Halloween visual

The Mummy Challenge

The Mummy Challenge bij EuroParcs

Doe jij mee aan #themummychallenge van EuroParcs? Heel slim, je kunt namelijk prachtige prijzen winnen!

Hoe meedoen aan The Mummy Challenge?

Meedoen is niet heel ingewikkeld. Maak een video en wikkel je broertje, zusje, vader, moeder of vriend(in) snel en creatief in en post dit met #themummychallenge op Instagram.

Wat kun je winnen?

Uit de meest originele filmpjes van deelnemers aan #themummychallenge kiezen we de winnaars. Je maakt kans op de volgende adrenaline verhogende prijzen:

  1. Een ballonvaart voor 2 personen

  2. 4 keer 2 tickets voor Walibi

Dus doe snel mee en wie weet win je een van deze prijzen!

hete luchtballonnen landschap nederland

The Mummy Challenge gebruikt The Good Roll

Omdat wij als EuroParcs de challenge verantwoord bezig willen zijn, hebben wij ervoor gekozen om voor #themummychallenge The Good Roll te gebruiken. Deze 100% boomvriendelijke toiletrol is gemaakt van Europees gerecycled papier. Daarnaast wordt 50% van de nettowinst van The Good Roll gebruikt voor het bouwen van toiletten in diverse landen in Afrika, hoe mooi is dat!

Hergebruik toiletpapier

Gooi het wc-papier niet weg na het uitvoeren van #themummychallenge. Dit kun je namelijk nog hergebruiken als toiletpapier of gebruikt worden bij het knutselen met onze EuroParcs toppers Jeffrey en Ashley.

Mummie kinderen Halloween

The Good Roll op EuroParcs

Wist jij dat 3.6 miljard mensen geen toegang hebben tot schoon sanitair? Daarom gebruikt EuroParcs voor #themummychallenge The Good Roll. The Good Roll zet de helft van de winst in om duurzame en schone toiletten te bouwen in Afrika. Zo wordt de hygiëne van heel veel mensen in ontwikkelingslanden verbeterd. The Good Roll biedt wc-papier aan van gerecycled materiaal waarmee men voorkomt dat er onnodig bomen worden gekapt.

Let's make the world less shitty

Daarmee draagt EuroParcs bij aan het doel van The Good Roll om voor 2028 5.000 toiletten te bouwen en 1.5 miljoen levens te verbeteren. EuroParcs wil daar graag haar steentje aan bijdragen. Let’s make the world less shitty.

toiletpapier

Knutselen met The Good Roll

Na het uitvoeren van #themummychallenge heb je wc-papier over wat je natuurlijk moet hergebruiken. Leg een stapel velletjes naast het toilet of doe mee met ons animatie team en knutsel van het toiletpapier één van de 3 onderstaande griezels. Hang hem daarna voor het raam zodat iedereen op het park jouw griezelige creatie kan bewonderen!