Terug
07 augustus 2022

Share

Video Hier Bij Ons: Aflevering 2

Hier Bij Ons Aflevering 2 Zuiderzee

Video: Bij vakantiepark EuroParcs Zuiderzee weet je dat je goed zit

Jeffrey is deze week nog even op vakantiepark EuroParcs Zuiderzee gebleven! Er is zoveel te beleven op dit vakantiepark, dat hij nog lang niet uitgekeken is. Hij ontmoet deze week nog meer gasten die vakantievieren in Biddinghuizen. Sommigen voor het eerst, maar anderen komen al voor de tiende keer!

Dat het op EuroParcs Zuiderzee zelfs na tien keer nog leuk is, moet Jeffrey met zijn eigen ogen zien! Hij maakt een praatje met de havenmeester, springt op het springkussen en gaat even kijken bij de repetities voor de grote avondshow in de Plaza! Dat belooft een groot feest te worden!

Maar niet zo groot als het hoogtepunt van de vakantie, de SCHUIMPARTY!! En dat is precies wat je denkt dat het is, spretterende muziek, schuim tot aan je kin en feesten maar. Dit wil je niet missen, en dat hoeft ook niet, wat Jeffrey neemt je mee!

Hier Bij EuroParcs: dan weet je dat je goed zit!

Bekijk in de video hoe leuk vakanties bij EuroParcs zijn

Transcript video “Hier bij Ons”, aflevering 2

Jeffrey heeft besloten om nog wat langer te blijven bij EuroParcs Zuiderzee. Hij vertelt bij de ingang van het park dat het warmer is dan 25 graden en dat hij heel erg benieuwd is hoe mensen hun vakantie spenderen met dit prachtige weer.

Jeffrey kletst in de video met gasten op het park

De reporter bezoekt het strand van vakantiepark EuroParcs Zuiderzee, aan het Veluwemeer. Hier spreekt hij een aantal mensen aan, waaronder een man met zijn hond. Hij vraagt hem of het gezellig is tijdens zijn vakantie met hond. De man vertelt in de video dat het super gezellig is en dat zij al 10 jaar op dit park komen. Ook springt Jeffrey samen met een vrouw en haar kind op de airtrampoline en vraagt haar naar hun vakantie. Ze vertelt dat ze het goed naar hun zin hebben en dat de kinderen veel kunnen spelen. Ze zijn veel naar het water geweest. Daarna spreekt hij een vrouw aan die in de zon geniet van haar drankje.

Hij kijkt bij de repetitie van de dansshow van het animatieteam

Reporter Jeffrey ontdekt in de video dat het animatieteam aan het repeteren is voor een show van vanavond. Ze laten hun beste danspasjes zien, die in slow motion zijn gefilmd. Jeffrey vraagt hen wat ze aan het doen zijn en of ze er een beetje zin in hebben. In koor roepen zij ‘ja!’.

Jeffrey spuit voetballers nat met een waterpistool

Hij vervolgt zijn tocht naar het pannaveld, waar hij een aantal jongens ziet voetballen. Hij spreekt in de video een man aan die druk bezig is met het natspuiten van de voetballers en legt uit dat hij dacht dat zij vast verkoeling konden gebruiken met dit hete weer tijdens het voetballen. Dat vind Jeffrey erg attent, vraagt vervolgens of hij het waterpistool even mag lenen en begint vervolgens zelf de voetballers en de man nat te spuiten.

Jeffrey praat met gasten die prijzen hebben gewonnen tijdens de bingo

Jeffrey zit met een aantal dames op een bankje in de schaduw en vraagt hen naar de bingo waar zij aan hebben meegedaan. Eén van de dames vertelt dat zij een weekend weg heeft gewonnen. Iemand anders vertelt dat ze ook nog 2 uurtjes op een e-chopper hebben gewonnen. Jeffrey maakt grapjes over het feit dat zij dit verkeerd uitspreken.

Jeffrey maakt een praatje met de havenmeester

Ook een gesprek met de havenmeester mocht in deze video niet ontbreken. De havenmeester vertelt dat hij alles onder controle heeft en in het verleden in Frankrijk heeft gewerkt. Hij vind het hier zo mooi dat hij helemaal niet meer terug zou willen. Jeffrey reageert: bij EuroParcs, dan weet je dat je goed zit.

En dan is het in de video tijd voor de schuimparty!

Later op de dag komt hij het animatieteam weer tegen en zij zijn druk bezig met het organiseren van een schuimparty. De kinderen hebben er heel veel zin in. Vervolgens zien we feestelijke beelden in de video van de schuimparty voorbijkomen. Jeffrey zingt en danst op het podium en ouders en kinderen gaan helemaal los in het schuim.

De volgende keer bij de video Hier Bij Ons

Aan het einde van de video zien we waar Jeffrey de volgende keer naartoe gaat. Hij staat bij een van de Tiny Houses, rijdt op een e-chopper en probeert een boot op te blazen.

Vakantiepark EuroParcs Zuiderzee is een heerlijke plek voor jong en oud, maar ook voor watersporters door zijn ligging direct aan het Veluwemeer voor een vakantiehuis aan het water. Daarnaast ligt het vakantiepark dichtbij Walibi Holland en in de bossen de vakantiehuizen op de Veluwe.

Bekijk hier meer afleveringen van Hier Bij Ons!