• 20220615-EuroParcs - Poort van Zeeland-153

Vakantiepark EuroParcs Poort van Zeeland

Hellevoetsluis, Zuid-Holland (NL)

Faciliteiten op vakantiepark EuroParcs Poort van Zeeland

Vermaak je uren in de indoorspeeltuin op het park

Algemeen

  • Water

AlgemeenAlgemeen

  • Receptie

InternetInternet

  • Wifi op park (gratis)

Sport en spelSport en spel

  • Speeltoestel(len)

Wat te doen in de omgeving Hellevoetsluis, Zuid-Holland

Relax op het strand van Rockanje

Welke activiteiten zijn er op het vakantiepark?

Tijdens de (school)vakanties biedt ons park voor alle leeftijden de tofste animatieactiviteiten aan met onze Fun Heroes en Fun Crew. De Fun Heroes zijn rondreizende animatieteams en de Fun Crew is ons eigen vaste animatieteam op het park. Zo heb je tijdens jouw vakantie bij ons een vast gezicht, wel zo fijn! De teams organiseren sportieve activiteiten maar ook geweldige shows en creatieve knutselactiviteiten. Benieuwd naar het actuele programma van het park? Bekijk deze via de EuroParcs app of via onderstaande button. 

Animatie Fun Heroes lasergame Vakantiepark Nederland EuroParcs

Reviews over EuroParcs Poort Zeeland

Wat zijn de ervaringen van onze gasten op het vakantiepark?

8

Goed

score uit 62 beoordelingen

8.3
Kindvriendelijkheid
8.7
Medewerkers
8.5
Gastvrijheid
8.3
Ligging en omgeving
7
Marcel H.
26 jun 2024
Als je met kleine kinderen komt, opletten met het terras bij het water. Ze kunnen makkelijk door de balustrade kukelen daar grote ruimte tussen de balken. Openingstijden receptie beperkt.
6
Johannes V.
25 jun 2024
Leuk park en met wat aanpassingen is het er leuk vertoeven !

Over EuroParcs Poort van Zeeland

Wie, wat, waar, wanneer

Op het mooie natuureiland Voorne-Putten, tegen natuurreservaat Voornes Duin aan, ligt EuroParcs Poort van Zeeland. Hier kun je genieten van zand en strand in de badplaats Rockanje. Tegelijkertijd ligt het vlak bij de historische vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle en bij wereldstad Rotterdam. Voor de kids is dit vakantiepark ideaal dankzij het grote indoor speelparadijs Adventuredome!

Duinen en strand

Natuureiland Voorne-Putten leent zich perfect voor een wandeling of fietstocht. Zoals in natuurreservaat Voornes Duin, waar je in alle rust en stilte kunt wandelen. Struin door bloemrijke duingraslanden, over duinen, door moerassen en langs stille duinmeertjes. Vergeet ook het sprookjesachtige Quackjeswater niet. Tijdens de winter kun je hier ook perfect schaatsen!

Vestingsteden en watersport

Vanaf het park rijd je ook zo naar vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle. Dankzij de strategische ligging aan het Haringvliet speelde Hellevoetsluis een belangrijke rol in de geschiedenis. Behalve moderne jachthavens, Droogdok Jan Blanken en het Nationaal Brandweermuseum vind je er ook verdedigingswerken waar je even een stapje terug doet in de tijd. In Brielle herinneren de vuurtoren de Stenen Baak en het imposante Historisch Museum Den Briel aan de Tachtigjarige Oorlog. Pal achter het vakantiepark ligt het Quackstrand waar je een duik kunt nemen of gaan watersporten op het Haringvliet.

Download onze gratis EuroParcs app!

Je vindt hier alles over het park waar je verblijft.

In de app kun je ook inloggen op Mijn EuroParcs en kun je de volgende zaken zelf regelen:

  • Boeking wijzigen

  • Boeking annuleren

  • Extra's bijboeken

  • Betalingen

Als gast kun je gratis gebruik maken van de Adventuredome. Voor gasten buiten het park dient er €4,95 per kind betaald te worden aan de receptie. Volwassenen betalen geen entree. Reserveren voor het spelen is geen must, maar kan altijd. Dit kan via de website. Kijk voor de actuele openingstijden van de Adventuredome bij de faciliteit op onze parkpagina of via de EuroParcs app.

De Glow-in-the-dark-midgetgolf is elke dag geopend tussen 10:00 en 17:00. Hiervoor kan bij de receptie een reservering worden gemaakt. De kosten bedragen €3,50 per persoon. Het Lasergamen kan op aanvraag geboekt worden. Neem hiervoor contact met ons op via de website van Adventure Dome. De kosten bedrag €7,50 per persoon. Het lasergamen is 10 minuten uitleg en 20 minuten spelen. 

Het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf de receptie tot aan het strandje vlakbij het vakantiepark. Dit is het Quackstrand (ondiep water, zoet). Het (grote) strand van Rockanje is ongeveer 10 minuten met de auto.

Er zijn verschillende delen bij het park en in de buurt waar honden wel en niet los mogen lopen. Je kunt dit het beste ter plaatse bij de receptie navragen. Ook hebben wij plattegronden waar honden wel of niet mogen lopen.  

We hebben enkele woningen met een vaste airco op het park, maar de meeste hebben geen airco. Wel is het mogelijk om een mobiele airco te huren. De kosten hiervoor zijn 15 euro per dag en er moet een borg van 100 euro betaald worden. Deze krijgt de gast na uitcheck weer terug.  Let op, de woningen zijn met temperaturen boven de 25 graden erg warm, hou hier dus rekening mee. Wij kunnen hier helaas weinig aan veranderen.

Momenteel hebben wij nog geen oplaadpunten op het park. Wel zijn er 2 oplaadpunten in de buurt. Er is er een bij de Albert Heijn in Hellevoetsluis (5 min rijden) en een fast charging langs de N57 (10 minuten rijden). 

Bij incheck ontvang je een formulier waarmee je broodjes kunt bestellen. Deze kun je bij de receptie, of in de daarvoor bestemde brievenbus, afgeven. De volgende dag kunnen de broodjes vanaf 08:30 opgehaald worden in de parkshop. Deze bevindt zich naast de receptie. De broodjesservice is het gehele jaar van toepassing. 

Via Happy Boats kunnen gasten online een reservering maken. De bootverhuur zit niet direct bij het park. Hiervoor moet je nog 5 minuten met de auto naar Hellevoetsluis rijden, naar de Helius Haven (Nieuwe Zeedijk 1). Wanneer iemand een boot reserveert krijgt de gast hiervan een email bevestiging met de verdere informatie. Met de boot kun je over het gehele Haringvliet varen. Je hebt geen vaarbewijs nodig voor de boten en er zijn standaard zwemvesten aanwezig.  Het is ook mogelijk om visboten te huren, deze kun je via Snoekbaarsbootverhuur huren.

Het is niet toegestaan om op het park te vissen. Voor het Haringvliet heeft men een vispas nodig. Voor de zee (bij Rockanje) heeft men geen vispas nodig.

Adres

EuroParcs Poort van ZeelandParkweg 23221 LV HellevoetsluisRoute naar het park

Openingstijden

Deze week
maandag
09:00 - 19:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 19:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
09:00 - 16:00

Ontdek alle 14 verblijven

Bekijk accommodaties