• 20220719-EuroParcs - Poort van Amsterdam -drone--3

Vakantiepark EuroParcs Poort van Amsterdam

Uitdam, Noord-Holland (NL)

Faciliteiten op vakantiepark EuroParcs Poort van Amsterdam

Zeilen of suppen op het water of ontdek de omgeving met de fiets

Algemeen

  • Water

AlgemeenAlgemeen

  • Receptie
  • Wasserette
  • Vuurwerkvrij

Wat te doen in de omgeving van Uitdam, Noord-Holland

Een dagje uit naar Marken, Volendam of de Zaanse Schans!

Welke activiteiten zijn er op het vakantiepark?

Tijdens de schoolvakanties worden op het park door onze Fun Heroes 5 dagen in de week de leukste animatieactiviteiten georganiseerd voor diverse leeftijden. De Fun Heroes zijn onze rondreizende animatieteams en nemen je mee in een wereld vol gave kindershows, creatieve opdrachten en sportieve en spannende spellen. Benieuwd naar het programma? Bekijk deze dan via de EuroParcs app of via onderstaande button.

EuroParcs animatie lasergamen kinderen

Reviews over EuroParcs Poort van Amsterdam

Wat zijn de ervaringen van onze gasten op het vakantiepark?

7,8

Goed

score uit 131 beoordelingen

7.7
Kindvriendelijkheid
7.9
Medewerkers
7.7
Gastvrijheid
8.4
Ligging en omgeving
5
Van Ishoven K.
18 jul 2024
neem kuisgerief mee zodat je je huisje eerst zelf kan schoonmaken.
10
Ludivine J.
13 jul 2024
Parc de vacances idéal pour les familles avec des logements adaptés et avec plusieurs activites et services, tres dépaysant et a proximité des lieux touristiques.

Over EuroParcs Poort van Amsterdam

Wie, wat, waar, wanneer

Welkom bij EuroParcs Poort van Amsterdam

Geniet van het beste van twee werelden! Niet alleen ligt EuroParcs Poort van Amsterdam midden in de natuur en direct aan het kabbelende water van het Markermeer, binnen een half uur sta je ook in hartje Amsterdam. Zo vier je je vakantie in een rustige omgeving en zoek je de drukte op wanneer jij dat wilt. Wat zo uniek is aan dit vakantiepark, is dat de vakantiehuizen stuk voor stuk in Oud Amsterdamse stijl gebouwd zijn. Ook traditioneel Nederlandse dorpen als Marken, Volendam en de houten huisjes van de Zaanse Schans liggen om de hoek.

Water, water en nog eens water...

EuroParcs Poort van Amsterdam ligt in een waterrijk gebied met veel diversiteit in flora en fauna. Het allerleukste van dit park is dat je overdag op het Markermeer kunt varen en 's avonds je boot aan kunt leggen in de jachthaven van het vakantiepark. Op minder zonnige dagen plons je ook zo in het binnenzwembad, kun je relaxen in de sauna en vermaken de kinderen zich in het indoor speelparadijs. Let op: parasols zijn niet standaard aanwezig bij de woning. Tegen betaling van € 50,- borg kun je een parasol ophalen bij de receptie.

Green Key

De afgelopen jaren is de aandacht voor MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), milieu en duurzaamheid in het bedrijfsleven toegenomen. Steeds meer bedrijven hebben een keurmerk gekregen in de vorm van bijvoorbeeld een Green Key. Wij van team EuroParcs Poort van Amsterdam zijn er trots op dat wij dit keurmerk op ons park mogen dragen. Met de Green Key willen we onze gasten laten zien dat wij duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben!

Lees meer over het duurzaamheidskeurmerk Green Key.

Strandgangers opgelet!

Helaas kun je in verband met werkzaamheden van de Alliantie Markermeerdijken voorlopig geen gebruik maken van het strandje op de camping. Wel is het strandje bij het appartementencomplex midden op het vakantiepark bereikbaar is voor al onze strandgangers. Dit strandje is vernieuwd, dus je kunt hier volop genieten van de zon, het Markermeer én het strandje.

Download informatie over de werkzaamheden Markermeerdijken in PDF:

Er zijn daarnaast ook langdurige werkzaamheden bij ons park en langs de dijk. Langs het park en de camping zijn ze bezig met dijkversterking.

Werkzaamheden Durgendam

Let op: er zijn langdurige werkzaamheden bij Durgendam. Hierdoor is het niet mogelijk om door de Polder naar ons park te rijden. Kom je uit de richting van Amsterdam dan adviseren we je vanaf de A10 over de N247 richting Monickendam te rijden, vervolgens de afslag bij Monickendam te nemen die overgaat op de N518.

Download onze gratis EuroParcs app!

Je vindt hier alles over het park waar je verblijft.

In de app kun je ook inloggen op Mijn EuroParcs en kun je de volgende zaken zelf regelen:

  • Boeking wijzigen

  • Boeking annuleren

  • Extra's bijboeken

  • Betalingen

Ja, we hebben op onze parkeerplaats twee elektrische oplaadpunten. Ook hebben sommige woningen oplaadpunten.

Wij hebben een minimarkt op ons park, hier heb je de mogelijkheid om broodjes voor de volgende dag te bestellen. Dit kan via de EuroParcs app of door een bestelling te plaatsen in de minimarkt. De broodjes kunnen de volgende ochtend bij onze minimarkt vanaf 09:00 opgehaald worden. Ook gasten van de camping kunnen hier broodjes halen.

Honden zijn aangelijnd toegestaan op ons park, de honden zijn ook welkom op ons strand. Wij hebben geen specifiek uitlaatgebied, wel hebben wij rondom het park palen staan met afvalzakjes.

Bij de receptie hebben wij allerlei informatie liggen hoe het openbaar vervoer gebruikt kan worden. Je kunt de 9292 app gebruiken en de bus routes volgen. Ook hebben wij informatie voor het gebruik van de auto naar Amsterdam en hoe je een Park & Ride kunt gebruiken.

Adres

EuroParcs Poort van AmsterdamZeedijk 21154 PP UitdamRoute naar het park

Openingstijden

Deze week
maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 20:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
09:00 - 16:30

Ontdek alle 24 verblijven

Bekijk accommodaties