• 20220615-EuroParcs - Marina Strandbad-72

Vakantiepark EuroParcs Marina Strandbad

Olburgen, Gelderland (NL)

Faciliteiten op vakantiepark EuroParcs Marina Strandbad

Kom lekker zwemmen in het verwarmde buitenzwembad

Algemeen

 • Water

AlgemeenAlgemeen

 • Receptie
 • Wasserette

InternetInternet

 • Wifi op park (gratis)

CampingCamping

 • Stortplaats chemisch toilet
 • Gratis warme douches
 • Huisdier(en) op camping toegestaan
 • Afwasplaatsen

Wat is er te doen in de omgeving van Olburgen, Gelderland

De jachthaven op het vakantiepark is de perfecte plaats voor je boot

Welke activiteiten zijn er op het vakantiepark?

Tijdens de schoolvakanties biedt ons park voor alle leeftijden de tofste animatieactiviteiten aan met onze Fun Heroes en Fun Crew. De Fun Heroes zijn rondreizende animatieteams en de Fun Crew is ons eigen vaste animatieteam op het park. Zo heb je tijdens jouw vakantie bij ons een vast gezicht, wel zo fijn! De teams organiseren sportieve activiteiten maar ook geweldige shows en creatieve knutselopdrachten. Benieuwd naar het actuele programma van het park? Bekijk deze via de EuroParcs app of via onderstaande button.

EuroParcs animatie lasergamen kinderen

Reviews over vakantiepark EuroParcs Marina Strandbad

Wat vinden onze gasten van het vakantiepark?

8,1

Geweldig

score uit 45 beoordelingen

7.5
Kindvriendelijkheid
8.5
Medewerkers
8.6
Gastvrijheid
7.7
Ligging en omgeving
8
Marlies C.
22 jul 2024
Heel fijn park met een strandje aan het water waar je kan zwemmen en Suppen
9
Riny van H.
17 jul 2024
Je komt helemaal tot rust

Over vakantiepark EuroParcs Marina Strandbad

Wie, wat, waar, wanneer

Ingeklemd tussen de IJsselvallei, Nationaal Park de Hoge Veluwe en de Achterhoek ligt EuroParcs Marina Strandbad. Op de oevers van de IJssel en dichtbij gezellige Hanzesteden als Deventer, Zutphen, Doesburg en Bronkhorst, het oudste stadje van Nederland. Hier komen rust, ruimte en natuur samen. De ideale plek om van een welverdiende vakantie te genieten!

Water en Hanzesteden

Sta je graag aan het roer en ben je graag op of in het water dan zit je bij EuroParcs Marina Strandbad helemaal goed. De omgeving leent zich perfect voor sportieve activiteiten aan land of op het water. Niet alleen vaar je vanaf de jachthaven van het park zo de IJssel op, je kunt ook met je eigen boot naar het park komen. Voor kortere tochtjes op het water zijn er kano’s en SUP's op het park te huur. Daarnaast zijn er in de omgeving tal van leuke wandel- en fietsroutes uitgezet.

Kastelen, dorpjes en Nationaal Park de Hoge Veluwe

Ook cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Charmante Hanzesteden als Deventer en Zutphen zijn makkelijk te bereiken. Wandel door de straatjes van Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Of geniet van de stilte van het platteland met de pittoreske dorpjes, landhuizen en boerderijen. Dit is ook het gebied waar imposante kastelen waken over hun omgeving. Zoals Kasteel Vorden dat deel uitmaakt van de populaire fietsroute: de 8 kastelenroute. Vlakbij liggen twee nationale parken: Nationaal Park de Veluwezoom en Nationaal Park de Hoge Veluwe, het grootste nationale park van Nederland waar je uitkijkt over de heidevelden, uitgestrekte bossen en zandverstuivingen. Midden in het park vind je het Kröller-Müller Museum met de op één-na-grootste Van Gogh-collectie ter wereld.

Green Key

In de afgelopen jaren is er steeds meer aandacht voor MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), milieu en duurzaamheid in het bedrijfsleven. Steeds meer bedrijven hebben een keurmerk gekregen in de vorm van bijvoorbeeld een Green Key. Wij van team EuroParcs Marina Strandbad zijn er trots op dat wij het zilveren keurmerk mogen dragen. Met de Green Key willen we onze gasten laten zien dat wij duurzaamheid belangrijk vinden! Al onze verhuurwoningen voldoen aan de Green Key normen. Lees meer over het duurzaamheidskeurmerk Green Key.

Werkzaamheden op het vakantiepark

Het vakantiepark is volop in ontwikkeling. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Download onze gratis EuroParcs app!

Je vindt hier alles over het park waar je verblijft.

In de app kun je ook inloggen op Mijn EuroParcs en kun je de volgende zaken zelf regelen:

 • Boeking wijzigen

 • Boeking annuleren

 • Extra's bijboeken

 • Betalingen

Via de website van Happy Boats kun je een bootje huren. Dit kan niet via de receptie. Wij hebben een eigen haven waar je ook met je eigen boot kunt aanmeren. Er is hier een benzinepomp aanwezig voor boten. Wanneer je als gast belt naar het telefoonnummer die er hangt, komt een technische dienst medewerker je verder helpen met het tanken. In de haven mag niet gevist worden.

Wij bieden fietsverhuur aan van CycleShare, deze zijn via de receptie te huur en hier kun je ook direct betalen.

In het hoogseizoen is het niet toegestaan om honden op het strand of water te laten. Dit in verband met de rust van de gasten die hier verblijven. In het laagseizoen is dit wel mogelijk.

Ja, hier is een speciale plek voor in de buurt van het strand. In de haven is het niet toegestaan om te vissen en in de watertjes bij de huizen ook niet.

Wij hebben 2 wasmachines waarvan het wasmiddel automatisch wordt toegevoegd en 1 droger. Betaling hiervan loopt via het betaalsysteem die bij de wasserette hangt.

Gasten kunnen vanaf 9 uur s'ochtends broodjes halen bij de receptie. Er hoeft niet besteld te worden, we bakken zoveel mogelijk af voor alle gasten op het park.

In het hoogseizoen voeren wij geen grote bouwwerkzaamheden uit. Zodra het hoogseizoen voorbij is, worden er weer huisjes geplaatst. Voor de rest zijn er alleen onderhoudswerkzaamheden. Je kunt dus enige overlast ervaren, maar dit wordt zo veel mogelijk beperkt. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met de receptie.

Bijna elke accommodatie heeft zijn eigen parkeerplek. Je kunt op de website bij het maken van de boeking de kenmerken bekijken. Cube Magnifique heeft plek voor 2 auto's om te parkeren!

Adres

EuroParcs Marina StrandbadPipeluurseweg 87225 ND OlburgenRoute naar het park

Openingstijden

Deze week
maandag
09:00 - 19:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 20:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
09:00 - 17:00

Ontdek alle 18 verblijven

Bekijk accommodaties