Resort De Koog

Welkom bij Resort De Koog

Maak kennis met het vakantiewalhalla van Nederland. Met de Waddeneilanden of beter gezegd Texel of nog preciezer omschreven EuroParcs Resort De Koog. Een eilandresort op een plek die wordt geroemd door de gerenommeerde reisorganisatie Lonely Planet. Je bent hier altijd verzekerd van een topvakantie!

Ligging
De weg naar EuroParcs Resort De Koog voert hetzij via de A7 waarbij u bij Den Oever naar Den Helder afslaat hetzij via de ringweg om Alkmaar en de N9 naar Den Helder. Daar pakt u de Teso-veerboot en hoeft u slechts richting De Cocksdorp te rijden: u passeert dan vanzelf het dorp De Koog en het vakantiepark. 

EuroParcs Resort De Koog ligt vlakbij de beroemde Texelse stranden die een eigen dimensie aan een ‘zon-, strand- en zee-vakantie geven. Het ligt daarmee ook dichtbij de boten die uitvaren om zeehonden te spotten in hetzij de Noordzee hetzij de Waddenzee. Het vakantiepark is nog dichterbij het befaamde natuurgebied De Slufter gesitueerd waar u niet alleen een fraai uitzicht heeft op de kwelders maar er ook doorheen mag lopen. Ook fraai is de omgeving van de nabijgelegen vuurtoren van De Cocksdorp. Texel kent verder veel streekproducten waarvan het schapenvlees en het bier de bekendste zijn, een bezoek aan de Texelse brouwerij is dan ook een aanrader. Verder is De Koog zelf met zijn grote winkel- en horecabestand gezellig en in het hoogseizoen bruisend te noemen. De gezellige haven van Oudeschild mag u ook niet missen, net als het centrum van Den Burg met zijn vele winkels en café-restaurants.

Werkzaamheden
Het vakantiepark is volop in ontwikkeling. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

map-noord-holland
Resort De Koog
Ontdek de Wadden
Bekijk op kaart

Fotoalbum Resort De Koog

Laat je inspireren door de allure van de Wadden en bekijk de foto's van het vakantiepark!

Faciliteiten op Resort De Koog

Kenmerken van Resort De Koog

Algemeen

  • Parkeergelegenheid centraal
  • Autovrij park
  • Receptie op het park
  • Wifi op park (gratis)

Adres & route

Vakantiepark
Resort De Koog
Postweg 10
1795 JP De Cocksdorp  

Praktische informatie over Resort De Koog

Omgeving Resort De Koog

In de directe omgeving van Resort De Koog is voor ieder wat wils. Beleef een heerlijke dag op het strand, of ontdek Texel tijdens één van de vele wandel- of fietstochten. Kijk snel verder voor meer leuke vakantietips!

Vind je favoriete accommodatie op Resort De Koog

Veilig betalen met: