Terug
14 augustus 2022

Share

Video Hier Bij Ons: Aflevering 3

hier bij ons - aflevering 3

Video: Bij vakantiepark EuroParcs De Zanding weet je dat je goed zit

Vakantie vieren op vakantiepark EuroParcs De Zanding, Jeffrey onderzoekt of dat leuk is. Hij heeft het superdruk, want er is zoveel te doen. Een wijntje op het terras, met een lunch erbij, ons sierpaardje geniet met volle teugen!

Hij gaat even binnenkijken in een het mooie vakantiehuis Cube Magnifique Plus 8. En die is ook echt - magnifique! Hij bezoekt de kinderanimatie en knutselt een leuke dinosaurus. Natuurlijk mag even springen op het springkussen niet ontbreken.

Maar zou de druktemaker wel een beetje tot rust kunnen komen op de Veluwe?

Hier Bij EuroParcs: dan weet je dat je goed zit!

Bekijk in de video hoe leuk een vakantie bij EuroParcs kan zijn

Transscript video “Hier bij Ons”, aflevering 3

De video start met een introductie van korte beelden wat er in de video gaat gebeuren. Jeffrey begint de video bij het natuurmeer van vakantiepark EuroParcs De Zanding en vertelt dat hij gaat kijken wat er allemaal op het vakantiepark te beleven is. Hij loopt de receptie binnen om te vragen of hij de sleutel voor een woning mag lenen. Jeffrey rijdt op de e-chopper naar de woning.

Jeffrey bezoekt de Cube Magnifique Plus 8

Jeffrey arriveert in de video in het mooie vakantiehuis Cube Magnifique Plus 8. En inderdaad, het interieur is ‘magnifique’. Hij maakt het zichzelf comfortabel en ploft op de bank. Jeffrey gaat naar de badkamer en begint onder de douche te zingen.

Hoogtepunten tijdens een vakantie bij EuroParcs

Jeffrey rijdt verder op de e-chopper over het vakantiepark. Hij komt een gast tegen en vraagt hem naar de hoogtepunten van zijn vakantie. De man geeft aan dat hij het water het leukste vond, het strand en spelen met animatie. Dat is het leukste voor de kinderen. Daarna vraagt hij hetzelfde aan een vrouw en zij gaf aan dat haar hoogtepunt het stapelbed in de safaritent was, omdat ze daar met zijn drieën in konden liggen. De volgende gaf aan dat mountainbiken in de omgeving zijn hoogtepunt was.

Dinosaurus knutselen bij de animatie

Jeffrey loopt bij de receptie en ziet dat een receptionist buiten staat om te helpen bij het uitchecken. Vervolgens spreekt hij het animatieteam aan. Ze vertellen in de video dat ze een dinosaurus gaan knutselen en dat ze er klaar voor zijn. Jeffrey kijkt mee tijdens het dinosaurus knutselen en vraagt aan de kinderen of ze het leuk vinden. Ook doet hij zelf een poging om een dino te knutselen. De video wordt vervolgd met een interview met een gezin op het strand van het natuurmeer. Ze geven hun vakantie een 9, 10 en zelfs een 11. Jeffrey gaat met de kinderen op de trampoline springen. Hij vraagt aan hen of ze nog een keer terugkomen en ze zeggen beide vol enthousiasme ‘ja’.

Bootje varen op het natuurmeer

Jeffrey heeft een bootje gekocht en pakt hem uit. Hij probeert hem op te pompen, maar vraagt aan een EuroParcs medewerker of hij hem wil helpen. Vervolgens gaat Jeffrey zelf op het terras zitten terwijl de jongen zijn boot aan het oppompen is. Hij bestelt een wijntje en iets te eten. Als hij klaar is met lunchen is de jongen ook klaar met zijn boot op te pompen. Vervolgens besluit Jeffrey te gaan varen op zijn bootje met zijn camera.

Dichterbij de natuur in een Tiny House

In de video gaat Jeffrey vervolgens naar een binnenplaatsje met Tiny Houses. Hij geniet van de stilte en rust. Ondertussen hoor je in de video ook geluiden van het bos en de dieren. De reporter loopt naar gasten die in een Tiny House op de Veluwe verblijven en vraagt waarom zij hiervoor hebben gekozen. De vrouw geeft aan dat zij zich wilden terugtrekken in de natuur. Ze is van plan de hottub te verwarmen en een wandeling te maken.

Jeffrey vertelt hierna dat je een verblijf in een Tiny House kunt winnen en neemt afscheid.

Bekijk hier meer afleveringen van Hier Bij Ons!