• 20220614-EuroParcs - Bad Meersee-108

Vakantiepark EuroParcs Bad MeerSee

Nieuwvliet, Zeeland (NL)

Faciliteiten nabij vakantiepark EuroParcs Bad Meersee

Ontdek al deze faciliteiten op EuroParcs Schoneveld, op slechts 20min rijden!

Algemeen

  • Water

AlgemeenAlgemeen

  • Vuurwerkvrij

InternetInternet

  • Wifi op park (gratis)

Wat te doen in de omgeving van Nieuwvliet, Zeeland

Ontdek de Zeeuwse kust

Reviews over EuroParcs Bad Meersee

Wat zijn de ervaringen van onze gasten op het vakantiepark?

8,2

Geweldig

score uit 19 beoordelingen

8.4
Medewerkers
8.3
Gastvrijheid
8.2
Ligging en omgeving
8
Ton B.
16 jul 2024
Als je rust zoekt moet je naar dit park.
8
Willem W.
30 jun 2024
Kies een voorkeushuisje.

Over EuroParcs Bad Meersee

Wie, wat, waar, wanneer

Dichtbij eindeloze zandstranden en midden in de prachtige natuurgebieden van Zeeuws-Vlaanderen ligt EuroParcs Bad MeerSee. Hier bij het gezellige dorpje Nieuwvliet vier je vakantie op z’n Zeeuws: met bourgondische gerechten en omringd door ruimte en rust.

Bourgondisch genieten

Wie Zeeuws-Vlaanderen zegt, zegt een Bourgondische levensstijl. Lekker eten, genieten van de zeelucht en het goede leven: in de omgeving van Nieuwvliet vind je het allemaal. Slenter over het eindeloze strand, neem een duik in het water en verken de omgeving te voet of op de fiets. Bij EuroParcs Bad Meersee geniet je in alle rust van je vakantiewoning in de schitterende natuur en kun je gebruikmaken van de faciliteiten op het dichtbijgelegen vakantiepark EuroParcs Schoneveld. Pittoreske dorpjes zijn ook nooit ver weg. Zoals het bourgondische Sluis bijvoorbeeld met het enige Belfort van Nederland of het romantische Brugge, net over de grens met België. Ook de levendige Belgische badplaats Knokke-Heist ligt op slechts een half uur rijden.

Bijzondere natuurgebieden

Je wordt hier omringd door natuurgebieden. Net buiten het vakantiepark vind je een natuurgebied met de tot de verbeelding sprekende naam ‘Verdronken Zwarte Polder’. De in 1623 aangelegde Zwarte Polder overstroomde in 1802 en is sindsdien nooit meer helemaal ingepolderd. Zo werd de ‘Verdronken Zwarte Polder’ geboren. Er zijn wandel- en fietspaden aangelegd door het landschap van duinen, strand en lage begroeiing dat het leefgebied is van veel vogelsoorten. Nog zo’n vogelparadijs is Het Zwin, net over de Belgische grens. De lagune aan de kust met duinen, zoutpannen en moerassen wordt gebruikt als rustplaats voor trekvogels tijdens hun reis naar het zuiden of het noorden.

Faciliteiten nabijgelegen EuroParcs Schoneveld

Het park beschikt niet over een eigen receptie. We heten je van harte welkom bij de receptie van het nabij gelegen EuroParcs Schoneveld. Ook voor overige faciliteiten (zoals zwembad, fietsverhuur etc.) kun je gebruikmaken van de faciliteiten van EuroParcs Schoneveld.

Download onze gratis EuroParcs app!

Je vindt hier alles over het park waar je verblijft.

In de app kun je ook inloggen op Mijn EuroParcs en kun je de volgende zaken zelf regelen:

  • Boeking wijzigen

  • Boeking annuleren

  • Extra's bijboeken

  • Betalingen

EuroParcs Bad Meersee heeft geen receptie, maar is sinds kort wel voorzien van sleutelkluisjes. Je hoeft daarom niet meer eerst naar Schoneveld te rijden om de sleutel en informatie op te halen. Voor aankomst nemen wij contact met je op om je te voorzien van alle informatie en code betreft de kluisjes. Zorg jij ervoor dat je juiste gegevens bij ons bekend zijn? Bij boekingen via een touroperator zijn niet altijd alle gegevens van jou bij ons bekend. In dat geval kunnen wij je niet bereiken. Heb je 3 dagen voor aankomst nog niets van ons vernomen? Neem dan zelf contact met ons op!

Nee, helaas is vissen op het park niet toegestaan. Je kunt wel vissen in de Westerschelde. Hiervoor heb je een vispas/visvergunning nodig.

Het park beschikt over 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Deze zijn te vinden tegenover kavel C075. Het is niet toegestaan om op te laden vanuit de vakantiewoning.

EuroParcs Bad Meersee beschikt niet over een wasserette. Je kunt tegen betaling gebruik maken van de wasserette op het naastgelegen EuroParcs Schoneveld.

Dat verschilt per type woning. Tijdens het maken van je boeking kun je in de betreffende kenmerken soms al zien wat voor koffiezetapparaat er aanwezig is. Het kan verschillen van koffiefilterapparaat, Nespresso of Senseo. Mocht het koffiezetapparaat niet naar wens zijn kun je tegen een borg van 35 euro een Senseo of filterkoffiezetapparaat ophalen bij de receptie van EuroParcs Schoneveld.

Ja zeker, je hond is van harte welkom bij ons. Wel moet deze aangelijnd zijn op het park. We hebben geen speciale uitlaatplaatsen of losloopgebieden op het park. Er zijn gratis poepzakjes aanwezig op het park, maak hier vooral gebruik van! Op het strand is je hond ook welkom, in het hoogseizoen tussen 1 mei en 1 oktober van 10:00 tot 18:00 dient je hond wel aangelijnd te zijn. Buiten deze periode mag je hond loslopen op het strand.

Nee, deze zijn er niet. Wel kun je gratis gebruik maken van het zwembad op EuroParcs Schoneveld en tegen betaling kun je bowlen bij het restaurant op Schoneveld.

Niet alle chalets zijn omheind. Wil je graag een omheining? Vraag de mogelijkheden na bij de receptie, via onze Gastenservice of online bij het maken van je boeking.

Adres

EuroParcs Bad MeerseeMettenijedijk 334504 AR NieuwvlietRoute naar het park

Openingstijden

Deze week
maandag
09:00 - 19:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 19:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
09:00 - 17:00

Ontdek alle 3 verblijven

Bekijk accommodaties