Verblijf tijdens Defqon.1 bij EuroParcs

Ook dit jaar vindt het festival DEFQON.1 plaats in Biddinghuizen. Defqon. 1 hoeft echt niet uitgelegd te worden. Boek nu een verblijf voor 28, 29 en 30 juni 2019 op Resort Veluwemeer! En je zit vlakbij het 's werelds grootste muziekfestival voor de hardere muziekstijlen. Het festival vindt plaats in Biddinghuizen, in het laatste weekend van juni.

Het thema voor de 17e editie van Defqon. 1 is One Tribe. Met meer dan 160.000 bezoekers en bekende shows als Power Hour en The Endshow is Defqon1 het ultieme toevluchtsoord voor fans van de hardere muziekstijlen in de dansmuziek, om er maar een paar te noemen: hardstyle, hardcore, rauwe hardstyle, en andere subgenres! Het Defqon.1 festivalweekend heeft 11 verschillende gebieden die elk hun eigen muziekstijl vertegenwoordigen.

Feesten in stijl? Boek een accommodatie!
Geen zin om op een modderige camping te verblijven, in vieze, natte slaapzakken? Maar je wilt wel naar het grootste feest van het jaar in Biddinghuizen? Boek dan nu een accommodatie in Resort Veluwemeer óf Resort Zuiderzee, voor jou en jouw vrienden groep, en feest in stijl!

Vervoer vanaf het park

Als je een bob in de vriendengroep hebt, kun je natuurlijk prima zelf rijden. Wil je dit niet, dan hebben wij een goede samenwerking met een taxi centrale die je van het resorts naar het festival terrein kan rijden. Je wordt gebracht en ook weer opgehaald. In de vroege uurtjes kruip jij nog lekker je warme bed in, na een verfrissende douche. Zo kun je er alle dagen tegenaan! 

Resort Veluwemeer
€ 8,- per persoon voor een enkele reis.
€ 45,- per persoon voor een weekendkaart met onbeperkt vervoer.

Kaartverkoop via muntverkoop op het resort. Je wordt vervoerd met touringcars en taxibussen. Wij werken samen met Taxi Dronten, zij hebben ook een eigen standplaats op het festivalterrein. Taxi Dronten is te bereiken op 0321 - 311 212.

Veilig betalen met: