20220614-EuroParcs - Bad Meersee-108

EuroParcs Bad MeerSee

Inchecken Uitchecken

Met wie?

Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

Welkom bij EuroParcs Bad MeerSee

Dichtbij eindeloze zandstranden en midden in de prachtige natuurgebieden van Zeeuws-Vlaanderen ligt EuroParcs Bad MeerSee. Hier bij het gezellige dorpje Nieuwvliet vier je vakantie op z’n Zeeuws: met bourgondische gerechten en omringd door ruimte en rust.

Bourgondisch genieten

Wie Zeeuws-Vlaanderen zegt, zegt een Bourgondische levensstijl. Lekker eten, genieten van de zeelucht en het goede leven: in de omgeving van Nieuwvliet vind je het allemaal. Slenter over het eindeloze strand, neem een duik in het water en verken de omgeving te voet of op de fiets. Bij EuroParcs Bad Meersee geniet je in alle rust van je vakantiewoning in de schitterende natuur en kun je gebruikmaken van de faciliteiten op het dichtbijgelegen vakantiepark EuroParcs Schoneveld. Pittoreske dorpjes zijn ook nooit ver weg. Zoals het bourgondische Sluis bijvoorbeeld met het enige Belfort van Nederland of het romantische Brugge, net over de grens met België. Ook de levendige Belgische badplaats Knokke-Heist ligt op slechts een half uur rijden.

Bijzondere natuurgebieden

Je wordt hier omringd door natuurgebieden. Net buiten het vakantiepark vind je een natuurgebied met de tot de verbeelding sprekende naam ‘Verdronken Zwarte Polder’. De in 1623 aangelegde Zwarte Polder overstroomde in 1802 en is sindsdien nooit meer helemaal ingepolderd. Zo werd de ‘Verdronken Zwarte Polder’ geboren. Er zijn wandel- en fietspaden aangelegd door het landschap van duinen, strand en lage begroeiing dat het leefgebied is van veel vogelsoorten. Nog zo’n vogelparadijs is Het Zwin, net over de Belgische grens. De lagune aan de kust met duinen, zoutpannen en moerassen wordt gebruikt als rustplaats voor trekvogels tijdens hun reis naar het zuiden of het noorden.

Faciliteiten nabijgelegen EuroParcs Schoneveld

Het park beschikt niet over een eigen receptie. We heten je van harte welkom bij de receptie van het nabij gelegen EuroParcs Schoneveld. Ook voor overige faciliteiten (zoals zwembad, fietsverhuur etc.) kun je gebruikmaken van de faciliteiten van EuroParcs Schoneveld.

intro-beach-europarcs-bad-meersee 20220614-EuroParcs - Bad Meersee-40

Faciliteiten (bij EuroParcs Schoneveld)

Genoeg te doen voor jong en oud, altijd gratis wifi

swimmingpool2-europarcs-schoneveld

Overdekt zwembad (EuroParcs Schoneveld)

restaurant-signpost-europarcs-schoneveld

Restaurant

Bad Meersee Bike Rental

Fietsverhuur

Eurowheelz Shutterstock

E-chopperverhuur

animation paint

Animatie

Algemeen Algemeen

  • Vuurwerkvrij

Internet Internet

  • Wifi op park (gratis)

Praktische informatie

Wie, wat, waar, wanneer

Adres

EuroParcs Bad Meersee Mettenijedijk 33 4504 AR Nieuwvliet Route naar het park

Openingstijden

Deze week
maandag
09:00 - 19:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 20:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
09:00 - 17:00

Park Plattegrond

Download plattegrond
Bekijk en wijzig je boeking

Bekijk en wijzig je boeking

Naar mijn EuroParcs

Foto’s & video’s

Hier begint de voorpret

In de omgeving

Er is veel te zien en nog meer te doen

nieuwvliet zeeland beach

Strand van Nieuwvliet

Nieuwvliet

Reviews

8,3

Wat vinden anderen van dit vakantiepark

Kindvriendelijkheid:
7,6
Medewerkers:
9,1
Gastvrijheid:
8,9
Ligging en omgeving:
8,6
8
Anonymous
14 apr. 2022
Het vakantieverblijf was prachtig!! Niks op aan te merken! Alles aanwezig, brandschoon, niks kapot of versleten, sfeervol en praktisch ingericht. dikke 10!
De lage cijfers voor gastvrijheid en de medewerkers hebben te maken met de incheckproblemen en de slechte communicatie en informatievoorziening ter plaatse.
Toen ik het klantcontactcenter belde over het ontbreken van een receptie, kreeg ik te horen dat ik een mail had moeten krijgen dat we naar Schoneveld moesten. Dat was "iets verderop" volgens de medewerker. (17 km!!)
Op Schoneveld was er niemand meer aanwezig op de receptie en heb ik ruim een half uur heen en weer gebeld met het calamiteitennummer van het park. De 5 punten zijn tenslotte dan ook vooral bedoeld voor de vriendelijke man die ons uiteindelijk de sleutel kwam overhandigen.
8
Anonymous
10 jan. 2022
Mooi ruim huisje, grote slaapkamers met veel kasten beiden met een deur naar de badkamer , gezellige living, grote keuken
9
Anonymous
04 jan. 2022
Leuk Park als je geen nood hebt aan talrijke voorzieningen maar gewoon opzoek bent naar rust.
7
Anonymous
03 jan. 2022
De huisjes zijn heel mooi maar de klantvriendelijkheid was niet zo goed. Je moet wel even rijden naar de receptie in het andere park en bij problemen na sluitingstijd, kom je terecht in een callcenter. Ons muizenprobleem werd niet onmiddellijk opgelost door de klusjesman, die gestuurd werd. Deed er ook wat lacherig over. De dag nadien kregen we wel een sleutel van een ander huisje. We verloren toch enkele uren met het verhuizen en terug settelen. Er werd ons geen compensatie aangeboden. We moesten ook zelf nog eens terug rijden naar de receptie om het rugzakje voor de kinderen op te halen die wij niet kregen bij het inchecken. De kids van onze vrienden wel. Rugzakje voor kids was wel de moeite waard, anders is er op het domein zelf niks voor kinderen.