Terug
11 juli 2023

Share

Proefslapen bij EuroParcs Cadzand

EuroParcs Cadzand Overview

Proefslapen bij EuroParcs Cadzand

Het was een geweldig weekend vol avontuur! Van 7 t/m 9 juli 2023 organiseerden we een Proefslapen weekend op ons gloednieuwe vakantiepark in Zeeland. Een ding kunnen we alvast zeggen: het was een fantastisch en onvergetelijk weekend met zo'n 50 deelnemers. In deze blog vertellen we je hoe het weekend is verlopen en hoe je kunt deelnemen aan het volgende Proefslapen weekend.

Dag 1: Aankomst bij EuroParcs Cadzand

Op vrijdag 7 juli 2023 werden onze gasten hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel van EuroParcs Cadzand en kregen alle proefslapers een gloednieuwe vakantiewoning toegewezen voor het weekend.

Nadat de deelnemers zich geïnstalleerd hadden, konden alle gasten het nieuwe vakantiepark ontdekken. De eerste dag werd afgesloten met een Italiaans diner: heerlijke pizza's uit de steenoven, verse pasta en verschillende antipasti stonden op het menu. Een ontspannen avond met goede gesprekken, culinaire hoogstandjes en veel gezelligheid!

''Nieuwe vakantiehuizen, een warm welkom en 's avonds heerlijke pizza - het weekend had niet beter kunnen beginnen!''

EuroParcs Cadzand proefslapen event eten pizzaEuroParcs Cadzand Family Breakfast Duinvilla

Dag 2: Activiteiten tijdens het Proefslapen weekend

Zaterdag 8 juli 2023 stond in het teken van plezier en vermaak. De omgeving van EuroParcs Cadzand biedt een scala aan activiteiten en we wilden onze gasten graag laten zien wat er allemaal te beleven valt.

De ochtend begon met een heerlijke ontbijtbox met verse broodjes, jus d'orange en nog meer lekkers. Een perfecte start van de dag!

Na het ontbijt was er een keuze uit de volgende activiteiten: Kanoën, een fietstocht met een gids of een traditionele speurtocht ''Strandjutten'' op het prachtige strand van Cadzand. Na een leuke ochtend met activiteiten gingen we naar het speel- en informatiepark Groede Podium voor een heerlijke lunch. De kleine deelnemers konden zich uitleven in de speeltuinen of dieren kijken, terwijl de volwassenen even konden uitrusten in de zon. Daarna was het tijd om terug te gaan naar EuroParcs Cadzand en brachten vele gasten nog een paar uur door op het prachtige strand van Cadzand.

Aan het einde van de middag begon het tweede deel van de dag met een happy hour op het prachtig ingerichte buitenterrein. Onder het genot van koele drankjes konden gasten de eerste ervaringen uitwisselen en gezellig kletsen. Het hoogtepunt van de dag moest nog komen: een diner met live muziek!

EuroParcs Cadzand testsleeping event beach nightEuroParcs_Cadzand_Strandjutten

Boek jouw verblijf bij EuroParcs Cadzand

Ontdek nu wat het nieuwe vakantiepark in Zeeland jou te bieden heeft! Breng je volgende vakantie door in een gloednieuwe duinvilla of duinlodge en maak onvergetelijke herinneringen.

Dinnerparty & zonsondergang op het strand

De sfeer tijdens het diner was gewoonweg fantastisch! Er waren niet alleen ijskoude drankjes, maar ook verse hamburgers en satéstokjes van de grill en andere culinaire hoogstandjes. Live muziek zorgde voor een levendige sfeer en veel gasten waagden zich op de dansvloer voor een dansje. Degene die na het diner wat rustiger aan wilden doen, brachten de avond door op het strand en konden genieten van een prachtige zonsondergang. Na deze enerverende avond konden de gasten uitrusten in hun gezellige vakantiehuisjes.

Met een hoop nieuwe herinneringen op zak kwam er een einde aan de bewogen zaterdag op EuroParcs Cadzand. Een geslaagde dag die liet zien wat je allemaal kunt beleven rondom het park.

''In slechts 5 minuten waren we aan zee en konden we de mooiste zonsondergang bekijken.''

EuroParcs Cadzand Sunset At The BeachEuroParcs Cadzand Beach Sunset Shells

Dag 3: Een hoop vakantieherinneringen om op terug te kijken

Op zondag 9 juli begon de dag weer met een uitgebreid ontbijt in de vakantiewoningen van de deelnemers. Hierna was het tijd om afscheid te nemen van EuroParcs Cadzand. We willen alle deelnemers nogmaals bedanken. Hun feedback en ervaringen zijn voor ons van onschatbare waarde.

Wil je ook onze nieuwste vakantieparken uitproberen? Houd dan onze website in de gaten, want we organiseren regelmatig Proefslapen weekenden. Je hoeft je alleen maar in te schrijven en met een beetje geluk ben jij er dan de volgende keer bij!

EuroParcs Cadzand Beach Houses