• 20230531-EuroParcs - Hindeloopen-3

Vakantiepark EuroParcs Hindeloopen

Hindeloopen, Friesland (NL)

Faciliteiten op vakantiepark EuroParcs Hindeloopen

Speel een potje beach tennis op ons zandstrand en neem een duik in het IJsselmeer

Algemeen

  • Water

AlgemeenAlgemeen

  • Receptie

InternetInternet

  • Wifi centrale voorziening (gratis)

Sport en spelSport en spel

  • Speeltoestel(len)
  • Waterrecreatie
  • Golfbaan in de omgeving

Wat te doen in de omgeving van Hindeloopen, Friesland?

Maak een tocht langs de Friese Elfsteden en bezoek de vele musea

Welke activiteiten zijn er op vakantiepark Hindeloopen?

Tijdens de schoolvakanties worden op het park door onze Fun Heroes 5 dagen in de week de leukste animatieactiviteiten georganiseerd voor diverse leeftijden. De Fun Heroes zijn onze rondreizende animatieteams en nemen je mee in een wereld vol gave kindershows, creatieve opdrachten en sportieve en spannende spellen. Benieuwd naar het programma? Bekijk deze dan via de EuroParcs app of via onderstaande button.

20230531-EuroParcs - Hindeloopen-7

Over EuroParcs Hindeloopen

Wie, wat, waar, wanneer

In het mooie Friesland ligt EuroParcs Hindeloopen, gelegen aan het IJsselmeer. De ideale bestemming voor watersporters en zonaanbidders, maar ook voor de natuurliefhebber. Hier komen gasten helemaal tot rust. De weidse uitzichten over het kabbelende water of de omgeving per boot verkennen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Werkzaamheden op het park

Op het vakantiepark zijn nog enkele afrondende werkzaamheden. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

IJsselmeer

EuroParcs Hindeloopen ligt pal aan het IJsselmeer. Watersportliefhebbers halen hun hart op tijdens een verblijf op dit vakantiepark. Varen, suppen of zwemmen. Vanaf EuroParcs Hindeloopen neem je zo een duik in het heerlijke water van het IJsselmeer.

Pittoreske dorpen en (Elf)steden

Het park is daarnaast ook een ideale uitvalsbasis om de regio Zuidwest Fryslan te verkennen waarin zeven van de Friese Elfsteden liggen: Workum, Hindeloopen, Stavoren, IJlst, Sloten, Sneek en Bolsward. De steden hebben een rijke geschiedenis die goed bewaard is gebleven.

Natuurbescherming

Om de natuur te beschermen bij EuroParcs Hindeloopen werken we nauw samen met de Provincie. Het park beschikt over een natuurvergunning. Waterrecreatie is niet het gehele jaar toegestaan. Op grond van de natuurvergunning geldt een algeheel verbod op waterrecreatie in de periode van 1 oktober tot 1 april. Van 1 april tot 1 oktober mag er wel waterrecreatie plaatsvinden aan de west- en noordzijde van het vakantiepark. Zie de parkplattegrond. Informeer bij de receptie voor meer informatie. Ook geven we je graag tips over waterrecreatie in de omgeving. Let op, we zien toe op de juiste naleving van de waterrecreatie op het park. Het volledige parkreglement is beschikbaar bij de receptie en kan daar ingezien worden.

Download onze gratis EuroParcs app!

Je vindt hier alles over het park waar je verblijft.

In de app kun je ook inloggen op Mijn EuroParcs en kun je de volgende zaken zelf regelen:

  • Boeking wijzigen

  • Boeking annuleren

  • Extra's bijboeken

  • Betalingen

Je mag op ons vakantiepark alleen barbecueën op gas of elektrisch. Het gebruik van kolen is niet toegestaan.

Je kunt je auto in de buurt van je vakantiehuis parkeren. Er is voldoende parkeerplek. Aan de buitenkant van het vakantiepark is het iets dichterbij dan aan de binnenkant. Je kunt de plattegrond raadplegen mocht je benieuwd zijn.

Wij hebben woningen waar honden welkom zijn, geef dit dus altijd aan bij het maken van je boeking dat je met een huisdier komt. Honden mogen op het strandje, mits ze aangelijnd zijn.

Je kunt hier heerlijk zonnebaden, afkoelen in het IJsselmeer of samen met de kinderen een zandkasteel bouwen. Er zijn ook hangmatten aanwezig op het strandje om lekker te ontspannen. Je kunt ook bij ons op het vakantiepark een sup huren en vanaf het strandje zo het IJsselmeer op. Ook kun je hier surfen.

Bij ons op het park kun je een sup huren en prachtig suppen op het IJsselmeer of op het binnenwater op het park.

Wij hebben momenteel nog geen verhuur van fietsen, e-bikes of e-choppers. Op 2 km afstand vanaf ons park zit een fietsverhuur

In het nabij gelegen dorp zijn er sloepen te huur voor een mooie vaartocht op het Friese water.

In het hoofdgebouw bevindt zich onze OMISE parkshop. Hier kun je zelf je boodschappen scannen en de shop is toegankelijk via je sleutelpas. In het hoofdgebouw bevindt ook onze receptie. In de toekomst zal hier ook een restaurant en indoor speelhal komen. Deze is nog in aanbouw en wij zullen het op onze parkpagina vermelden wanneer deze open is.

Telefoon

085-7602131(gebruikelijke kosten)

Adres

EuroParcs HindeloopenSchuilenburg 28713 JT HindeloopenRoute naar het park

Openingstijden

Deze week
maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 16:00
woensdag
09:00 - 16:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 18:0016:30 - 19:00
zaterdag
10:00 - 18:00
zondag
09:00 - 12:30

Ontdek alle 5 verblijven

Bekijk accommodaties