Terug
28 augustus 2022

Video Hier Bij Ons: Aflevering 5

hier bij ons - aflevering 5

Video Hier bij Ons: Aflevering 5

Deze week staat Hier Bij Ons vooral in het teken van... lekker eten! Jeffrey is op vakantiepark EuroParcs Maasduinen in het Limburgse Belfeld, waar hij je laat zien hoe je écht bourgondisch kunt genieten tijdens je vakantie.

Bourgondisch genieten als een echte Limburger kan vanaf onze vakantieparken in Limburg. Jeffrey weet na zijn bezoek aan EuroParcs Maasduinen als geen ander hoe dat moet! Tijdens deze aflevering kletst hij onder andere met gasten die genieten van een ontbijtje. Ook laat hij het mooie natuurmeer op het park zien, waar je tijdens de warme dagen heerlijk kunt relaxen.

In de middag schuift hij bij Sophia's Italian aan voor een heerlijke lunch. Maar zijn dag in het zuiden is natuurlijk niet compleet als hij geen Limburgse vlaai heeft geproefd.

Hier Bij EuroParcs: dan weet je dat je goed zit!

Bekijk in de video wat vakantiepark EuroParcs Maasduinen te bieden heeft

Transcript video "Hier bij Ons", aflevering 5

Jeffrey begint de video al zingend en vertelt dat hij vandaag bij EuroParcs Maasduinen is. Hij omschrijft het alsof hij op de Ardennen is. Hij neemt ons mee naar het strand op het vakantiepark, waar je wel met je handdoek wil liggen als het mooi weer is. Hij spreekt een échte Limburger op het strand aan. Hij ligt heerlijk te genieten van de zon.

Aan de ontbijttafel bij de vakantiewoning

De reporter vervolgt de video met een interview bij een koppel aan de ontbijttafel in de tuin. Hij vraagt hen naar hun vakantie. Ze geven aan dat ze het naar hun zin hebben en dat het hun eerste keer bij EuroParcs is. Ze hebben een bootje gehuurd, naar het meer geweest en vanmiddag gaan ze scooters huren. De rustige locatie in Limburg geeft echt een vakantiegevoel.

Limburgse vlaai

Jeffrey laat in de video het binnenzwembad zien en vertelt dat je met een druk op de knop de stroomversnelling aan kunt zetten. Vervolgens staat hij buiten en roept om vlaai. Hij krijgt een doos met botervlaai en loopt over het vakantiepark om de vlaai uit te delen. Hij maakt een praatje met verschillende medewerkers en de parkmanager. Hij vertelt over de omgeving van vakantiepark Maasduinen.

Tiny House

Hierna speelt de video zich af bij een van de Tiny Houses in Limburg en Jeffrey heeft een gesprek met een vrouw die hier verblijft. Ze vertelt dat ze alleen verblijft en niet veel nodig heeft. Ook omschrijft ze wat er allemaal te doen is en dat ze naar Duitsland is gefietst, wat heel erg dichtbij is. Ze geeft haar vakantie een 8.

Lunch bij Sophia's

Jeffrey besluit te gaan lunchen bij Sophia's. De medewerker benoemt wat er allemaal op het plankje ligt en Jeffrey geniet van zijn lunch. Als hij klaar is, komt de medewerker terug en raadt Jeffrey aan om Susteren te bezoeken. Hij neemt afscheid op zijn Limburg.

De video wordt afgesloten met een korte preview van de volgende video van 'Hier bij Ons'.

Vakantiepark EuroParcs Maasduinen

Vakantiepark EuroParcs Maasduinen ligt aan de rand van Nationaal Park de Maasduinen, vlakbij de Duitse grens. Het park is rijk aan groene bossen en kleine meren, waar je heerlijk tot rust komt. Daarnaast beschikt dit vakantiepark over faciliteiten als een overdekt zwembad en een restaurant.

Bekijk hier meer afleveringen van Hier Bij Ons!