Fiets4daagse in Drenthe

Doe #oergezellig mee en verblijf op Resort Reestervallei

Verblijf tijdens de Fiets4daagse in Drenthe op Resort Reestervallei!

De Drentse Fiets4Daagse is; verrassend, feestelijk, gastvrij, historisch, natuurlijk, leerzaam, spannend, uitdagend, cultureel… én altijd #oergezellig! Schrijf je in en boek gelijk een accommodatie bij Resort Reestervallei voor een verblijf in de buurt!

Wanneer
De Fiets4daagse is van dinsdag 7 juli tot en met vrijdag 10 juli 2020. Fiets één of meerdere dagen mee. Dat kan. Ook voor kids is er volop vermaak! En er is een Roll-On route!

Routes
De reguliere fietstochten bestaan uit verschillende afstanden, namelijk: 30, 40 en 60 km per dag. Ook is er een 4Kids route (30 km) waarbij onderweg allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd, zoals pony rijden, er is een klimwand en je kunt je fiets versieren natuurlijk! Daarnaast wordt er speciaal voor deelnemers met een scootmobiel een Roll-On route georganiseerd! Meer weten? Bekijk de verschillende routes en de startplaatsen: Assen, Emmen, Meppel, Diever, Dalen, Norg en Westerbork.

Inschrijven, boeken en de fietsvakantiemodus kan aan!
Schrijf je in voor de Drentse Fiets4daagse en boek een verblijf op Resort Reestervallei. De bijzondere ligging van het vakantiepark in het Reestdal is de ideale uitvalsbasis voor jong en oud en voor wie Drenthe wil verkennen. De faciliteiten op het resort zijn fijn en de accommodaties al helemaal! Elk gezelschap kan bij ons terecht. We beschikken namelijk over verschillende type vakantiewoningen voor 4 personen tot aan Pavilion l'etage 10 voor 10 personen en alles wat daar tussen in zit! Dus ben je van plan om met familie, het gezin of als stel mee te doen aan de Fiets4daagse in Drenthe? Bekijk het aanbod op Resort Reestervallei. Je kunt bij ons terecht voor een top verblijf in de buurt!

Vind jouw favoriete accommodatie bij EuroParcs

Veilig betalen met: