Pinkpop Stage Limburg Landgraaf

Vakantiewoning Pinkpop 2024

Verblijf in luxe tijdens Pinkpop 2024

Heb jij je weekendticket voor Pinkpop 2024 al binnen? Dan leef je vast toe naar een onvergetelijk weekend vol gezelligheid en gave optredens van de beste artiesten! Zou het dan niet fijn zijn om na zo'n drukke festivaldag een verfrissende douche te nemen en je zachte bed in te duiken?

Pinkpop 2024? Zorgeloos overnachten bij EuroParcs

Misschien heb je tijdens je Pinkpopweekend van 21 tot en met 23 juni minder zin om te kamperen in een tentje zonder stroompunt. Dat snappen we heel goed. Gelukkig hebben we diverse vakantieparken in de omgeving van Landgraaf. Je verblijft hier in alle comfort en luxe met je vrienden tijdens Pinkpop 2024. Bekijk hieronder de beschikbaarheid.

Boek EuroParcs Gulperberg Boek EuroParcs Poort van Maastricht

Verblijf tijdens Pinkpop 2024 bij EuroParcs

Pinkpop is voor veel Nederlanders, maar ook voor veel buitenlanders, hét hoogtepunt van het jaar. Het festival draait volledig om het samenzijn en het beleven van muziek. Met vier podia vindt iedereen op dit muzikale feest van internationale allure er zijn of haar favoriete muziekstijl terug. Wereldberoemde artiesten als The Rolling Stones, Paul McCartney, Metallica, Simple Minds, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers en Bruce Springsteen hebben in Landgraaf op de planken gestaan. Daarnaast is Pinkpop een vertrouwd podium voor namen uit de Nederlandse muziekwereld, zoals Golden Earring, Anouk en Bløf, maar ook singer-songwriter Blaudzun.

Pinkpop 2024 in stijl? Boek een vakantiewoning!

Geen zin om op een modderige camping te verblijven, in vieze, natte slaapzakken? Maar je wilt wel het hele weekend losgaan op Pinkpop? Boek dan samen met je vriendengroep een vakantiehuis op een van de EuroParcs vakantieparken dichtbij Landgraaf. Zo kun je heerlijk feesten en daarna zorgeloos overnachten in één van onze comfortabele vakantiewoningen, je festival dag rustig beginnen met een kopje koffie en een lekker vers ontbijt.

Bekijk hierboven de EuroParcs vakantieparken dicht bij het festivalterrein in Landgraaf.