Terug
08 oktober 2023

Een weekend vol verrassingen bij EuroParcs Kaatsheuvel

Smulhoeve Kaatsheuvel

Afgelopen weekend organiseerde EuroParcs in samenwerking met Familyblend een onvergetelijk evenement op EuroParcs Kaatsheuvel. We mochten dertien gezinnen blij maken met een geheel verzorgd weekendje weg! Naast acht influencers bestond de groep ook uit vijf winnaars van de winactie op de blogwebsite Mamamaplaats.nl. Benieuwd wat de gezinnen allemaal hebben beleefd? Ontdek het in deze blog!

Ontvangst met Nino de Dino

De gezelligheid begon op vrijdagmiddag met een hartelijke ontvangst van Nino de Dino die speciaal voor dit weekend de gezinnen met kleine kinderen zorgde voor een onvergetelijke ervaring. De gezinnen werden verwelkomd met knuffels van de dino én mochten even op de foto, voordat ze hun vakantiehuisjes gingen verkennen. Later op de avond werden alle gasten officieel verwelkomd door EuroParcs en Mamaplaats, waarna het gedeelde diner van start ging!

Familyblend - kaatsheuvel - nino de dino

Huifkar rit naar de Smulhoeve

Op zaterdag stond een bezoek aan paardenboerderij de Smulhoeve op het programma, waar iedereen per huifkar naartoe werd gebracht. Wat was dit een gezellige en vooral avontuurlijke ervaring voor alle kinderen (en stiekem ook volwassenen). Bij de Smulhoeve konden alle kinderen genieten van knuffelen en zorgen voor verschillende dieren, waaronder konijnen, pony's en alpaca's. De kinderen kregen de kans om eerst hun pony's te verzorgen en mochten vervolgens een ritje maken.

Familyblend - Kaastheuvel - Wagon HuifkarSmulhoeve Kaatsheuvel

Diner bij Het Wapen van Kaatsheuvel

Op vrijdag én zaterdag werd er een volledig verzorgd diner klaar gemaakt voor alle gezinnen in het restaurant van Het Wapen van Kaatsheuvel. Vrijdagavond was de Halloween avond en werden de gasten in de watten gelegd met onder andere een mixed grill. Voor de kinderen werden heerlijk verse pannenkoeken klaargemaakt.

Zaterdag verzamelden de gezinnen zich, na een dag vol plezier bij de Smulhoeve én een middag om vrij te besteden, voor een Italiaanse avond. Van antipasti tot pizza en pasta, voor ieder was er wat wils! Een mooie laatste avond om met zijn allen door te brengen.

Het wapen van kaatsheuvel EftelingHet wapen van kaatsheuvel Efteling eten

Halloween show

Voor de kleintjes werd er ook een spannende Halloween show georganiseerd door het animatieteam van EuroParcs Kaatsheuvel. Er werd samen gedanst en gezongen, super leuk! Wist je dat er bij EuroParcs Kaatsheuvel tijdens de (school)vakanties voor alle leeftijden animatieactiviteiten worden georganiseerd? Benieuwd naar het actuele activiteiten programma? Ontdek het hier.

Familyblend - Kaatsheuvel - Halloween

Wil jij ook zo'n leuke vakantie ervaren?

Boek een vakantie bij EuroParcs Kaatsheuvel en kies voor een onvergetelijke vakantie dichtbij de Efteling, natuur én verschillende prachtige steden. Neem een duik in het binnen- of buitenzwembad of laat de kinderen spelen in de indoor speeltuin.