De Wiltzangh Header Accommodation Family

EuroParcs De Wiltzangh

Inchecken Uitchecken

2 Volwassene(n)

Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

Welkom bij EuroParcs De Wiltzangh

EuroParcs De Wiltzangh is bij uitstek hét vakantiepark om in stilte te genieten van de ongerepte natuur. Met zijn prachtige ligging aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld sta je op en ga je slapen met het gezang van de vogels. Verblijf in één van de Wellness Lofts, Zweedse bungalows of andere vakantiehuisjes. Als je op zoek bent naar de echte natuurbeleving, zijn er op het vakantiepark ook ruime kampeerplaatsen en een camperpark.

Rust en stilte

Omsingeld door de groene bossen en uitgestrekte heidevelden van Nationaal Park Dwingelderveld, het grootste natte heidegebied van Europa, ligt EuroParcs De Wiltzangh. Natuurliefhebbers en rustzoekers kunnen hun geluk niet op tijdens hun verblijf hier. De mogelijkheid om op dit vakantiepark te kunnen kamperen maakt de verbinding met de natuur nog completer. EuroParcs De Wiltzangh is een heerlijke uitvalsbasis voor de mooiste fiets- en wandelroutes door het diverse Drentse landschap. Ook gezinnen zijn op hun plek hier met fijne faciliteiten als een buitenzwembad, speeltuinen en de schaapskooi van Ruinen op steenworpafstand van het park. Vanaf het vakantiepark ben je binnen een mum van tijd ook bij de schaapskudde, wat in het bijzonder tijdens de lammetjestijd een aanrader is om heen te gaan met de kleintjes.

Drentse dorpen en hunebedden

In de omgeving van EuroParcs De Wiltzangh is veel te beleven en te doen. Tijdens de zomer worden er in het dichtbij zijnde brinkdorp Ruinen verschillende markten georganiseerd, waar je typische streekproducten kunt kopen. Ga op zoek naar de mysterieuze hunebedden in de omgeving van de dorpen Diever en Havelte. In Frederiksoord vind je de sporen van de Kolonie van Weldadigheid, die door Johannes van den Bosch werd opgericht in 1818. De mooiste Nederlandse en Europese vogelsoorten kun je bewonderen in het kleine, maar fijne Vogelpark Ruinen. Ook bekendere uitstapjes als bijvoorbeeld Giethoorn, Wildlands, het pittoreske Meppel en attractiepark Slagharen zijn niet ver weg. Tijdens de hete dagen kun je zelfs verkoeling zoeken bij Strand Nijstad vlakbij Hoogeveen, het Blauwe Meer bij Smile of 't Nije Hemelriek in Gasselte. Kortom, er is voor ieder wat wils tijdens de vakantie op EuroParcs De Wiltzangh!

Werkzaamheden op het vakantiepark

Het vakantiepark is volop in ontwikkeling. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

De Wiltzangh Accommodation Family De Wiltzangh Supermarket Restaurant Reception

Dit maakt je verblijf compleet

Genoeg te doen voor jong en oud, altijd gratis wifi

De Wiltzangh Swimming Pool Outdoor 1

Buitenzwembad

De Wiltzangh Bike Rental

Fietsverhuur

Hoge Kempen E-chopper

E-Chopper verhuur

De Wiltzangh Mini golf

Minigolf

Winkel

Winkel

Algemeen Algemeen

  • Vuurwerkvrij

Sport en spel Sport en spel

  • Minigolf

Camping Camping

  • Wascabines
  • Stortplaats chemisch toilet
  • Gratis warme douches
  • Afwasplaatsen

Praktische informatie

Wie, wat, waar, wanneer

Adres

EuroParcs De Wiltzangh Witteveen 2 7963 RB Ruinen Route naar het park

Openingstijden

Deze week
maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 15:30
woensdag
09:00 - 16:00
donderdag
09:00 - 16:00
vrijdag
09:00 - 19:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
09:00 - 16:00

Park Plattegrond

Download plattegrond
Bekijk en wijzig je boeking

Bekijk en wijzig je boeking

Naar mijn Europarcs

Foto’s & video’s

Hier begint de voorpret

In de omgeving

Er is veel te zien en nog meer te doen

Cycling Heather

Fiets- en wandelroutes Drenthe

Drenthe