• Secret Parcs 6 pers. logo

Secret Parcs

Onbekend, Secret (NL)
USP icon
De bestemming is een verrassing
Je verblijft op één van onze parken in Nederland of België
USP icon
Voordelig op vakantie
Ga voor een scherp tarief op vakantie!

Secret Parcs van EuroParcs

Voordelige verrassingsvakantie

Laat jij je graag verrassen of kun je simpelweg niet kiezen uit al onze vakantieparken? Speciaal voor jou hebben we bij EuroParcs een nieuw concept ontwikkeld: Secret Parcs!

Bij Secret Parcs kiezen wij jouw volgende vakantie. Waar je heen gaat, is dus een complete verrassing. Kort voor aankomst kom je er pas achter wat jouw vakantiebestemming is. Spannend, toch?

Mocht je ons toch liever een duwtje in de juiste richting willen geven, kies dan voor een voorkeursthema (tegen bijbetaling). Verblijf je het liefst op een vakantiepark vlak bij de stad, in de natuur of aan het water of kies je voor een familie vakantiepark?

EuroParcs Secret Parcs verrassing vakantie

Thema's

Kies uit verschillende thema's voor jouw Secret verblijf bij EuroParcs

Over Secret Parcs

Wie, wat, waar, wanneer

Boek een verrassingsvakantie met Secret Parcs

Zin in een avontuur? Boek dan een Secret Parcs verblijf bij ons. Waar je naar toe gaat is dan nog even een verrassing, maar dit zal op één van onze parken in Nederland of België zijn.

Je kunt kiezen tussen een 2-persoons, 4-persoons of 6-persoons verblijf tijdens het boeken van Secret Parcs.

Jouw vakantiebestemming ligt volledig in onze handen. Heb je liever wél invloed op waar je naartoe gaat? Bij het boeken van je verblijf kan je tegen bijbetaling kiezen uit 4 verschillende thema's.

In de aanloop naar je verblijf ontvang je hints over je verblijf en kort van tevoren kom je erachter wat je vakantiebestemming is.

Het boeken van Secret Parcs is altijd op basis van beschikbaarheid. Mocht jouw ideale reisdatum er niet tussen staan, dan zijn de Secret Parcs al volgeboekt. Maar houd de website in de gaten, want er kunnen altijd extra woningen worden vrijgegeven!

Download onze gratis EuroParcs app!

Je vindt hier alles over het park waar je verblijft.

In de app kun je ook inloggen op Mijn EuroParcs en kun je de volgende zaken zelf regelen:

 • Boeking wijzigen

 • Boeking annuleren

 • Extra's bijboeken

 • Betalingen

Alle vakantieparken in Nederland en België doen mee aan Secret Parcs. De vakantieparken in België zijn Hoge Kempen (16 km vanaf Maastricht) en Zilverstrand (38 km vanaf Eindhoven).

Als je een Secret Parc boekt weet je niet in welke accommodatie je terecht kunt komen. Je kunt in een Tiny House verblijven, in een chalet of in een bungalow. Het kan voorkomen dat je in een grotere woning geplaatst wordt dan je reisgezelschap is.

Bij het maken van de reservering kies je voor een midweek of weekend en hierbij geldt vol = vol. Als jouw gekozen datum er niet tussen staat, is het maximale aantal woningen al geboekt. Houd vooral de website goed in de gaten, want er kunnen altijd extra woningen vrijgegeven worden.

Het is niet mogelijk om een voorkeurspark, locatie of voorziening aan te geven. Wel kun je een thema kiezen namelijk: nature, family, city of water.

Bij het toewijzen van de parken wordt er geen rekening gehouden met de ligging van het park ten opzichte van jouw woonplaats. Het is dus mogelijk dat het park waarin je ingedeeld wordt in of nabij jouw woonplaats ligt. Je kan uitgaan van een reistijd tot maximaal 4 uur met de auto.

Ja, neem voor het boeken van meerdere woningen op SecretParcs contact op met onze gastenservice. We zullen er dan voor zorgen dat je met het gehele gezelschap op hetzelfde park verblijft. Indien er meerdere losse reserveringen gemaakt worden zal hier geen rekening mee gehouden worden.

Secret Parcs reserveringen zijn niet te combineren met andere aanbiedingen, acties, kortingscodes en arrangementen.

Kort voor aankomst weet je naar welk vakantiepark je zult vertrekken. Boek je korter dan 7 dagen voor aankomst dan hoor je het minimaal één dag voor vertrek.

Huisdieren zijn toegestaan en kan je bijboeken in het boekingsproces. Er zijn maximaal twee huisdieren per accommodatie toegestaan.

In de 4- en 6-persoons accommodatie is maximaal 1 baby toegestaan. In de 2-persoons accommodaties zijn geen baby's toegestaan.

De eindschoonmaak is inbegrepen in de prijs.

Bedlinnen is een verplichte afname per persoon per boeking. Opgemaakte bedden, handdoeken en keukendoeken kun je eventueel apart bijboeken.

De toeristenbelasting is afhankelijk van het vakantiepark waar je naartoe gaat en komt op het kostenoverzicht na de onthulling.

Nee, dit kan niet. Je kunt wel een thema selecteren. De rest blijft een verrassing!

Voor Secret Parcs zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Je kunt je boeking gemakkelijk zelf online annuleren op Mijn EuroParcs.

Afhankelijk van de periode vóór je incheckdatum, zijn hier de volgende kosten aan verbonden. Mocht je annuleren binnen 24 uur na het maken van je boeking, dan is dit kosteloos.

 • Meer dan 3 maanden voor incheck: 15% van het totaalbedrag

 • Binnen 3 tot 2 maanden voor incheck: 50% van het totaalbedrag

 • Binnen 2 maanden tot 1 maand voor incheck: 75% van het totaalbedrag

 • Binnen 1 maand voor incheck: 90% van het totaalbedrag

 • Annulering op de dag van aankomst: 100% van het totaalbedrag

Raadpleeg voor de volledige toelichting artikel 6 van de RECRON-voorwaarden.

Voor Secret Parcs zijn de algemene betalingsvoorwaarden van toepassing:

Tijdens het online boeken, dien je online te betalen met o.a. iDeal, mastercard en VISA. Voor de betaling gelden de volgende voorwaarden:

 • Bij een boeking meer dan 6 weken voor aankomst betaal je direct 30% van het factuurbedrag en 6 weken voor aankomst het resterende bedrag.

 • Indien je binnen 6 weken voor aankomst boekt, dien je het volledige bedrag direct online te betalen.

 • Wanneer er geen betaling plaatsvindt, ontvang je van ons een herinnering. Als een (aan)betaling uitblijft, zijn wij genoodzaakt je reservering tegen de daarvoor geldende annuleringsvoorwaarden te annuleren zoals vermeldt in de RECRON. Hier zijn kosten aan verbonden.

Alle betalingsvoorwaarden vind je terug in artikel 5 van de RECRON-voorwaarden.

Telefoon

+31 (0)88 070 80 90(gebruikelijke kosten)

Adres

EuroParcs Secret ParcsVakantieweg 13826 PA OnbekendRoute naar het park

Ontdek alle 3 verblijven

Bekijk accommodaties