Vakantiegarantie bij EuroParcs!

100% vakantie met cashback-garantie bij EuroParcs

Geld terug of gratis omboeken naar andere periode!

Een vakantie boeken moet jou geen onverwachte extra zorgen opleveren, maar juist zorgen voor ontspanning. In deze tijden gaan wij daarom niet moeilijk doen als jouw vakantie onverhoopt niet kan doorgaan. Wij denken juist graag met je mee! Als je een vakantie boekt tussen 6 - 30 november op één van de EuroParcs resorts door heel Nederland, boek je een vakantie met cashback-garantie! Heb jij lekker zeker iets leuks staan om naar uit te kijken en loop je geen enkel risico. ;-) Dus: even lekker weg? De boel de boel laten? Iets om even heerlijk naar uit te kijken?

Wij bieden de volgende (vakantie)garantie keuzes aan:

✓ Kosteloos omboeken van je verblijf, omdat je niet kunt komen vanwege een negatief reisadvies. Het eventuele verschil in prijs bij een later verblijf dient bijbetaald te worden.

✓ Omzetten van je verblijf naar een vouchertegoed (vanwege maatregelen rondom COVID-19). Dit tegoed kun je op een later moment inwisselen voor een vakantie bij EuroParcs.

✓ Bij annuleringen, tot 5 dagen voor aankomst, ontvang je het boekingsbedrag retour. Mocht je onverhoopt toch de vakantie willen annuleren en er voor kiest om je geld terug te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat dit binnen 10 werkdagen weer op je bankrekening staat.

Boek dus met een gerust hart jouw vakantie of weekendje weg dit najaar! Met de 100% vakantiegarantie geniet je zonder zorgen van een heerlijke vakantie bij EuroParcs. Tot binnenkort!

Actievoorwaarden:

  • Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt in de actieperiode van 6-11-2020 t/m 30-11-2020
  • De garantiekeuzes zijn van toepassing op verblijven tot 4 januari 2021.
  • Deze actie is alleen van toepassing op boekingen welke rechtstreeks bij EuroParcs gemaakt zijn en gelden niet voor boekingen welke door een tussenpersoon (touroperator/reisbureau) gemaakt zijn.

Vind jouw favoriete accommodatie bij EuroParcs

Veilig betalen met: