Terug
31 juli 2022

Video Hier Bij Ons: Aflevering 1

Video hier bij ons - aflevering 1 - vakantiepark EuroParcs Zuiderzee

Video: Bij vakantiepark EuroParcs Zuiderzee weet je dat je goed zit

Vakantie beleef je bij EuroParcs! Maar hoe ziet dat er dan uit? Onze razende reporter Jeffrey bezoekt dit jaar onze vakantieparken in Nederland en neemt je mee op vakantie. Met Jeffrey is het nooit saai! Elke week toont hij hier elke zondag om 10:00 uur een nieuwe aflevering van Hier Bij Ons en hier zie je de eerste aflevering!

In deze eerste aflevering gaat Jeffrey op bezoek bij vakantiepark EuroParcs Zuiderzee. Hij onderzoekt wat gasten aan het doen zijn, proost met champagne en neemt samen met een groep een echte TikTok op. De dansmoves spatten van het scherm!

Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning. Jeffrey gaat samen met gasten even het water op, maar of dat nu zo rustgevend is...?

Hier Bij EuroParcs: dan weet je dat je goed zit!

Bekijk hier de video hoe leuk vakanties bij EuroParcs zijn

Transcript video "Hier bij Ons", aflevering 1

Reporter Jeffrey begint deze video met een introductie bij de ingang van vakantiepark EuroParcs Zuiderzee. Hij merkt daar de zin “dan weet je dat je goed zit” op en vertelt dat hij gaat ontdekken hoe mensen hun vakantie vieren bij EuroParcs Zuiderzee in Biddinghuizen. We gaan met hem mee.

Jeffrey maakt in het filmpje met iedereen een praatje

Jeffrey komt een aantal gasten tegen op het vakantiepark. Hij spreekt hen aan en maakt grapjes met zijn microfoon. Vervolgens maakt hij een praatje met een groepje jongeren en vraagt hen wat zij aan het doen zijn en of het gezellig is. Ook vraagt hij aan een andere gast of hij zich vermaakt en wat het gekste is wat diegene hier ooit heeft gedaan. Hij benadert een vrouw die op het strand in de zon ligt en vraagt wat voor drankje ze aan het drinken is. Vervolgens begint Jeffrey ‘ik ga zwemmen’ te zingen, waarop de vrouw hem aanvult met ‘in Bacardi Lemon’.

Jeffrey neemt een TikTok met gasten op

Er volgen in de video een aantal shots van vakantievierende gasten, kinderen op de airtrampoline, dronebeelden vanuit de lucht en dansende jongeren. Dit zijn dezelfde jongeren van eerder in de video. Jeffrey vraagt wat zij aan het doen zijn, aangezien het 30 graden is. 1 van de jongeren vertelt dat zij TikToks aan het opnemen zijn. Hij vraagt of Jeffrey met hen meedoet. Jeffrey geeft hen allemaal een high five en ze beginnen te dansen en een TikTok op te nemen.

Hij bezoekt een gast op camping EuroParcs Zuiderzee

Verder in de video schuift Jeffrey aan tafel bij een vrouw op de camping van EuroParcs Zuiderzee. Ze vertelt dat het gezellig op het park en met de buren is. Ze omschrijft het als één groot feestje. Ook de kinderen hebben het naar hun zin. Daarna vraagt Jeffrey aan een groep dames of zij het naar hun zin hebben bij EuroParcs Zuiderzee. Eén van hen geeft aan dat ze de activiteiten, shows en bingo’s erg leuk en gezellig vindt.

Jeffrey drinkt een biertje met een gezin die in een villa verblijft

Jeffrey bezoekt in de video verder een villa. Hij betreed de villa via de tuin en wordt begroet door een kleine hond. In de villa verblijft een gezin of familie en zij zijn lekker aan het borrelen in de tuin. Jeffrey komt bij hen zitten en vraagt om een frisje. Hier komt hij op terug en vraagt vrijwel direct toch om een biertje. Reporter Jeffrey vraagt waarom zij elke keer weer voor EuroParcs kiezen. Hierop antwoordt de man dat de huisjes er netjes uitzien en dat het park netjes is. Ook zijn de winkel, pizzeria, cafetaria, horeca en zwembad dichtbij. Daarnaast is er een haven op het park aanwezig.

De reporter mag mee op de boot op het Veluwemeer

Jeffrey zit op de boot met een gezin. Hij vraagt hoe hard de boot kan en zwaait ondertussen naar watersporters op het Veluwemeer. Jeffrey vraagt het gezin welk cijfer zij hun vakantie zouden geven. Het gezin geeft ‘een tien, tien plus en een elf’ als antwoorden.

Jeffrey neemt afscheid en zegt: EuroParcs, dan weet je dat je goed zit

Jeffrey sluit de video af met: EuroParcs, dan weet je dat je goed zit. En hij geeft aan dat hij goed heeft gezeten in de boot. Hij bedankt hen en geeft aan dat hij volgende week op een ander park te vinden is.

Vakantiepark EuroParcs Zuiderzee

Vakantiepark EuroParcs Zuiderzee ligt pal aan het Veluwemeer en wordt ingesloten door het polderlandschap van Flevoland. Het vakantiepark biedt voor jong en oud, watersporters en adrenalinejunks een heerlijke vakantie met zijn ligging aan het water, vlakbij Walibi Holland en de Veluwse bossen.

Bekijk hier meer afleveringen van Hier Bij Ons!

Bekijk hier meer afleveringen van Hier Bij Ons!