• 20220512-EuroParcs - Veluwemeer-40- header

Vakantiepark EuroParcs Veluwemeer

Nunspeet, Gelderland (NL)

Faciliteiten op vakantiepark EuroParcs Veluwemeer

Watersporten, een boot huren of zwemmen in het buitenzwembad

Algemeen

 • Water

AlgemeenAlgemeen

 • Receptie
 • Wasserette

Sport en spelSport en spel

 • Sportveld
 • Speeltoestel(len)
 • Waterrecreatie
 • Interactieve sportvelden

Wat te doen in de omgeving van Nunspeet, Gelderland?

Beoefen verschillende soorten watersport op het Veluwemeer of bezoek Walibi

Welke activiteiten zijn er op het vakantiepark?

Tijdens de schoolvakanties biedt ons park voor alle leeftijden de tofste animatieactiviteiten aan met onze Fun Heroes en Fun Crew. De Fun Heroes zijn rondreizende animatieteams en de Fun Crew is ons eigen vaste animatieteam op het park. Zo heb je tijdens jouw vakantie bij ons een vast gezicht, wel zo fijn! De teams organiseren sportieve activiteiten maar ook geweldige shows en creatieve knutselopdrachten. Benieuwd naar het actuele programma van het park? Bekijk deze via de EuroParcs app of via onderstaande button.

EuroParcs Veluwemeer Kinderen Springen Trampoline

Reviews over EuroParcs Veluwemeer

Wat zijn de ervaringen van onze gasten op het vakantiepark?

7,8

Goed

score uit 88 beoordelingen

7.7
Kindvriendelijkheid
8.4
Medewerkers
8.2
Gastvrijheid
8.1
Ligging en omgeving
9
Mario van Van R.
21 jul 2024
Airco in het huisje
10
Jan R.
15 jul 2024
allemaal gaan

Over EuroParcs Veluwemeer

Wie, wat, waar, wanneer

Ontdek het glinsterende water van het Veluwemeer, het oer-Hollandse polderlandschap en de uitgestrekte bossen bij ons vakantiepark EuroParcs Veluwemeer. Spetteren in het buitenzwembad, de omgeving verkennen per fiets of per boot, leren zeilen… EuroParcs Veluwemeer is het ideale vakantiepark voor jong en oud. Niet voor niets heeft EuroParcs Veluwemeer (voor de tweede keer) de Zilveren Zoover Award 2019 gewonnen!

De Veluwe en het Veluwemeer

Natuurliefhebbers kunnen hun geluk niet op in de prachtige omgeving van EuroParcs Veluwemeer. Polders zo ver als het oog reikt, schitterende bossen en uitgestrekte heidevelden, de diversiteit van het landschap in de omgeving van Nunspeet is groot! Het Veluwemeer niet te vergeten, waar je vanaf EuroParcs Veluwemeer mooi uitzicht hebt over het kabbelende water en waar de waterrecreatiemogelijkheden eindeloos zijn. Of je nu wilt varen, kajakken, waterfietsen, zeilen, surfen of gewoon wilt zwemmen in natuurwater… het kan allemaal in het Veluwemeer. Vanuit Nunspeet kun je eindeloos veel fiets- en wandeltochten maken in de uitgestrekte bossen bij Vierhouten, Elspeet en Epe. Prachtig om ook te zien, zijn de zandvlaktes in de Veluwe, Hulshorster Zand en De Haere Doornspijk bijvoorbeeld.

Pittoreske dorpjes en Hanzesteden

Op de Veluwe vind je talloze gezellige en historische dorpjes die elk hun eigen verhaal hebben. Zo is Nunspeet bijvoorbeeld een kunstenaarsdorp en Vierhouten dé culinaire parel van de Veluwe met zijn Wilddagen in oktober. Ook zijn er in Gelderland en de Veluwe een aantal bijzondere Hanzesteden die je kunt ontdekken. De bekendste hiervan is Harderwijk, waar je wordt ondergedompeld in de historie van het Hanzetijdperk, gezellig kunt winkelen en kunt genieten als Bourgondiër van culinaire verrassingen. Als je met de kinderen bent, kun je hier ook gezellig een dagje naar het Dolfinarium gaan. Maar ook Elburg is een bijzonder Hanzestadje met zijn pittoreske binnenstad met geplaveide straatjes, beroemde Vischpoort en mooie haven. Ben je verzadigd met cultuur en natuur en heb je behoefte aan wat adrenaline? Ga dan naar Walibi Holland in Biddingshuizen, waar je eindeloos veel spannende achtbaanritten kunt maken!

Green Key

De afgelopen jaren is de aandacht voor MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), milieu en duurzaamheid in het bedrijfsleven toegenomen. Steeds meer bedrijven hebben een keurmerk gekregen in de vorm van bijvoorbeeld een Green Key. Wij van team EuroParcs Veluwemeer zijn er trots op dat wij dit keurmerk op ons park mogen dragen. Met de Green Key willen we onze gasten laten zien dat wij duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben!

Lees meer over het duurzaamheidskeurmerk Green Key.

Download onze gratis EuroParcs app!

Je vindt hier alles over het park waar je verblijft.

In de app kun je ook inloggen op Mijn EuroParcs en kun je de volgende zaken zelf regelen:

 • Boeking wijzigen

 • Boeking annuleren

 • Extra's bijboeken

 • Betalingen

Ja, op het park zijn vismogelijkheden en het is toegestaan om te vissen op het vakantiepark. Je hebt hier geen vispas voor nodig.

Het Veluwemeer is een unieke locatie waar veel watersport beoefend kan worden. In samenwerking met Windy Waters (in combinatie met EuroParcs Bad Hoophuizen) kun je diverse activiteiten en lessen volgen of materiaal huren. Voor meer informatie bekijk de website van Windy Waters.

Dit is alleen toegestaan binnen de drijflijnen. Honden zijn niet toegestaan op het strand en in de speeltuin. De hond uitlaten kan op de honden uitlaatplaats en daar bevindt zich ook een klein hondenstrandje waar ze kunnen zwemmen.

Wij hebben 2 oplaadpunten op de algemene parkeerplaats bij de ingang.

Bestel je verse broodjes via een bestelformulier of via de EuroParcs app voor 15:30 en de volgende ochtend liggen de broodjes uiterlijk om 09:30 klaar bij de receptie.

Dit is van 1 april tot en met 31 oktober. Daarbuiten geen boten toegestaan. De boothelling is alleen open tijdens openingstijden van de receptie. Trailers kunnen geparkeerd worden op de trailerparkeerplaats.

Adres

EuroParcs VeluwemeerRandmeerweg 88071 SH NunspeetRoute naar het park

Openingstijden

Deze week
maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 19:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
09:00 - 17:00

Ontdek alle 22 verblijven

Bekijk accommodaties