Boek je verblijf tijdens Defqon.1 op Resort Veluwemeer

Ook dit jaar vindt het festival DEFQON.1 plaats in Biddinghuizen. Defqon. 1 hoeft echt niet uitgelegd te worden. Boek nu een verblijf voor 28, 29 en 30 juni 2019 op Resort Veluwemeer! En je zit vlakbij het 's werelds grootste muziekfestival voor de hardere muziekstijlen. Het festival vindt plaats in Biddinghuizen, in het laatste weekend van juni.

Het thema voor de 17e editie van Defqon. 1 is One Tribe. Met meer dan 160.000 bezoekers en bekende shows als Power Hour en The Endshow is Defqon1 het ultieme toevluchtsoord voor fans van de hardere muziekstijlen in de dansmuziek, om er maar een paar te noemen: hardstyle, hardcore, rauwe hardstyle, en andere subgenres! Het Defqon.1 festivalweekend heeft 11 verschillende gebieden die elk hun eigen muziekstijl vertegenwoordigen.

Feesten in stijl? Boek een accommodatie!
Geen zin om op een modderige camping te verblijven, in vieze, natte slaapzakken? Maar je wilt wel naar het grootste feest van het jaar in Biddinghuizen? Boek dan nu een accommodatie in Resort Veluwemeer óf Resort Zuiderzee, voor jou en jouw vrienden groep, en feest in stijl!

Veilig betalen met: