• Aan de Maas - Bootverhuur - sloepverhuur

Vakantiepark EuroParcs Aan de Maas

Kerkdriel, Gelderland (NL)

Faciliteiten op vakantiepark EuroParcs Aan de Maas

Verken de omgeving met een fiets of een e-chopper, je huurt ze makkelijk op het park

golfbaan - aan de maas

Golfbaan De Dorpswaard

Brasserie-De-Pieckenhof-Aan-de-Maas

Brasserie

20220704-EuroParcs - Aan de Maas-62

Fietsverhuur

Aan de Maas photoshoot bus halte park

Bushalte

Eurowheelz Shutterstock

E-chopper verhuur

Algemeen Algemeen

  • Receptie

Internet Internet

  • Wifi op park (gratis)

Sport en spel Sport en spel

  • Speeltoestel(len)
  • Natuurbad / recreatievijver
  • Waterrecreatie

Wat is er te doen in de omgeving van Kerkdriel, Gelderland?

Huur een sloepje en vaar zo de Maas op! Zo ontdek je Nederland vanaf het water!

20220704-EuroParcs - Aan de Maas-132

Sloepverhuur Kerkdriel

Kerkdriel

Welke activiteiten zijn er op het vakantiepark?

Knutselen, een spelletje spelen of vakantievrienden maken? Het animatieteam van EuroParcs Aan de Maas organiseert geregeld diverse activiteiten op het vakantiepark. Voor zowel jong als oud is er altijd plezier te beleven! Let op, het animatieteam is er niet elke dag, maar bekijk de activiteiten om te zien wat er te doen is!

Bekijk activiteiten

Aan de Maas - Beach -

Over vakantiepark EuroParcs Aan de Maas

Wat zijn de ervaringen van onze gasten op het vakantiepark?

EuroParcs aan de Maas staat in het teken van water, met zijn ligging aan de zijtak van de Maas. Het vakantiepark ligt in de prachtige Bommelerwaard, vlakbij Kerkdriel. Een comfortabele en luxe uitvalsbasis met veilig zwemwater, waterrecreatie dankzij (snel) vaarwater en een mooi uitzicht over het water van de zijtak van de Maas. De open vaarverbinding vanaf de Maas maakt EuroParcs Aan de Maas ook uitstekend bereikbaar voor vaarliefhebbers!

Glinsterend water en uitgestrekte weilanden

Op EuroParcs Aan de Maas en in de omgeving zijn er talloze waterrecreatiemogelijkheden dankzij de prachtige ligging aan het water. Ontdek de omgeving op een ontspannen manier per boot via de Maas, of door sportief te suppen. Lekker een dagje recreëren bij het water? Daarvoor moet je bij De Zandmeren zijn, op slechts tien minuten fietsen vanaf EuroParcs Aan de Maas. Volg één van de fietsroutes of Klompenpaden door Het Kloosterwiel, de Kil van Hurwenen of een ander mooi deel van de Bommelerwaard. Natuurliefhebbers kunnen terecht in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen dat zich op een half uurtje rijden vanaf het vakantiepark bevindt.

Brabantse gezelligheid en slot Loevestein

EuroParcs aan de Maas ligt dan wel in Gelderland, als je de Maas oversteekt sta je al in het gezellige Noord-Brabant en haar hoofdstad Den Bosch. Wandel door historische steegjes, proef de Bossche Bol en geniet van de gastvrijheid van de cultuurstad Den Bosch. Met het gezin beleef je een betoverende dag in De Efteling of bekijk de dieren in Dierenpark Beekse Bergen. In Gelderland beleef je een leuke en leerzame dag in het beroemdste kasteel van Nederland: Slot Loevestein.

Werkzaamheden op het vakantiepark

Het nieuwe vakantiepark in Maasdriel is nog volop in ontwikkeling. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Download onze gratis EuroParcs app!

Je vindt hier alles over het park waar je verblijft.

In de app kun je ook inloggen op Mijn EuroParcs en kun je de volgende zaken zelf regelen:

  • Boeking wijzigen

  • Boeking annuleren

  • Extra's bijboeken

  • Betalingen

Ga naar Google Play Store Ga naar Apple App Store

Ja, echter is het binnenzwembad niet van EuroParcs maar van de Kreek. Zwemmen bij de Kreek is voor gasten van EuroParcs Aan de Maas gratis. Meer informatie hierover ontvang je tijdens het inchecken. Voor de openingstijden en meer informatie over de Kreek kun je de website bezoeken via: Zwembad De Kreek

De boothelling behoort niet tot EuroParcs maar hoort bij de haven. Graag voor gebruik contact opnemen met de havenbeheerder of op locatie navragen.

Het vakantiepark beschikt niet over een wasserette. De Kreek beschikt wel over een wasserette, deze bevindt zich in de speeltuin, aan de achterkant van het gebouw. De Kreek is gelegen naast ons park en is ook te voet makkelijk bereikbaar.

Ja, je kunt bij ons vissen in De Maas, niet in de sloot. Hiervoor heb je wel een vispas nodig. Een vispas kun je kopen bij een lokale hengelsportzaak of online via Sportvisserij Nederland: Sportvisserij Nederland - Home

Wij hebben sinds kort een nieuwe steiger, hier kun je als gast gebruik van maken. Het zijn geen vaste ligplaatsen. Het aanleggen van een boot is op eigen risico.

Je kunt als vakantiegast gratis gebruik maken van de Wi-Fi. Elke accommodatie beschikt over aparte wifi. Meer informatie hierover ontvang je tijdens de check-in.

Vakantie vieren samen met je hond kan uiteraard ook bij EuroParcs. Wanneer je met een huisdier wilt verblijven dien je dit aan te geven tijdens het maken van een boeking. Op ons park zijn er diverse woningen die huisdiervriendelijk zijn. Op het park dient je hond aangelijnd te zijn. Wel is er een klein losloopgebied.

Nee, er is geen oplaadpunt op het park. Het meest dichtbij zijnde oplaadpunt is bij de Lidl in Kerkdriel. Het adres is Gasthuisstraat 56, 5331 BL Kerkdriel.

Adres

EuroParcs Aan de Maas Piekenwaardweg 10 5331 PD Kerkdriel Route naar het park

Openingstijden

Deze week
maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 16:00
woensdag
09:00 - 16:00
donderdag
09:00 - 16:00
vrijdag
09:00 - 19:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
09:00 - 14:00

Ontdek alle 7 verblijven

Bekijk verblijven