• header-park-eurparcs-de-rijp

Vakantiepark EuroParcs De Rijp

West-Graftdijk, Noord-Holland (NL)

Faciliteiten op vakantiepark EuroParcs De Rijp

Ontspan op het strand bij de zwemvijver of plons in het binnen- of buitenzwembad

header-park-eurparcs-de-rijp

Speelstrandje

De Rijp Outdoor Pool Kid

Buitenzwembad

Binnenzwembad - de rijp

Binnenzwembad

20220802-EuroParcs - Bad Hulckesteijn-2

Broodjesservice

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Algemeen Algemeen

  • Receptie
  • Wasserette
  • Ligplaatsen

Sport en spel Sport en spel

  • Sportveld
  • Kinderboerderij
  • Speelstrandje

Wat te doen in de omgeving van De Rijp, Noord-Holland

Ontdek de Hollandse steden zoals Alkmaar, Volendam en Amsterdam

Alkmaar Brug Kerk Zonnig Gezin Terras

Alkmaar

Alkmaar

Welke activiteiten zijn er op het vakantiepark?

Tijdens (school)vakanties worden op het park door onze Fun Heroes 6 dagen in de week de leukste animatieactiviteiten georganiseerd voor diverse leeftijden. De Fun Heroes zijn onze rondreizende animatieteams en nemen je mee in een wereld vol kindershows, creatieve opdrachten en sportieve en spannende spellen. Je kunt het actuele animatieprogramma van het park bekijken via de EuroParcs app of via onderstaande button. 

Bekijk activiteiten

Zwemvijver Kinderen Spelen Kinderanimatie bij EuroParcs De Rijp

Over EuroParcs De Rijp

Wie, wat, waar, wanneer

Op het typisch Noord-Hollandse vakantiepark EuroParcs De Rijp, middenin het uitgestrekte en waterrijke polderlandschap, kom je weer even helemaal tot jezelf en elkaar. De locatie van dit vakantiepark biedt de rust van het polderlandschap, terwijl je toch dichtbij bekende Noord-Hollandse steden als Alkmaar, Volendam en Amsterdam bent. Ook ben je binnen een halfuur bij de kust! Deze fantastische locatie in combinatie met de fijne faciliteiten maakt dat EuroParcs De Rijp de perfecte uitvalsbasis is om Noord-Holland te verkennen.

Weids polderlandschap

Midden in de polders van Noord-Holland ligt EuroParcs De Rijp. Het vakantiepark is helemaal in oud-Zaanse stijl gebouwd, waardoor je echt het traditioneel Noord-Hollandse gevoel krijgt. Op het park en in de omgeving geniet je van het glinsterende water en prachtige natuur. Trek de wandelschoenen aan en geniet van het uitzicht van het weidse polderlandschap, leg je handdoek op het strandje bij de zwemvijver of ontdek de omgeving vanaf het water in een fluisterboot. Water is nooit ver weg vanaf EuroParcs De Rijp: binnen een half uurtje zit je aan de kust, het IJsselmeer of in een van de typisch Hollandse plaatsen.

Typisch Hollands: Alkmaar en Volendam

In de omgeving van EuroParcs De Rijp is heel veel Oer-hollandse cultuur te ontdekken. Zo kun je binnen een halfuur vanaf het park naar de kaasstad Alkmaar, het beroemde vissersdorp Volendam en de houten huisjes van de Zaanse Schans! En de bruisende hoofdstad Amsterdam niet te vergeten, waar je binnen een dag nog niet uitgekeken bent met de vele musea en bezienswaardigheden. Met de kinderen kun je een dagje naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen of Speelderij De Batavier, vlakbij Alkmaar. Maar je hoeft het park niet af te gaan om je te vermaken. Sla aan balletje op de tennisbaan of neem een kijkje bij de kinderboerderij.

Green Key

De afgelopen jaren is de aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, duurzaamheid en het milieu in het bedrijfsleven steeds meer toegenomen. Steeds meer bedrijven dragen het keurmerk Green Key, hét duurzaamheidskeurmerk in de toeristische en recreatieve branche. Wij van team EuroParcs De Rijp zijn trots dat wij het zilveren Green Key keurmerk mogen dragen. Door onder andere het beter scheiden van afval, waterbesparende maatregelen en onze inzet voor maatschappelijke projecten willen wij laten zien dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben! Lees hier meer over het duurzaamheidskeurmerk Green Key.

Download onze gratis EuroParcs app!

Je vindt hier alles over het park waar je verblijft.

In de app kun je ook inloggen op Mijn EuroParcs en kun je de volgende zaken zelf regelen:

  • Boeking wijzigen

  • Boeking annuleren

  • Extra's bijboeken

  • Betalingen

Ga naar Google Play Store Ga naar Apple App Store

Adres

EuroParcs De Rijp Burgemeester Dalenbergstraat 50 1486 MT West-Graftdijk Route naar het park

Openingstijden

Deze week
maandag
09:00 - 12:30 14:00 - 19:00
dinsdag
09:00 - 12:30 14:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 12:30 14:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 12:30 14:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 12:30 14:00 - 19:00
zaterdag
09:00 - 12:30 14:00 - 17:00
zondag
09:00 - 12:30 14:00 - 16:00

Ontdek alle 25 verblijven

Bekijk verblijven