi en indrukwekkend deze zandvlakte is. In de video neemt Jeffrey dan ook gelijk afscheid van de kijkers.

EuroParcs De Wije Werelt

Vakantiepark EuroParcs De Wije Werelt heeft een schitterende ligging in de Veluwse bossen, naast Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het vakantiepark staat vooral bekend om unieke verblijven als boomhutten en trekkershutten, die je tijdens je verblijf dichterbij de natuur brengen. Het kindvriendelijke vakantiepark heeft diverse faciliteiten als een buitenzwembad, een indoor speeltuin en een restaurant.

Bekijk hier meer afleveringen van Hier Bij Ons!