Ook dit jaar strijkt het festival DEFQON.1 weer neer in Biddinghuizen. Op 23, 24 en 25 juni staat alles in het teken van hardstyle, hardcore, jumo en techno beats.

Party in style

Geen zin in een modderige camping en vieze natte slaapzakken? Wel zin in de vetste party van het jaar in Biddinghuizen? Boek dan nu een vakantiewoning op Resort Zuiderzee óf Resort Veluwemeer voor jou en je vriendengroep en party in style

U vraagt en wordt gereden!

Als je een bob in de vriendengroep hebt, kun je natuurlijk prima zelf rijden. Wil je dit niet, dan hebben wij een goede samenwerking met een taxi centrale die je van het resorts naar het festival terrein kan rijden. Je wordt gebracht en ook weer opgehaald. In de vroege uurtjes kruip jij nog lekker je warme bed in, na een verfrissende douche. Zo kun je er alle dagen tegenaan! 

Resort Veluwemeer:
€ 7,50 per persoon voor een enkele reis.
€ 40,00 per persoon voor een weekendkaart met onbeperkt vervoer.

Resort Zuiderzee:
€ 3,00 per persoon voor een enkele reis.

Kaartverkoop via muntverkoop op de resorts. Je wordt vervoerd met touringcars en taxibussen. Wij werken samen met Taxi Dronten, zij hebben ook een eigen standplaats op het festivalterrein. Taxi Dronten is te bereiken op 0321 - 311 212

Resort Veluwemeer
Resort Veluwemeer
Resort Veluwemeer
Resort Veluwemeer

Resort Veluwemeer

EuroParcs Resort Veluwemeer laat u genieten van een heerlijk wijds uitzicht over water, velden en bos. Vanaf het zandstrand kunt u uw ogen de kost geven!
Resort Zuiderzee
Resort Zuiderzee

Resort Zuiderzee

Jong en oud beleven volop plezier op Resort Zuiderzee. Het overdekte zwembad heeft naast de superlange 40-meter waterglijbaan een apart kinderbad voor peuters en kleuters waar ze naar hartenlust kunnen glijden en spelen in het piratenschip.