Privacy Statement

Wet bescherming persoonsgegevens

Alle gegevens die u aan ons verstrekt worden opgenomen in een bestand alwaar persoonlijke gegevens zorgvuldig worden behandeld en beveiligd. Dit bestand is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag. EuroParcs houdt zich in alle gevallen aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Vastleggen en verwerking van gegevens

In het kader van dienstverlening legt EuroParcs gegevens vast voor de uitvoering van een overeenkomst zoals bijvoorbeeld onze gastenadministratie en/of het verlenen van overige diensten zoals de informatieaanvraagadministratie, of administratie omtrent bijvoorbeeld prijsvragen.

Deze gegevens kunnen tevens worden gebruikt om gericht informatie en aanbiedingen over onze en aanverwante producten en diensten te geven en uw mening daarover te vragen, zowel door onszelf als door derden. Om deze informatie en (voordeel)aanbiedingen zoveel mogelijk op uw interesse af te stemmen, kunnen wij uw gegevens laten combineren met bij andere bedrijven bekende gegevens. Voor zover wettelijk vereist vraagt EuroParcs uw toestemming, voordat zij uw gegevens aan derden verstrekt.

Indien u geen prijs stelt op het toezenden van interessante informatie of aanbiedingen kunt u ons dat, per e-mail, laten weten. U kunt hiervoor de volgende e-mailadres gebruiken: info@europarcs.nl.

Wijzigen of verwijderen van gegevens

Op uw verzoek zullen wij uw gegevens aanvullen, verbeteren, afschermen of verwijderen, ingeval de gegevens bijvoorbeeld feitelijk onjuist zijn. Dit kan wel tot gevolg hebben dat u geen gebruik meer kunt maken van (een deel van) onze diensten.

U heeft verder het recht om ons te verzoeken u ervan op de hoogte te stellen of persoonsgegevens die op u betrekking hebben, worden verwerkt.

Beveiliging gegevens

Wij maken voor de beveiliging van door ons verwerkte gegevens gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang kunnen krijgen tot deze gegevens.

Cookie-beleid

Wat zijn Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan een website op uw computer wordt geplaatst. Door het plaatsen van deze cookies kan EuroParcs u direct en in de toekomst beter van dienst zijn.

Zowel EuroParcs als andere partijen waarmee wij samenwerken (zoals Google Maps) kunnen cookies plaatsen op uw computer.

EuroParcs onderscheidt verschillende soorten van cookies: 

> Functionele cookies

Worden gebruikt om het gebruikersgemak te bevorderen zodat u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw een zelfde selectie hoeft te maken of in te loggen als u dat al eerder heeft gedaan. 

> Transactie cookies

Worden gebruikt als u een boeking heeft gedaan en, indien van toepassing, onze partners commissies uit te betalen. 

> Monitoring/Analytics cookies

Worden geplaatst door ComScore, Google Analytics en de Visual Website Optimizer. Hiermee kan EuroParcs het (be)zoekgedrag, anoniem, in kaart brengen en haar dienstverlening hier op aanpassen zodat we u als (potentiële) gast nog beter van dienst kunnen zijn.

EuroParcs houdt zich in alle gevallen aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Zowel ComScore als Google Analytics voldoen aan het Safe Harbor regelement (Engels). Ook de Visual Website Optimizer (Engels) slaat geen persoonlijke gegevens op en respecteert uw privacy. 

> Marketing of targeting cookies

Cookies die worden geplaatst om uw interesses te bewaren zodat op en buiten de EuroParcs websites aanbiedingen gedaan worden die in het verlengde liggen van uw wensen/interesses. Tevens kan EuroParcs automatisch aanbiedingen niet meer laten zien als u er al gebruik van heeft gemaakt of als u ze al enkele keren heeft gezien. Zonder deze cookies bestaat de kans dat u vaker irrelevante advertenties van ons te zien krijgt. Ook zonder cookies kan u advertenties van EuroParcs tegenkomen!

Welke derde partijen plaatsen Cookies via de websites van EuroParcs?

EuroParcs werkt samen met derden partijen op het gebied van social media, bezoekers statistieken, advertenties, vacature services en streaming video die ook cookies plaatsen. De volgende bedrijven zijn als zodanig partners van EuroParcs: Google (Plus, Maps, Analytics, Adwords), Yahoo Search Marketing, Daisycon, TradeTracker en Facebook.

Heeft u belang bij het plaatsen van cookies?

Cookies stellen ons in staat om surfgedrag te analyseren en hierdoor aanbiedingen te doen die voor u relevant zijn, u krijgt bijvoorbeeld niet elke keer dezelfde aanbieding te zien die niet bij uw wensen aansluit. We zijn continu bezig onze online service te verbeteren dankzij gegevens die we ontlenen aan trends en gedrag op onze websites. Indien u beschikt over een Facebook of Twitter profiel, dan zorgen cookies ervoor dat u eenvoudig uw interesses kunt delen zonder elke keer in te moeten loggen.

EuroParcs streeft naar een zo plezierig mogelijke ervaring; zowel op onze parken als op onze website. Cookies helpen deze ervaring op de website te verwezenlijken.

Kunt u cookies verwijderen?

U kunt altijd de cookies op uw computer verwijderen via uw browser. U kunt ook zelf bepalen of u cookies wenst te accepteren. In de meeste webbrowsers worden cookies automatisch geaccepteerd. U kunt uw browser zo instellen dat cookies worden geweigerd. Graag wijzen wij u erop dat het uitzetten van cookies uw gebruik van onze website (en andere websites) kan beperken. 

U kunt het gebruik van Google-cookies uitschakelen door naar de Google-afmeldingspagina voor advertenties te gaan. http://www.google.nl/privacy_ads.html

Wilt u adverteerders niet toestaan om uw gedrag te analyseren dan kunt u dat aangeven op de website van Your Online Choices. http://www.youronlinechoices.com/nl/

Onder ‘EuroParcs’ worden verstaan: Resort Limburg B.V., Resort De Achterhoek B.V., Resort Brunssummerheide B.V., Resort De Rijp B.V., Resort Reestervallei B.V., Resort De Biesbosch B.V. en de aan haar gelieerde ondernemingen.

Wijzigingen

EuroParcs behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Check daarom regelmatig het privacy statement voor een up-date.