EuroParcs Ossiacher See, Oostenrijk

EuroParcs Ossiacher See

Wij verheugen ons erop u in 2023 te mogen verwelkomen in ons nieuwe vakantiepark aan de Ossiacher See. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. E-Mail: info-ossiachersee@europarcs.at Tel.: +43 664 157 2534

Welkom bij EuroParcs Ossiacher See

Pal aan de schilderachtige oevers van Ossiacher See en omringd door het Karinthische landschap ligt EuroParcs Ossiacher See. Zowel in de zomer als in de winter kun je hier genieten van de spectaculaire natuur. Maak een wandeling of fietstocht in de bergen of neem op warme zomerdagen een duik in het verkoelende water van de Ossiacher See. En omdat het park terrasvormig is gebouwd, heb je overal een fantastisch uitzicht over het meer.

Winter en zomer

In de omgeving van EuroParcs Ossiacher See kun je niet alleen heerlijk fietsen, er zijn ook allerlei wandelroutes uitgestippeld. Zoals de Alpe Adria Trail bijvoorbeeld, een lange afstandswandeling van 750 kilometer van Grossglockner in Oostenrijk tot Muggia in Italië waarvan je ook een etappe kunt lopen. Direct achter het park starten ook diverse uitdagende mountainbikeroutes. Op zwoele zomerdagen kun je afkoelen tijdens een van de watersportactiviteiten op de Ossiacher See. Van waterskiën tot wakeboarden en van vissen tot zwemmen. Ook paragliden vanaf Gerlitzen behoort tot de mogelijkheden, net als een ritje in de 760 meter lange zomerrodelbaan Ossiacher See. Kom je in de koude wintermaanden? Dan kun je de pistes verkennen van de omliggende skigebieden.

Pittoreske plaatsjes en marktjes

Verruil de natuur voor een dagje cultuur en neem een kijkje in Villach dat op zo’n 20 minuten rijden ligt. Wandel door het historische centrum van de Karinthische stad met zijn pastelkleurige huizen en een langgerekte Hauptplatz met gezellige terrasjes. Rond de kerstdagen is Villach versierd met lichtjes langs de oever. Ieder jaar in augustus vindt in Ossiach de kunstnijverheidsmarkt plaats met meer dan 100 kraampjes vol kunstwerken als sieraden en keramiek. Verder kun je er genieten van straatartiesten en muzikanten.

EuroParcs Ossiacher See steiger europarcs ossiacher see chalet

Dit maakt je verblijf compleet

Genoeg te doen voor jong en oud

EuroParcs Ossiacher See paardrijden pony rijden

Animatie

EuroParcs Ossiacher See restaurant drankjes stel

Restaurant

facilities-indoor-playground-girls-europarcs-zuiderzee-s

Indoor speeltuin

Corona handen wassen

Sanitair

Rosental Bike Cycling Family Surroundings

Fiets- en mountainbikeverhuur

Winter: In de omgeving

Er is veel te zien en nog meer te doen

Gerlitzen Alp winter sneeuw

Gerlitzen Alp

Gerlitzen

Zomer: In de omgeving

Er is veel te zien en nog meer te doen

ossiacher see steiger kinderen

Ossiacher See

Ossiacher See