vierdaagse nijmegen

Nijmeegse Vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse

De Nijmeegse Vierdaagse is een begrip. Dit unieke wandelevenement door de bosrijke omgeving van Nijmegen trekt ieder jaar meer dan 45.000 deelnemers met meer dan 70 nationaliteiten. Vanuit de hele wereld komen wandelaars hier naar toe met maar één doel: het felbegeerde Vierdaagsekruisje bemachtigen.

Vierdaagsefeesten

Rond de Nijmeegse Vierdaagse vinden ook de zogenaamde Vierdaagsefeesten plaats. Zeven dagen lang feest met muziek, optredens en gezelligheid. Leuk voor de deelnemers, maar ook voor toeristen!

Nijmeegse Vierdaagsesurroundings-city-nijmegen-europarcs-kraaijenbergse-plassen

104e editie van 19 t/m 22 juli 2022

Van dinsdag 19 t/m vrijdag 22 juli 2022 vindt de 104e editie van de Nijmeegse Vierdaagse plaats. Tijdens deze 4 dagen kun je 30, 40 of 50 km afleggen. Omdat voor het eerst sinds jaren de inschrijving nog niet vol zit, is er een na-inschrijving mogelijk. Meer informatie over de Nijmeegse Vierdaagse en de na-inschrijving vind je hier.

Nijmeegse Vierdaagse: overnachten bij EuroParcs

Loop je mee met de Nijmeegse Vierdaagse, maar zoek je nog een plek om te overnachten? Vlakbij bevindt zich EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen. Zo sta je ’s ochtends uitgerust aan de start en kun je ’s avonds bijkomen in je ‘eigen’ chalet of bungalow. Bovendien kun je na een lange wandeling aanschuiven in Brasserie Op den Drul voor een heerlijke maaltijd.

Vervoer van/naar de start en finish

Overnacht je bij EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen én loop je de Nijmeegse Vierdaagse? Dan kunnen we vervoer van en naar de start en finish ook voor je regelen. Informeer bij onze receptie naar de mogelijkheden.

Kraaijenbergse plassen - About EuroParcsrestaurant - brasserie- kraaijenbergse plassen
Zoekresultaten (0)

Sorry, we hebben overal gezocht

Voor deze periode hebben we geen bestemming gevonden die bij de gekozen filters past. Kunnen we op een ander moment jouw reiswensen waar maken? Probeer het opnieuw voor bijvoorbeeld andere reisdata.